Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет сайт не друг - этот интернет портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными идеями!

Благодарим Вас за тот огромнейший труд, который Вы делаете постоянно для пользователей. Умнички!!!

Этот интернет портал суперовый! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

На Дніпропетровщині відбувся дитячий фестиваль «Діти за мир на дорозі!»

    На Дніпропетровщині відбувся дитячий фестиваль «Діти за мир на дорозі!»12 вересня в рамках профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» в Кривому Розі на базі спеціалізованої школи № 74 відбувся фестиваль під гаслом «Діти за мир на дорозі». Такий фестиваль проводиться вже третій рік поспіль, організаторами фестивалю виступили відділ ДАІ м. Кривого Рогу та відділ освіти Криворізької міської ради.

    Головна мета заходу — попередження травмування та загибелі дітей в автопригодах, адже першочергове завдання Державтоінспекції на початку нового навчального року — забезпечити дітлахам безпеку на вулично-дорожній мережі, нагадати школярам після літніх канікул про основні правила поведінки на дорозі та допомогти адаптуватися в складній дорожній обстановці.

    На фестиваль були запрошені вихованці дитячого будинку № 4 та діти з навчальних закладів м. Кривого Рогу.

    На урочистому відкритті фестивалю до школярів з привітанням з нагоди початку нового навчального року звернулися почесні гості та побажали дітям успіхів у навчанні, зокрема в опануванні основ безпечної поведінки на дорозі.

    Представники Державтоінспекції наголосили, що безпека дітей на автодорогах є пріоритетним напрямком діяльності служби та потребує спільної співпраці ДАІ з педагогами та батьками.

    Фестиваль оголошено відкритим, малеча розійшлась по майданчикам, на кожному з яких відбувалися цікаві заходи…

    Шкільний автомайданчик нібито ожив, сьогодні на нього виїхали, майже справжні транспортні засоби! На цьому майданчику відбувався конкурс "Проїдь перехрестя", учасники фестивалю на електромобілях рухались та перетинали перехрестя дотримуючись сигналів, які подавала дівчинка — регулювальник з команди ЮІР "Клаксон" СШ № 74. Ця команда, до речі, має неабиякий досвід роботи з дітьми, адже вона своєю кропіткою працею виборола друге місце в обласному конкурсі ЮІР — 2012!

    Самі молодші учасники зібралися на площадці, де проходив найяскравіший конкурс фестивалю — конкурс дитячого малюнку на тематику пропаганди Правил дорожнього руху. На очах у присутніх шкільний майданчик, начебто у казці, перетворювався на імпровізований макет міста — з вулицями та дорогами, по яким рухалися автомобілі та рушили пішоходи, були й знаки, й розмітка, й світлофори, тобто всі атрибути організованого безпечного руху.

    А в цей час, найкращі знавці ПДР зібралися на вікторині «Знай і виконуй Правила дорожнього руху". Підсумки цього етапу фестивалю довели, що дітлахи не аби як підготувалися до іспиту та продемонстрували блискучі знання вимог Правил дорожнього руху.

    З метою профорієнтації школярів та підняття іміджу міліції на подвір'ї закладу було організовано «Виїзний день відкритих дверей ДАІ», школярам було продемонстровано транспорт та спецтехніку, яку використовує Державтоінспекція у своїй повсякденній роботі.

    По закінченню етапів фестивалю на тематичних майданчиках перед присутніми виступили юні танцюристи, а потім всі учасники зібралися в просторій актовій залі. Там їх очікував сюрприз! Всі діти полюбляють мультфільми, тому залишити їх без цієї радості було не можливо. На великому екрані з'явилися невгамовні «Смешарики», які, звісно ж, розповіли про Правила поведінки на дорозі.

    Завершився фестиваль виступами агітбригад юних інспекторів руху КСШ № 74, вихованців дитячого будинку № 4 та співом ЮІРівської пісні від «ветеранів руху», які вже давно закінчили школу, але назавжди залишилися вірними дружній сім'ї юних інспекторів!

    Кожна команда — учасниця фестивалю проявила себе з найкращого боку та відкрила безліч своїх талантів, організатори не змогли когось відзначити, всі були оригінальні, кожен мав «свою родзинку»! Дійсно, як можна оцінити творчу наснагу та бажання довести, що всі вони, як й мільйони українських дітлахів, ЗА МИР НА ДОРОЗІ! При підведенні підсумків було вирішено не вибирати найкращих, а нагородити всіх учасників фестивалю, кожна дитина отримала солодощі, а команди — цінні подарунки від спонсорів та організаторів фестивалю. Та ще один несподіваний подарунок — всі дітлахи отримали можливість розважитися на величезному надувному батуті, який організатори заздалегідь розташували на шкільному подвір'ї.

    ДАІ Дніпропетровської області)

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Працівники ДАІ зупинилися допомогти, а затримали крадіїв

    Днями в Новгородківському районі Кіровоградської області під час патрулювання працівники ДАІ помітили на узбіччі автомобіль зі спущеним колесом, біля якого три чоловіки усували несправність. ...

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про захист персональних даних" щодо удосконалення правового регулювання у цій сфері, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про захист персональних даних" щодо удосконалення правового регулювання у цій сфері (реєстр. № 10472-1), поданий Кабінетом Міністрів України.

    що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань діяльності Державного агентства резерву, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань діяльності Державного агентства резерву

    Ринок нерухомості: нотаріат може і вміє працювати

    Не секрет, що будь-яка правова держава з підвищеною увагою ставиться до укладання угод із нерухомістю, які є соціально значущими, та намагається контролювати ринок нерухомості. Оскільки державна ...





    Юридическая практика:
    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...


    Консультации по наследству:
    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca