Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет портал здоровский! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще!

Огромнейшее спасибо создателям этого интернет портала!!! Он действительно - находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы умнички.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про відмову в реєстрації ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утворених на зборах громадян України, що відбулися 12 жовтня 2013 року в містах Житомирі, Луганську, Одесі та Полтаві, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 22 жовтня 2013 року № 237
  2. Про відмову в реєстрації ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утворених на зборах громадян України, що відбулися 12 жовтня 2013 року в містах Житомирі, Каховці (Херсонська область), Луганську, Одесі та Полтаві

    До Центральної виборчої комісії 17 жовтня 2013 року уповноваженим представником ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою Буйком Г. В. подано документи зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою.

    Із зазначених документів вбачається, що в місті Житомирі на стадіоні Житомирського агротехнічного коледжу 12 жовтня 2013 року за ініціативою громадян України Самойленка Василя Петровича, Сокорчука Василя Миколайовича та Тимошенка Миколи Михайловича відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, у яких згідно із протоколом цих зборів узяли участь 2 146 осіб; у місті Каховці (Херсонська область) біля районного Будинку культури імені М. Фрунзе 12 жовтня 2013 року за ініціативою громадян України Тарановського Анатолія Федоровича, Михайленко Ольги Дмитрівни та Самойлик Катерини Семенівни відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, у яких згідно із протоколом цих зборів узяли участь 2 215 осіб; у місті Луганську біля пам’ятника Т. Г. Шевченка 12 жовтня 2013 року за ініціативою громадян України Кілінкарова Спірідона Павловича, Чаленка Максима Михайловича та Попової Катерини Вікторівни відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, у яких згідно із протоколом цих зборів узяли участь 2 866 осіб; у місті Одесі на площі Куликове поле 12 жовтня 2013 року за ініціативою громадян України Царькова Євгенія Ігоровича, Парадовського Олександра Вікторовича та Кваші Єгора Валерійовича відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, у яких згідно із протоколом цих зборів узяла участь 2031 особа; у місті Полтаві на площі біля стадіону "Ворскла" 12 жовтня 2013 року за ініціативою громадян України Масенка Олександра Миколайовича, Гордієнка Сергія Володимировича та Георгієвського Андрія Вячеславовича відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, у яких згідно із протоколом цих зборів узяли участь 2197 осіб.

    На вказаних зборах визнано доцільним проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України. При цьому зборами схвалено пропозицію про винесення на всеукраїнський референдум за народною ініціативою питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", а також обрано ініціативні групи в складі 4946 осіб, яким доручено збирання підписів громадян під вимогою про проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою.

    Розглянувши документи проведених зборів громадян України та інші наявні в Центральній виборчій комісії матеріали, Комісія встановила.

    Порядок утворення ініціативної групи з всеукраїнського референдуму визначено статтею 30 Закону України( 5475-17 ) "Про всеукраїнський референдум" (далі — Закон).

    Так, відповідно до частини першої вказаної статті Закону( 5475-17 ) ініціативна група з проведення всеукраїнського референдуму утворюється на зборах громадян України, в яких бере участь не менш як дві тисячі громадян України, які мають право голосу на всеукраїнському референдумі.

    Згідно з частиною другою статті 30 Закону( 5475-17 ) не пізніше ніж за п’ять календарних днів до дня проведення зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму їх ініціатори повинні письмово повідомити про дату, час, місце і мету зборів Центральну виборчу комісію.

    До Центральної виборчої комісії 2 жовтня 2013 року надійшли повідомлення громадян України Самойленка В. П., Сокорчука В. М., Тимошенка М. М., Тарановського А. Ф., Михайленко О. Д., Самойлик К. С., Царькова Є.І., Парадовського О. В., Кваші Є.В., Масенка О. М., Гордієнка С. В., Георгієвського А. В., 3 жовтня 2013 року — громадян України Кілінкарова С. П., Чаленка М. М., Попової К. В.

    За змістом частини третьої статті 30 Закону( 5475-17 ) Центральна виборча комісія направляє на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму представника (представників) для посвідчення факту проведення зборів, включаючи перевірку дотримання вимог Закону під час організації зборів, у тому числі при реєстрації їх учасників, проведенні зборів, прийнятті відповідних рішень тощо.

    Разом з тим, 9 жовтня 2013 року до Центральної виборчої комісії надійшла ухвала Окружного адміністративного суду м. Києва від 9 жовтня 2013 року в справі № 826/15641/13-а, якою заборонено Центральній виборчій комісії направляти представника (представників) на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України не залежно від дати та місця проведення таких зборів до ухвалення рішення у справі № 826/15641/13-а по суті. При цьому ухвалою Окружного адміністративного суду м. Києва від 3 жовтня 2013 року попереднє судове засідання у цій справі призначено на 29 жовтня 2013 року.

    Відповідно до частини п’ятої статті 118 Кодексу адміністративного судочинства України( 2747-15 ) виконання ухвал з питань забезпечення адміністративного позову здійснюється негайно.

    Водночас, до Центральної виборчої комісії надійшла постанова головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Мазура Г.І. від 9 жовтня 2013 року, якою відкрито виконавче провадження з виконання ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва від 9 жовтня 2013 року в справі № 826/15641/13-а.

    Зважаючи на зазначене, Центральна виборча комісія листами від 10 жовтня 2013 року за № 21-30-1815, 21-30-1814, 21-30-1812, 21-30-1813, 21-30-1810 поінформувала організаторів зборів Самойленка В. П., Сокорчука В. М., Тимошенка М. М., Тарановського А. Ф., Михайленко О. Д., Самойлик К. С., Царькова Є.І., Парадовського О. В., Квашу Є.В., Масенка О. М., Гордієнка С. В., Георгієвського А. В., Кілінкарова С. П., Чаленка М. М., Попову К. В. про те, що на виконання вищевказаних документів Комісія не направлятиме свого представника (представників) на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України, заплановані на 12 жовтня 2013 року.

    Таким чином, організаторам зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою було відомо про неможливість посвідчення представником (представниками) Центральної виборчої комісії факту проведення вказаних зборів, що є обов’язковою вимогою Закону ( 5475-17 ) при утворенні ініціативної групи з всеукраїнського референдуму за народною ініціативою.

    За таких обставин під час утворення ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою на зборах громадян України 12 жовтня 2013 року порушено визначений статтею 30 Закону ( 5475-17 ) порядок.

    Згідно з частиною другою статті 31 Закону( 5475-17 ) відмова в реєстрації ініціативної групи може бути прийнята, зокрема, з мотивів порушення Конституції України( 254к/96-ВР ) чи законів України під час її утворення.

    Враховуючи викладене, відповідно до статті 30 ( 5475-17 ), частин першої — третьої статті 31 Закону України ( 5475-17 ) "Про всеукраїнський референдум", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 3 статті 17( 1932-15 ), статтею 20 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відмовити в реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", утвореної на зборах громадян України, які відбулися 12 жовтня 2013 року в місті Житомирі за ініціативою громадян України Самойленка Василя Петровича, Сокорчука Василя Миколайовича та Тимошенка Миколи Михайловича.

    2. Відмовити в реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", утвореної на зборах громадян України, які відбулися 12 жовтня 2013 року в місті Каховці (Херсонська область) за ініціативою громадян України Тарановського Анатолія Федоровича, Михайленко Ольги Дмитрівни та Самойлик Катерини Семенівни.

    3. Відмовити в реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", утвореної на зборах громадян України, які відбулися 12 жовтня 2013 року в місті Луганську за ініціативою громадян України Кілінкарова Спірідона Павловича, Чаленка Максима Михайловича та Попової Катерини Вікторівни.

    4. Відмовити в реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", утвореної на зборах громадян України, які відбулися 12 жовтня 2013 року в місті Одесі за ініціативою громадян України Царькова Євгенія Ігоровича, Парадовського Олександра Вікторовича та Кваші Єгора Валерійовича.

    5. Відмовити в реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні.", утвореної на зборах громадян України, які відбулися 12 жовтня 2013 року в місті Полтаві за ініціативою громадян України Масенка Олександра Миколайовича, Гордієнка Сергія Володимировича та Георгієвського Андрія Вячеславовича.

    6. Цю постанову видати уповноваженому представнику ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    25 июня состоится презентация исследования на тему: "Развитие и защита интеллектуальной собственности на Украине"

    25.06.2014 года в Киеве в информационном агентстве «Укринформ» с 11.00 до 13.00 Международная торговая палата и Государственной службы интеллектуальной собственности Украины презентуют исследования ...

    Урожай рекордний: чи будуть прибутки?

    Річ у тому, що зернові вродили не лише в Україні, а в усіх регіонах світу, що їх вирощують. За прогнозами FAO (Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН), у світі буде зібрано на 160 ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 20.07.2012 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Про затвердження Порядку перевірки перед видачею ліцензії на провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів, Міністерство охорони здоров'я України

    Підставою для проведення перевірки наявності матеріально-технічної бази, кваліфікації персоналу, а також умов щодо контролю за якістю лікарських засобів, що будуть ввозитися на територію України, ...





    Юридическая практика:
    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно


    Консультации по наследству:
    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...

    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...

    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca