Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
. Случайно набрел на сайт, чему очень рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

Этот сайт отличный! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження нормативно-правових актів щодо проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, Міністерство соціальної політики УкраїниМІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 01.10.2012  № 609
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 жовтня 2012 р. за № 1750/22062

    Про затвердження нормативно-правових актів щодо проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

    Відповідно до пунктів 7( 426-2009-п ), 11( 426-2009-п ), 13 Порядку проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій( 426-2009-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 року № 426, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити:

    1.1. Типове положення про експертну комісію з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку ( z1750-12 ), що додається.

    1.2. Форму свідоцтва про державну атестацію дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, що додається.

    1.3. Форму акта результатів діяльності експертної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що додається.

    2. Департаменту сімейної політики (Г. Жуковська) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Визнати такими, що втратили чинність:

    наказ Мінсім’ямолодьспорту від 08 жовтня 2009 року № 3521( v3521643-09 ) "Про затвердження Примірного положення про експертну комісію проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку";

    наказ Мінсім’ямолодьспорту від 24 вересня 2009 року № 3369( z0969-09 ) "Про затвердження форми свідоцтва про державну атестацію дитячих закладів оздоровлення та відпочинку", зареєстрований в Мін’юсті 20 жовтня 2009 року за № 969/16985.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Л. Дроздову.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Віце-прем’єр-міністр України — Міністр

    С. Тігіпко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 01.10.2012  № 609

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 жовтня 2012 р. за № 1750/22062

    ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про експертну комісію з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

    І. Загальні положення

    1.1. Це Положення визначає основні завдання, організаційні і правові засади діяльності експертної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

    1.2. Експертна комісія створюються для проведення державної атестації закладів незалежно від їх підпорядкування та форми власності з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, оцінки стану організації та здійснення оздоровчо-виховного процесу, матеріально-технічної бази закладу і забезпечення відповідними фахівцями.

    1.3. У своїй діяльності експертна комісія з проведення державної атестації закладів керується Конституцією України( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами інших центральних органів виконавчої влади з питань оздоровлення та відпочинку та цим Положенням.

    ІІ. Організаційні засади формування експертної комісії

    2.1. Експертна комісія, що проводить державну атестацію закладів державної форми власності, утворюється за рішенням Віце-прем’єр-міністра України — Міністра соціальної політики.

    2.2. Експертні комісії, що проводять державну атестацію закладів комунальної чи приватної форми власності, утворюються за рішенням керівника уповноваженого органу.

    2.3. До складу експертної комісії входять представники Мінсоцполітики, інших заінтересованих центральних органів виконавчої влади, уповноваженого органу у кількості не більш як п’ять осіб, що мають відповідну професійну кваліфікацію, практичний досвід роботи, володіють необхідними знаннями та навичками.

    2.4. Голову комісії призначає уповноважений орган. Голова організовує роботу та відповідає за діяльність комісії.

    2.5. Керівники органів виконавчої влади, установ та організацій, працівники яких зараховані до складу комісії, забезпечують їх участь у проведенні державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

    2.6. До складу експертної комісії не включаються працівники закладу, в якому проводиться державна атестація, або особи, діяльність яких пов’язана з роботою такого закладу.

    2.7. За рішенням експертної комісії у разі необхідності до роботи комісії залучаються фахівці у певній галузі знань для підготовки висновків із фахових питань, представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських, профспілкових організацій (за згодою) (далі — залучені представники).

    ІІІ. Діяльність експертної комісії

    3.1. Діяльність експертної комісії здійснюється відповідно до плану проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. План проведення державної атестації закладів державної форми власності затверджується Віце-прем’єр-міністром України — Міністром соціальної політики, комунальної та приватної форми власності — керівником уповноваженого органу на п’ять років. План доводиться до відома керівника закладу не пізніше ніж за рік до початку проведення державної атестації.

    3.2. Керівник закладу не пізніше ніж за два місяці до проведення державної атестації подає експертній комісії інформаційно-аналітичну довідку за міжатестаційний період про діяльність закладу, а саме: про дотримання вимог державних соціальних стандартів оздоровлення та відпочинку дітей у частині матеріально-технічного, кадрового і методичного забезпечення, організації та здійснення оздоровчо-виховного процесу, організації дозвілля та медичного обслуговування, а також матеріали, зазначені у пункті 8 Порядку проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій( 426-2009-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 року № 426.

    3.3. Під час проведення державної атестації закладів експертна комісія:

    перевіряє достовірність відомостей, поданих керівником закладу, та фактичний стан дотримання дитячим закладом оздоровлення та відпочинку Державного соціального стандарту оздоровлення та відпочинку дітей ( z0854-09 ), затвердженого наказом Мінсім’ямолодьспорту від 13 серпня 2009 року № 2881, зареєстрованого у Мін’юсті 10 вересня 2009 року за № 854/16870;

    здійснює оцінку якості послуг з оздоровлення та відпочинку відповідно до Критеріїв присвоєння дитячому закладу оздоровлення та відпочинку відповідної категорії( z0357-10 ), затверджених наказом Мінсім’ямолодьспорту від 19 травня 2010 року № 1391, зареєстрованих у Мін’юсті 03 червня 2010 року за № 357/17652 (далі — критерії).

    3.4. Власник (засновник), посадові особи закладу повинні надавати експертній комісії необхідну допомогу та сприяти її діяльності.

    3.5. Під час проведення державної атестації закладу експертна комісія зобов’язана об’єктивно та неупереджено відображати стан справ щодо дотримання закладом вимог чинного законодавства.

    3.6. Експертна комісія не має права вимагати від закладу, його власника (засновника) документи, складання яких не передбачено чинним законодавством України.

    3.7. За результатами проведення державної атестації закладів державної форми власності експертна комісія, до складу якої входять представники Мінсоцполітики, протягом 20 робочих днів складає акт, у якому зазначаються висновки експертної комісії та пропозиції щодо присвоєння закладу відповідної категорії. Зазначений акт складається у двох примірниках, один з яких зберігається в експертній комісії, а другий видається керівникові закладу. На підставі акта експертною комісією приймається рішення про визнання закладу атестованим та присвоєння йому відповідної категорії.

    3.8. За результатами проведення державної атестації закладів комунальної чи приватної форми власності експертна комісія, до складу якої входять представники уповноваженого органу, протягом 20 робочих днів складає акт, у якому зазначаються висновки експертної комісії за основними напрямами діяльності та пропозиції щодо визнання закладу атестованим з присвоєнням відповідної категорії. Зазначений акт складається у трьох примірниках, один з яких зберігається в експертній комісії уповноваженого органу, другий видається керівникові закладу, а третій подається до Мінсоцполітики.

    3.9. Експертна комісія Мінсоцполітики у місячний строк розглядає подані матеріали та готує висновок про атестацію закладу і присвоєння йому відповідної категорії.

    3.10. На підставі акта та висновку експертна комісія Мінсоцполітики приймає рішення про визнання закладу атестованим і доводить його до відома керівника закладу та уповноваженого органу, що проводив державну атестацію.

    3.11. Формою прийняття рішень експертної комісії є засідання, які проводяться за необхідності, але не менше одного разу на рік.

    Рішення приймається відкритим голосуванням. У випадку рівності кількості голосів голос голови експертної комісії є вирішальним.

    Рішення комісії оформлюється протоколом, який підписується головою комісії та її членами.

    Із правом дорадчого голосу в засіданнях комісії можуть брати участь залучені представники відповідно до пункту 2.7 розділу ІІ цього Положення.

    Якщо член комісії або залучений представник має окрему думку з питань, щодо яких прийнято рішення комісією, він має право письмово висловити свою окрему думку, яка в обов’язковому порядку залучається до протоколу засідання комісії.

    3.12. У разі незгоди з висновком експертної комісії керівник закладу:

    комунальної чи приватної форми власності — протягом 10 робочих днів з дня отримання акта, зазначеного у пункті 3.7 цього розділу може його оскаржити до Мінсоцполітики. За результатами розгляду скарги експертна комісія Мінсоцполітики в погоджений з керівником закладу строк може прийняти рішення про проведення повторної державної атестації. Висновок, підготовлений за результатами повторної державної атестації, може бути оскаржено до суду;

  3. державної форми власності — може оскаржити висновок експертної комісії до суду.
  4. Директор Департаменту сімейної політики

    Г. Жуковська

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 01.10.2012  № 609

    СВІДОЦТВО ( z1750-12 BF63.doc ) про державну атестацію дитячого закладу оздоровлення та відпочинку

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 01.10.2012  № 609

    АКТ ( z1750-12 BF64.doc ) результатів діяльності експертної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

    Директор Департаменту сімейної політики

    Г. Жуковська

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про План заходів Держкомтелерадіо України на 2013 рік, Державний комітет телебачення і радіомовлення України

    Про План заходів Держкомтелерадіо України на 2013 рік З метою унормування послідовних і узгоджених дій структурних підрозділів апарату Держкомтелерадіо України, спрямування їх на виконання покладених на Держкомтелерадіо України завдань та реалізацію функцій, визначених Положенням про Держкомтелерадіо України( 559/2011 ), державними та галузевими програмами у сфері телебачення і радіомовлення, в інформаційній та видавничій сферах, поліграфії та з урахуванням затвердженого наказом Держкомтелерадіо України від 29.10.2012 № 291 Плану діяльності Державного комітету телебачення і радіомовлення України на 2013 — 2015 роки НАКАЗУЮ:

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 3 січня 2012 року № 3 (зі змінами), Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 3 січня 2012 року № 3 (зі змінами) З метою раціонального та цільового використання лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2011 рік( 2857-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на виконання заходів Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року ( 1065-17 ) в частині "Централізована закупівля продуктів лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію", відповідно до листів Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки Крим від 22 січня 2013 року № 01/410-1.02, Департаменту охорони здоров'я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації від 6 лютого 2013 року № 01-438, Департаменту охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації від 22 січня 2013 року № 332/01-1, управління охорони здоров'я Закарпатської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 134/03-12, Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 171/01-19/05, Департаменту охорони здоров'я Луганської обласної державної адміністрації від 21 січня 2013 року № 3/03-568, Головного управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації від 21 січня 2013 року № 348/1-03, управління охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 02-03-196, управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 03-12/398 та Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" МОЗ України від 22 січня 2013 року № 99 і від 26 лютого 2013 року № 286 НАКАЗУЮ:

    В Киевской области судья помогал заемщикам не возвращать кредиты, – прокуратура

    Прокуратура Киевской области открыла уголовное производство и начала досудебное расследование по факту вынесения судьей одного из районных судов Киевской области заведомо неправосудных решений. ...

    Про призначення позачергових виборів Любельського сільського голови (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Любельського сільського голови Кобрина І. М. (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:





    Юридическая практика:
    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...

    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca