Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Доброй ночи!

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет сайт,без всякого сомнения, на данный момент - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет сайты. Интернет портал достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Олена Берінчик: «Завжди молюся, коли дивлюся синові бої»

    Олена Берінчик: «Завжди молюся, коли дивлюся синові бої»«Урядовий кур’єр» розпитав мам олімпійських призерів Дениса Берінчика і Єлизавети Бризгіної про те, як вони починали свій шлях у великому спорті.

    Мамина молитва додає Денуси сил і перемог. Фото з сайту ВКонтакте з дозволу батьків Дениса Берінчика

    Під час урочистого закриття ігор у британській столиці батьки срібного призера Олімпіади-2012 Дениса Берінчика вже виїхали з рідного Краснодона до Києва — зустрічати «свого хлопчика». Цього разу стежили за змаганнями на Олімпіаді разом зі знайомими. Нестерпно було дивитися, тікали від телевізора, хвилювалися, молилися всі — навіть маленькі діти.

    — А сам Денис у дитинстві, напевно, був справжнім розбишакою?

    — Він завжди був добрим і працьовитим, активним. На уроках учителів слухав уважно, а на перервах бігав, стрибав, боровся, лазив по деревах. І я вирішила, що треба його невгамовну енергію спрямувати в позитивне русло. Запропонувала кілька гуртків на вибір. Син спочатку обрав танці. Захопився, ходив на заняття із задоволенням. Навчився робити розтяжку, ця навичка у нього збереглася. Але зрештою бокс переміг: із дев’яти років відвідував дитячо-юнацьку спортивну школу.

    Вона розташована далеко від нашої Балки Провал (так ще із часів молодогвардійців називають цю частину міста) — хвилин із сорок пішки. Але він у будь-яку погоду, дощ або сніг, усе одно йшов. Будила його затемна — годині о шостій ранку. Він ніколи не вередував, тренер його навіть за приклад іншим хлопцям ставив. Після закінчення школи вступив у Київський університет фізичного виховання та спорту. Учився на бюджетному відділенні, але встигав і тренуватися, і складати всі нормативи. Додому приїжджає за будь-якої нагоди.

    — А звідки в нього бажання станцювати гопак на ринзі?

    — Вступивши в університет, Денис захопився національною історією: професори цікаво та кваліфіковано викладали на лекціях. Він із таким захопленням переказував нам про козаків, про пластунів, про українських вояків... Дуже всім цим переймався.

    Про участь в Олімпіаді почав мріяти ще з першого курсу. Тоді й пообіцяв, що відростить козацький чубок. А як подорослішав, ще й про гопак на ринзі придумав. Та й загалом він душевний хлопчик, зростав на обійсті, усе змалку бачив на власні очі — тюльпанчики, колоски, бджіл. Краса рідного краю — поряд.

    — Та чи це тільки вишівське виховання? Знаю, що вас у Краснодоні запрошують на всі міські виставки як майстерну вишивальницю.

    — Так, я захоплююся вишивкою, в мене є багато рушників і картин. Брала участь у вишиванні соборного українського рушника. Торік ченці Слов’яногірського монастиря почали вишивати цей рушник і пустили його із Хресною ходою по всій країні. Тепер кожна область залишає на ньому свої стібки — у кожного краю власний орнамент. Ми від Луганщини вишили волошки й колоски, а ще — золоте сонечко. Думаю, невдовзі подорож цього рушника по Україні закінчиться і його передадуть до Лаври.

    — Цього літа на вашу родину чекають радісні події: Денис в одному з інтерв’ю зізнався, що свататиметься.

    — Так, знаю його наречену. Гарна, розумна дівчинка з Алушти, вчиться в тому самому виші. Ми з батьком схвалюємо вибір сина.

    Мабуть, батькам Дениса Берінчика влітку додасться багато клопоту. Ось і перший наставник боксера заслужений тренер України Микола Яцків підкреслює:

    — Ім’я Дениса Берінчика вже ввійшло в історію Краснодона. Це наш перший олімпієць. У нашому місті ще ніхто не брав участі в Олімпійських іграх. Денисова нагорода — наша честь!

    Денис тренувався в мене сім років. Зазвичай із початку навчального року дітей приходить багато, але працелюбних мало і видно їх одразу. Незабаром стало зрозуміло, у чому його здібності: особливо агресивно діяв у ближньому бою. Як подорослішав, друзі називали його другим Тайсоном. Є боксери технічні, але в них не вистачає бійцівських якостей. У Дениса завжди був залізний характер.

    На Олімпійських іграх, коли боксував із Уранчімегом із Монголії, він той характер показав. Той досвідчений боєць — швидкий шульга, у фіналі виграв в англійця. У півфінальному бою наш Денис програвав йому три очки. Але в третьому раунді працював на ближній дистанції і двічі відправляв суперника в нокдаун.

    А те, що у вирішальному двобої поступився кубинцеві Іглесіасу, зрозуміло. Денис не встиг відновитися після важкого попереднього бою, та ще й руку пошкодив. Але загалом дві бронзи, срібло та два золота на боксерському турнірі Олімпіади — прекрасний результат.

    Зіркової хвороби в 24-річного Берінчика ніколи не було. Торік став срібним призером чемпіонату світу, потім приїхав у Краснодон і з усіма хлопцями працював на тренуванні. Малі, великі — усі хотіли битися, адже знаєте, які хлопці забіяки! Він нікого не бив — боксував. Хлопці його дуже поважають, навіть оформили спеціальний стенд: там розповідь про всі бої знаменитого земляка.

    «У доньки харизматичний характер»

    Ольга БРИЗГІНА

    У сімейний музей унікальної родини Єлизавета додала п’яту олімпійську медаль. До того ж студентка Луганського національного університету на Іграх у Лондоні встановила новий національний рекорд. Ольга Аркадіївна Бризгіна — триразова олімпійська чемпіонка, легенда нашого спорту, зараз майже весь час змушена відповідати на телефонні дзвінки, привітання, адресовані доньці.

    — Олімпіаду дивилися вдома, із чоловіком, молодшою донькою та друзями, — розповіла Ольга Аркадіївна кореспондентові «Урядового кур’єра». — Усі разом кричали: «Лізо, давай!», наче на стадіоні.

    — Що допомогло Лізі перемогти?

    — Цього разу мені сподобалася вся наша естафетна команда. Кожен етап дівчата відпрацювали здорово, з таким неймовірним бажанням. Тож Лізочка тільки підтвердила, що вони одні з найсильніших. Вона справжній боєць в естафеті, тому тренери довіряють їй останній етап.

    — Але ви її такою з дитинства й виховували — бути бійцем передусім?

    — Це схильність, обдаровання, гени. Ми її до спорту не долучали. Але з дитинства, із трьох років, вона бігала поруч, у тому самому манежі, де тренувалися ми із чоловіком.

    — Два роки тому в інтерв’ю нашій газеті ви казали, що бажаєте доньці потрапити у фінал на Олімпіаді в Лондоні. Тож ваша мрія здійснилася?

    — Справді, я бажала їй перемоги у спринті на стометрівці, але в естафеті теж здорово!

    — Після Олімпіади Ліза приїде в Луганськ?

    — Ні, на неї ще чекає кілька стартів. Ліза приїде на ювілей татуся — 22 серпня йому виповнилося 50 років. Володарка трьох золотих медалей Олімпійських ігор у Сеулі-1988 та в складі естафети 4x400 метрів на літніх Іграх у Барселоні-1992 Ольга Бризгіна та олімпійський чемпіон Сеула в естафеті 4х100 метрів Віктор Бризгін тепер із нетерпінням чекають додому зірку літніх Ігор-2012.

    Квіткове вшанування. Фото надане прес-службою ДПСУ

    УШАНУВАННЯ. З двох десятків медалей, здобутих українською збірною на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні, дві золоті, одну срібну та три бронзові відзнаки поклали в скарбничку команди спортсмени, які входять у спортивний комітет Державної прикордонної служби України. Це відомі боксери, золоті призери Василь Ломаченко і Олександр Усик, срібний призер Денис Берінчик, а також бронзові медалістки, легкоатлетки Ольга Саладуха, Єлизавета Бризгіна та Христина Стуй.

    Днями в Адміністрації Держприкордонслужби відбулася зустріч зі спортсменами-олімпійцями. З високими спортивними досягненнями їх привітали голова ДПСУ Микола Литвин, начальники регіональних управлінь і керівники прикордонних загонів, а також президент Федерації боксу України Володимир Продивус і колеги зі спорткомітету. За досягнення високих спортивних результатів керівництво прикордонного відомства нагородило олімпійців медаллю «За сумлінну службу в Державній прикордонній службі України» і відзначило їх грошовими преміями.

    Треба сказати, що до складу спортивного підрозділу Прикордонних військ входять багато провідних спортсменів, які у складі національних збірних загалом встановили 11 світових, один олімпійський, 16 європейських та кілька десятків національних рекордів. Сьогодні в колективі проходять службу 38 заслужених майстрів спорту, 26 майстрів спорту міжнародного класу і 16 майстрів спорту. Тут культивуються майже два десятки олімпійських видів спортивної боротьби.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    що втратили чинність, деяких наказів Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерства аграрної політики України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 серпня 2013 р. за № 1334/23866 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерства аграрної політики України

    Экс-ректор Национального университета ГНС П.Мельник в Калифорнии, – ГПУ

    Бывший ректор Национального университета Государственной налоговой службы Петр Мельник находится в городе Сан-Маркос в штате Калифорния (США). Об этом сообщили в Генпрокуратуре в ответ на депутатский ...

    Про призначення позачергових виборів Котюжинецького сільського голови (Котюжинецька сільська рада Калинівського району Вінницької області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Котюжинецького сільського голови Лебедя А. В. (Котюжинецька сільська рада Калинівського району Вінницької області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    Состоялось официальное открытие Первого всеукраинского съезда нотариусов

    Сегодня, 29 марта, состоялось официальное открытие Первого всеукраинского съезда нотариусов. С приветственным словом к участникам съезда обратился министр юстиции Украины Александр Лавринович. ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...


    Консультации по наследству:
    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca