Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Сайт - супер так много чего здесь любопытного и необходимого. Желаю вам держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!

Огромное количество полезной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - просто молодцы.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Завтра до Києва привезуть чудотворну ікону «Миколай Утішитель»

    Завтра до Києва привезуть чудотворну ікону «Миколай Утішитель»До Києва з Мюнхена (ФРН) 17 травня прибуває чудотворна ікона «Миколай Утішитель», передає УНІАН з посиланням на інформаційно-просвітницький відділ Української православної церкви

    Образ належав великомучениці Єлизаветі Федорівні Романовій, його було даровано Олександрівському подвір'ю в Єрусалимі (Ізраїль).

    «Чудеса за молитвами до Святителя Миколая Чудотворця в образі «Миколай Утішителя» в основному стосуються зцілень від недуг. За оповіданнями її хранителів, одна черниця з Росії, провівши кілька ночей поряд зі святинею, зцілилася від пухлини головного мозку. Крім того, за молитвами біля ікони «Миколая Утішителя» багато хто прийняв православну віру», — відзначили в Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ.

    Також, кажучи про чудотворний образ «Миколая Утішителя», у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ відзначили, що разом з чудотворною іконою з Мюнхена привезуть святиню — пошиванку від подушки, на якій покоїлася голова убитої Єлизавети Федорівни під час відспівування в Алапаївську (Росія) у 1918 році.

    17 травня ікона відвідає домовий храм в ім'я святителя Миколая в резиденції Предстоятеля УПЦ Митрополита Володимира в Києво-Печерській лаврі. До ранку 18 травня ікона знаходитиметься у Трапезному храмі в ім'я преподобного Антонія і Феодосія на території Національного Києво-Печерського заповідника (Верхня лавра).

    18 травня ікону Хресною ходою перенесуть з Києво-Печерської лаври до храм святителя Михаїла, першого Митрополита Київського, на Афонському подвір'ї Свято-Пантелеймонівського монастиря (Олександрівська лікарня, Київ, вул. Шовковична, 39/1). Початок Хресної ходи об 11.00. Прикластися до святині тут можна буде протягом місяця.

    ДОВІДКА. За деякими свідченнями, наприкінці ХIХ в. імператор Микола ІІ подарував ікону Святителя Миколая княгині Єлизаветі Федорівні Романовій на знак утіхи після трагічної загибелі її чоловіка князя Сергія Олександровича.

    Єлизавета Федорівна називала ікону «Миколай Утішитель». Пізніше велика княгиня подарувала ікону єрусалимському храму в ім'я Олександра Невського («На Розкопках») при Олександрівському подвір'ї в Єрусалимі.

    Після мученицької смерті великої княгині у 1918 році в Алапаївську (Росія) ікону Святителя Миколая почали почитати як таку, що «печаль, біль і смуток вгамовує і в подорожі оберігає».

    Довгий час ікону оберігала схимонахиня Олександра — дружина відомого російського композитора Олександра Глазунова.

    У травні 1963 року черниця Олександра одержала образ «Миколая Утішителя» від Патріарха Єрусалимського Венедикта.

    Після смерті матушки Олександри у 1968 році її прийомна дочка Єлена перевезла ікону «Миколая Утішителя», десятки інших ікон і особисті речі черниці до Мюнхена (Німеччина).

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    За дев’ять років — дев’ять тисяч шлюбних договорів

    ротягом девяти років дії Сімейного кодексу, який визначив поняття, зміст та правила укладання шлюбного договору, цією можливістю в Україні скористалося лише трохи більше 9 тисяч подружніх пар.

    Про відзначення 800-річчя заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У вересні 2013 року виповнюється 800 років з дня заснування села Онут Заставнівського району Чернівецької області. Враховуючи історичне і культурне значення села Онут Заставнівського району Чернівецької області та у зв’язку з його 800-річчям, Верховна Рада України постановляє:

    ФК Львів припинив своє існування

    У четвер, 12 липня, о 10:00 спортивний директор ФК Львів Ростислав Заремба повідомив про припинення фінансування клубу і зняття його зі змагань у Другій лізі.

    У Греції перекинувся автобус з туристами: 4 загиблих, десятки поранених

    Четверо російських туристів загинули в ДТП у Греції під Салоніками. Автобус перевозив 51 туриста і перекинувся на 22-му кілометрі траси Салоніки-Халкідікі.





    Юридическая практика:
    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...


    Консультации по наследству:
    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca