Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Довольно уникальный, интересный и продуманный портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Привет!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему очень рад и доволен! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Этот интернет проект - увлекательный.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

17 листопада - Всесвітній день пам'яті жертв ДТП

    17 листопада - Всесвітній день пам'яті жертв ДТПДепартамент ДАІ МВС України звертається до всіх водіїв, 17 листопада, в День пам'яті жертв ДТП, в знак солідарності та підтримки включити ближнє світло фар на транспортних засобах, тим самим ушанувавши пам'ять загиблих у ДТП. Також напередодні та у неділю, в нашій країні пройдуть поминальні молебні за загиблими в дорожньо-транспортних пригодах.

    Щорічно в Україні, як і в усьому світі, в третю неділю листопада проводяться заходи до Всесвітнього дня пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

    Вшановувати пам'ять жертв дорожніх аварій вперше запропонували представники британського благодійного фонду допомоги жертвам ДТП «Road Peace», який відзначає цей день з 1993 року.

    У 1998 році День пам'яті вийшов за межі Європи і з'явився на інших континентах, а в 2005 році у своїй Резолюції Генеральна Асамблея ООН закликала все світове співтовариство визнати Всесвітній день пам'яті жертв дорожніх аварій і відзначати його в третю неділю листопада.

    Таке рішення було зумовлене занепокоєнням урядів і міжнародних співтовариств щорічним зростанням у світі кількості дорожньо-транспортних пригод. Адже, щороку в світі в ДТП гинуть більш ніж 1 млн 200 тис. людей та біля 50 мільйонів отримують травми.

    Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я попереджають: якщо не вжити термінових заходів, то до 2020 року аварії на дорогах стануть однією з головних причин смертності в світі.

    Головною метою акції є привернення уваги до жахливих масштабах смертності та травм на дорогах, вшанування жертв ДТП та виявлення співчуття сім’ям, які зазнали тяжку втрату.

    Проведення цієї акції сприяє створенню комплексної суспільної підтримки зміни свідомості учасників дорожнього руху в частині підвищення взаємоповаги, водійської культури, розуміння необхідності безумовного дотримання Правил безпеки на дорозі.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Євросоюз та США домовляються про вільну торгівлю

    У Вашингтоні стартували перемовини щодо найбільшої економічної угоди в історії людства зони вільної торгівлі між США та Європою.

    Щодо направлення придністровської сторони, Міністерство закордонних справ України

    Державній митній службі України Департаменту розвитку митної інфраструктури та міжнародного співробітництва Щодо направлення придністровської сторони

    Наследственные споры

    Наследственные споры, как разделить наследство, адвокат по наследственным спорам, профессиональная помощь

    Отказ в выдаче наследства

    Если нотариус отказывается выдавать наследство, разумно обратиться за консультацией наследственного адвоката — он что-нибудь посоветует.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca