Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет проект - увлекательный.

Доброе утро!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю материального благополучия и творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

«Рубіж мужності 1943-го» відновили правоохоронці на Житомирщині

    «Рубіж мужності 1943-го» відновили правоохоронці на ЖитомирщиніВидовищне дійство за ініціативи УМВС України в Житомирській області відбулося у Малинському районі у переддень чергової річниці Великої Перемоги. Силами органів внутрішніх справ та місцевого самоврядування було ініційовано та проведено реконструкцію військово-історичних подій 1941-1943 років.

    Місце проведення видовищних реконструкцій було обране не випадково. Саме тут, поблизу села Ворсівки Малинського району, за історичними довідками, у 1941-му та 1943-му роках велися тяжкі оборонні бої з фашистськими загарбниками за участю двох радянських армій генерал-майора Михайла Потапова та генерал-лейтенанта Івана Черняховського. Внаслідок тривалих та виснажливих боїв радянські війська знищили понад 350 німецьких танків, проте тисячі наших воїнів, солдатів й офіцерів, у битвах за життя полягли на полях боїв.

    Перед дітьми і ветеранами, місцевими жителями і численними гостями розгорнувся справжній запеклий бій — бій на смерть за життя.

    У небі — авіація, на землі — німецький танк, фашисти і радянські солдати в окопах, озброєні кулеметами та зеніткою. Слід зазначити, спеціально викопані окопи знаходяться лишень за 150 метрів від реальних, де у 1941 та 1943 гинули солдати, а кулеметники чергами косили ворогів.

    І хоч тривало відтворення бою недовго, проте вражень залишило на все життя.

    - Я навіть уявити собі не міг, як насправді все відбувалось. Звичайно, бачив у кінофільмах, але тут все настільки реально і навіть трохи страшно, — поділився своїми враженнями один з вихованців Радомишльської школи-інтернату.

    На заходах серед ветеранів Великої Вітчизняної війни були присутні й безпосередні учасники тих подій. Для них кожен постріл відлунював сумними спогадами далеких днів. Сльози на очах сивочолих солдат були символічним уособленням радості від Перемоги та болю за полеглими на полях війни товаришами.

    — Бій, побачений сьогодні нами, був дуже наближеним до справжнього, — говорить 87-річний ветеран Станіслав Гандула. — Я, наприклад, немов би навіть вгадував і себе, і своїх товаришів серед отих солдатів у бліндажах… Тепер нехай діти дивляться, як ми відстоювали життя. І нехай світ більше ніколи не зазнає такої жорстокості та лиха!

    Також правоохоронці представили на огляд присутніх зброю, спецзасоби та техніку, яка нині допомагає їм у забезпечення охорони громадського порядку.

    Не залишилось осторонь і Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області. Зокрема працівники ДАІ демонстрували свою спецтехніку: службовий транспорт, світоповертаючі жилети, пристрій для примусової зупинки транспорту, вимірювачі швидкості, алкотестер тощо.

    Окрім того в ході огляду представлених експонатів усі бажаючі проходили своєрідний курс з безпеки дорожнього руху та отримували спеціальні листівки і буклети.

    Під час заходів працювала і справжня польова кухня, яку найбільше облюбували дітлахи. Каша здається ще смачнішою, коли її куштуєш у солдатській землянці!

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про зняття з реєстрації першої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками служби енергогосподарства товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда та товариством з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда, Національна служба посередництва і примирення

    Про зняття з реєстрації першої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками служби енергогосподарства товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда та товариством з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда

    На Сумщині в гості до Державтоінспекції завітала молодь

    Дітям, які відвідали управління ДАІ області вартові доріг продемонстрували спеціальні засоби, обмундирування, що використовується працівниками Державтоінспекції в повсякденній роботі.

    Петро ШВИДЬКО: «Я працював у «команді смертників». Мій радіопозивний був 216-й»

    Свого співрозмовника Петра Швидька, я відніс би до категорії людей унікальних. За високою порядністю і обовязковістю, енциклопедичними знаннями і нестримним прагненням бути корисним з ними суспільству. ...

    Укрзализныця создала комиссию по профилактике правонарушений и коррупции

    17 сентября, согласно приказу № 593-Ц/шт, на государственном предприятии начала действовать Комиссия по вопросам профилактики правонарушений и предотвращения коррупции на железнодорожном транспорте.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca