Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.

Благодарим всех за качественную работу. Ваш сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет проекты. Сайт достаточно многообразен в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

Чувствуется настоящая забота о ближних. Благодаря занимательному интернет проекту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Приманка для фахівця

    Приманка для фахівцяКОРПОРАТИВНА ДОПОМОГА

    Держава намагається заохотити компанії, аби ті видавали позики своїм працівникам на отримання житла

    Схоже, що деякі компанії, не дочекавшись преференцій від держави, вже почали реалізовувати побажання Прем’єр-міністра Миколи Азарова щодо активізації кредитування своїх співробітників на купівлю житла. Як відомо, ще у червні цього року керівник уряду заявляв, що компаніям, які скеровуватимуть частину прибутку на такі справи, надаватимуться пільги від влади.

    Документ, що змінив світ

    Уже 18 липня Верховний суд України виніс постанову, за якою фізичні та юридичні особи можуть без ліцензії Нацбанку або Нацкомфінпослуг надавати такі позики одне одному. Річ у тому, що раніше в судах деякі недобросовісні позичальники добивалися рішень, що дозволяли не повертати гроші. І так кредитор-роботодавець міг залишитися ні з чим: і без повернутого кредиту, і без гарного топ-менеджера, якому він цю позику надавав. Відтепер усе простіше: достатньо мати договір між сторонами і вже не буде жодних ризиків.

    Щодо інших преференцій, які в цьому разі можуть надаватися бізнесу, то за цей час поки що жодних пільг не з’явилося.

    Чи стане видача позик на купівлю житла своїм «найдорожчим» співробітникам «живою» практикою в Україні? Що про це думають різні експерти та роботодавці?

    Першими, із ким поспілкувався кореспондент «УК», були рекрутингові компанії. Звернення по коментар до них аргументував тим, що саме бізнес із підбору кадрів повинен чи не найпершим знати такі тонкощі, адже є компанії, які «заманюють» вузькокваліфікованих «топових» фахівців, крім високих винагород за роботу, ще й безвідсотковими позиками на житло.

    Пошуки не увінчалися успіхом (такої практики рекрутери не мали). Проте фахівці припустили, що така домовленість між спеціалістом і роботодавцем може бути вже після проходження певного терміну «служіння» тій чи іншій компанії. До речі, спеціалісти з ринку праці також припустили, що найбільше, хто може бути зацікавлений у наданні кредитів на житло своїм співробітникам, є будівельні та девелоперські компанії. (Це цілком доречно, бо саме вони можуть надати своїм найкращим працівникам житло, яке будують).

    В Україні є компанії, керівництво яких погашає до 50% вартості іпотечних кредитів своїх працівників. Фото Володимира ЗАЇКИ

    Будівельники не в захваті

    Кореспондент «УК» із цього приводу звернувся до голови ради директорів Конфедерації будівельників України, яка об’єднує понад 700 будкомпаній та профспілок, Лева Парцхаладзе. «Не думаю, що, навіть тоді коли бізнес і надалі отримуватиме різного роду преференції від держави у цій царині, роботодавці масово почнуть надавати позики на житло своїм найманим працівникам. Тоді багато хто матиме бажання потрапити на роботу в ту чи іншу фірму лише задля отримання фактично пільгового житла (деякі компанії надають безвідсоткові кредити, є і такі, що надають із меншими, ніж у банках, річними відсотками. — Авт.)», — зазначив відомий девелопер. Також Л. Парцхаладзе додав, що не знає масових прикладів надання таких позик від роботодавців і в європейських країнах.

    По суті, із цим твердженням не погоджується перший віце-президент Асоціації суднобудівників України «Укрсудпром» Віктор Лисицький. «Така практика існує у багатьох розвинених країнах. Звісно, ці позики отримують далеко не всі працівники, а, як кажуть, найкращі. Там полюбляють закріплювати кадри саме за допомогою таких речей. Що може зробити для цієї справи держава? Не оподатковувати прибуток, що його отримає роботодавець від надання такого кредиту своєму найманому працівникові», — додає він.

    Водночас, як зазначив гендиректор ТОВ СП «Нібулон» Герой України Олексій Вадатурський, його компанія вже далеко не перший рік надає безвідсоткові кредити своїм працівникам у 10 областях нашої країни.

    «Крім того, ми виступаємо гарантами для іпотечних кредитів своїх кадрів, які вони беруть у комерційних банках, і часто погашаємо 50% їхньої вартості. Звісно, що, приміром, ми ще не можемо дозволити надавати позики працівникам робітничих спеціальностей, але чимало провідних менеджерів їх отримують», — зазначає він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    У Харкові ремонтують пам’ятники

    Цьогоріч у Харкові капітально відремонтують кілька памятників і військові поховання часів Великої Вітчизняної війни та висадять дерева на 700 тисяч гривень.

    Про схвалення Концепції реформування державної політики в інноваційній сфері, Кабінет Міністрів України

    Про схвалення Концепції реформування державної політики в інноваційній сфері 1. Схвалити Концепцію реформування державної політики в інноваційній сфері, що додається.

    Про видачу ТОВ „ВКФ „ДНІПРОВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ” ліцензії з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про видачу ТОВ „ВКФ „ДНІПРОВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ" ліцензії з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом Згідно з повноваженнями, наданими Законом України „Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    «Вконтакте» контактуватиме з правоохоронцями?

    Як відомо, 26 червня відділом Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва під час обшуку в приміщенні ТОВ ДАТА-АЙІКС ЮЕЙ було вилучено файлові накопичувачі інформації різноманітного ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca