Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Хочется просто сказать спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Этот интернет проект - класс очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться высоко и всего самого... в Вашей работе!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

«Швидка» чекає невідкладних змін

    «Швидка» чекає невідкладних змін

    Реорганізація екстреної медичної допомоги скорочення кадрів не передбачає

    Один із пріоритетів реформування галузі охорони здоров’я, запевняють чиновники, — формування сучасної системи екстреної медичної допомоги в Україні. Але пацієнти побоюються, що ефективним все буде тільки на папері.

    Помирають, не діставшись до лікарень

    Середня смертність в Україні за статистикою — 130—135 осіб на 100 тис. населення — перевищує показники країн Європи в 3—5 разів. При цьому до 24% українців помирають у лікарнях, а більшість із 76% туди просто не встигають дістатися і стають покійниками вдома, на роботі чи деінде.

    Нині у країні функціонують 96 самостійних станцій швидкої медичної допомоги, 902 такі заклади — у складі лікувально-профілактичних установ. А ще є 20 центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

    Утім, санітарний транспорт, його обладнання та приймальні відділення багатопрофільних лікарень не відповідають вимогам, запровадженим у країнах Європейського Союзу. Оснащення закладів охорони здоров’я сучасними засобами зв’язку в нас незадовільне, що не може не впливати на своєчасність надання екстреної медичної допомоги.

    На нові машини треба замінити ще 70% автопарку «швидкої». Фото Укрінформу

    Будуть і операційні, і реанімації

    Згідно з проектом закону України «Про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги», який Кабмін подав на розгляд Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України 31 жовтня 2011 р., ефективна загальнодержавна система супроводу хворих на догоспітальному та госпітальному етапах потребує єдиного організаційного закладу — територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, якому підпорядковується весь наявний ресурс на території адміністративно-територіальної одиниці (АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя), і який має фінансуватися з відповідного бюджету (республіканський, обласний, міський Києва та Севастополя).

    Систему екстреної медичної допомоги реформуватимуть поетапно. На першому відділень у містах (із розрахунку одне на 100 тис. населення) має стати 314, а в селах (одне відділення на 50 тис.) — 292. На наступних етапах планують укрупнення підрозділів — з охопленням до 200 тис. населення у містах і до 100 тис. — у сільській місцевості.

    Проте медики вже сьогодні непокояться, що через новий закон зникнуть спеціалізовані бригади. Чиновники це заперечують.

    Спецбригади залишаться

    — МОЗ не стоїть на позиції ліквідації спеціалізованих бригад. Вони будуть, як і є, в кожній області. Але області настільки різні, що МОЗ не заважає їм проводити свою політику, — зазначив радник міністра охорони здоров’я України, голова Ради асоціації з невідкладної медичної допомоги Володимир Юрченко.

    Спеціалізацію цих бригад визначатимуть за кількістю звернень з тих чи інших хвороб. Зокрема на Донеччині торік самостійно створили понад 80% бригад інтенсивної терапії.

    — Вони навчили лікарів і кардіології, і травматології, і токсикології, і на їхній території, де 4,5 млн жителів, на них скарг немає, — повідомив Володимир Юрченко.

    Ні в законі «Про екстрену медичну допомогу», який парламент розглядатиме наступного тижня у другому читанні, ні в МОЗ не використовуються слова і поняття «парамедик», тобто медпрацівник середньої ланки, навчений надавати екстрену допомогу. В. Юрченко підкреслив, що у державі нині є 5510 лікарів невідкладних станів і 15 тис. фельдшерів цього профілю, які працюють на швидкій допомозі, і саме вони надаватимуть екстрену медичну допомогу населенню.

    — Одне з головних завдань реформування — фінансування служби екстреної допомоги з обласного бюджету та стирання меж між районами, — зазначив перший заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження нормативно-правового акта, Фонд державного майна України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 жовтня 2012 р. за № 1816/22128 Про затвердження нормативно-правового акта Відповідно до частини четвертої статті 10( 2163-12 )-1( 2163-12 ) Закону України «Про приватизацію державного майна»( 2163-12 ) та Порядку визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об‘єднання майна різних форм власності( 686-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 року № 686, НАКАЗУЮ:

    Вчені вдалося виміряли вагу найбільшої чорної діри Всесвіту

    Американські астрономи виміряли масу найбільшої з виявлених у Всесвіті чорних дір.Вага чорної діри, яка носить назву NGC 1277, в 17 мільярдів раз перевищує вагу Сонця. Вона знаходиться в галактиці, ...

    Дмитро ТЕВЕЛЄВ: «Несправедливо, коли інвестиційні інструменти оподатковуються по-різному»

    Одним з найбільших розчарувань для гравців фондового ринку є рішення про впровадження акцизу на відчуження цінних паперів (ЦП), яке набуло чинності з 1 січня 2013 р. Для очільників Міндоходів ...

    У Грузії відзначать 200-річчя Тараса Шевченка

    Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул у Тбілісі поклав квіти до пам'ятника Кобзарю. Збереження культурних цінностей є важливими елементами діалогу між країнами, сказав Олександр Вілкул.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca