Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет сайт не друг - этот интернет портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными идеями!

Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Этот ресурс просто удивительный.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Спільна праця робить нас шляхетнішими

    Спільна праця робить нас шляхетнішими

    День довкілля став святом єднання заради чистоти не лише вулиць і парків, а й суспільства загалом

    Український день навколишнього середовища був покликаний об’єднати суспільство і владу заради фізичного очищення довкілля і морального очищення свідомості співгромадян. На вулиці вийшли представники всіх верств населення — від Президента до жеківського двірника.

    Так, глава держави у день всеукраїнської акції «За чисте довкілля» посадив дерева на території дитячого будинку «Любисток» у селі Нові Петрівці Київської області. Цим закладом Віктор Янукович опікується тривалий час, тож його візит не став несподіванкою для дітлахів.

    Високий гість поспілкувався з дітьми, запитав їх про умови перебування в закладі, успіхи в навчанні, поцікавився, ким вони хочуть стати у майбутньому. За словами Віктора Януковича, тим вихованцям, які планують вступати до вищих навчальних закладів, буде надано допомогу. «Я допомагатиму із власного рахунку. Це буде від мене додаткова стипендія», — сказав глава держави.

    На подарунок від Віктора Януковича діти отримали футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі, а дитбудинок — мікрохвильову піч і пилосос.

    Вихованці «Любистка» подякували Президентові за постійну турботу й допомогу. Глава держави пообіцяв приїжджати частіше, повідомляє його прес-служба.

    Микола Азаров у столичному Парку Вічної Слави посадив дерево та поспілкувався з волонтерами. Фото Oлега МAРКЕВИЧA

    Із піонерським запалом

    Дотримав свого слова і Прем'єр-міністр Микола Азаров, який чи не найбільше агітував людей долучатися до суботньої доброчинної акції. У столичному Парку Вічної Слави він посадив дерево і поспілкувався з юними волонтерами, які прибирали парк. «Я був активним піонером, як і всі ми того часу. Що ми тільки не робили... І вулиці прибирали, і парки, і сквери, допомагали пенсіонерам, ветеранам», — поділився досвідом і спогадами Микола Азаров.

    Прем'єр-міністр також розповів дітям про оборону Києва у роки Великої Вітчизняної війни та плани уряду і столичної влади створити у Парку Вічної Слави алею героїв, яка починатиметься від пам'ятника тричі Герою Радянського Союзу, маршалові авіації Іванові Кожедубу. До 9 травня буде встановлено перші два бюсти героям СРСР Георгію Береговому та Амет-Хану Султану.

    Крім того, Микола Азаров проінспектував створення великого транспортного вузла біля станції метро «Видубичі», де, зокрема, ознайомився з перспективами розвитку розташованої тут автостанції. Глава уряду і тут узяв участь в озелененні території біля автостанції, де також посадив дерево, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Віктор Янукович показав майстер-клас дітлахам з дитбудинку «Любисток». Фото Aндрiя МOСIЄНКA

    І корисно, і приємно

    Не підтримати Прем’єра не змогли його безпосередні підлеглі — члени уряду. Скажімо, перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов узяв участь у загальнонаціональному суботнику на території Літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка у Києві.

    На знак подяки за внесок Великого Кобзаря у розвиток української духовності та культури, глибоку любов до рідної землі та патріотизм Сергій Арбузов разом із міністром фінансів Юрієм Колобовим, міністром культури Леонідом Новохатьком посадили кілька яблунь. Перший віце-прем’єр зазначив, що наступного року на Україну чекає величезна подія світового рівня — держава святкуватиме 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

    Сергій Арбузов запевнив, що буде виділено необхідні кошти для ремонтно-реставраційних робіт Літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка у Києві. По завершенні суботника Сергій Арбузов залишив у книзі почесних гостей музею пам’ятний запис: «Добре дерево пізнають за плодами його. Та не зможе дерево насолодити людину смаковитими плодами, не маючи міцного коріння…»

    Віце-прем’єр Костянтин Грищенко працював на території Київського національного університету ім. Т. Шевченка. А його колега Юрій Бойко взяв участь у впорядкуванні території Меморіального комплексу в селі Гатному Київсько-Святошинського району. «Меморіал у селі Гатному — знакове місце, бо тут проходить перепоховання воїнів, які захищали Київ. Ми упорядковуємо територію Меморіалу і готуємося до перепоховання 19 радянських бійців, яке відбудеться тут 8 травня», — сказав урядовець.

    Того самого дня на полі поряд із Гатним археологи із загону «Дніпро — Україна» виявили боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни. Юрій Бойко відвідав місце розкопок, де пошуковці продемонстрували йому знайдені зовсім неглибоко кілька 150-міліметрових снарядів, міни, обойми до снайперської гвинтівки. Крім того, поряд із боєприпасами виявлено останки ще одного воїна.

    У столичному парку ім. Тараса Шевченка разом із жителями Києва висадив саджанці клена й віце-прем’єр Олександр Вілкул, який зазначив, що протягом суботника має бути висаджено близько 2 мільйонів дерев. У заході також узяли участь міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, міністр інфраструктури Володимир Козак і голова КМДА Олександр Попов.

    Свою «зелену толоку» у столичному парку «Відрадний» провели й співробітники Міністерства екології та природних ресурсів, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, Державної служби геології та надр. Учасників привітав очільник міністерства Олег Проскуряков, який прийшов на толоку із дружиною й дітьми.

    Працею відзначили День довкілля і багато членів уряду. Міністр соціальної політики Наталія Королевська — у Добрянському лісовому господарстві на Чернігівщині й облаштуванні території Любецького психоневрологічного інтернату. Міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова із заступниками заклала сквер на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит». Там висадили кілька дерев та кущів: березу, калину, горобину, квіти.

    Відзначилися на суботнику й інші керівники міністерств і відомств: міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький — на Буковині, міністр доходів і зборів Олександр Клименко — на Харківщині, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк — на Житомирщині, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко — на Київщині, міністр освіти і науки Дмитро Табачник — у столиці.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Генпрокуратура обвинила суд в побеге экс-беркутовца Д.Садовника

    Генеральная прокуратура Украины обвиняет суд в побеге бывшего командира «Беркута» Дмитрия Садовника. Об этом в эфире «Подробностей» на «Интере» заявил начальник главного следственного управления ...

    Хліб на... замовлення

    В краї завершується сівба ранніх зернових. Три чверті луганської озимини пережили зиму добре й подають хороші надії на врожай. Решта, а це приблизно 16 тисяч гектарів, через осінню посуху практично ...

    С 1 января 2014 г. изменится цена на проезд в общественном транспорте

    КГГА подтверждает, что с введением с 1 января 2014 г. единого билета на общественный транспорт цена проезда изменится. Об этом сегодня во время прямой телефонной линии в "Комсомольской правде ...

    Президент Украины уволил с должности своего Советника А.Портнова

    Президент Украины подписал Указ №39/ 2014 о назначении первого заместителя Главы Администрации Президента Украины. «Назначить Портнова Андрея Владимировича первым заместителем Главы Администрации ...





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca