Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

Этот интернет проект суперовый! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!

Ваш сайт - супер так много чего тут интересного и необходимого. Желаю так держать и всего самого... наилучшего во всем.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послугНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

    Л-й В. М.

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (далі — Комісія), в межах компетенції повідомляє наступне.

    Відповідно до норм Закону України "Про державне регулювання у сфері комунальних послуг"( 2479-17 ) Комісією здійснюється регулювання діяльності (надання ліцензій, встановлення тарифів) суб'єктів природних монополій та суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність на суміжних ринках в обсягах, що перевищують рівень, який встановлений ліцензійними умовами.

    Згідно зі статтею 20 Закону України "Про теплопостачання" ( 2633-15 ) визначено, що тариф на теплову енергію для споживача визначається як сума тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

    Одночасно повідомляємо, що суб'єкти господарської діяльності, які підпадають під регулювання Комісії для провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії, керуються ліцензійними умовами:

    з провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії)( z1466-12 ), які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 10 серпня 2012 року № 276;

    з провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами( z1467-12 ), які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, 10 серпня 2012 року № 277;

    з провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії, які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг( z1475-12 ), 10 серпня 2012 року № 278.

    Формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води здійснюється відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води( 869-2011-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги" (далі — Порядок).

    Відповідно до пункту 8 Порядку( 869-2011-п ) у разі зміни протягом строку дії тарифів обсягу окремих витрат, пов'язаних із провадженням ліцензованої діяльності з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, з причин, які не залежать від ліцензіата, зокрема збільшення або зменшення податків і зборів, мінімальної заробітної плати, орендної плати та амортизаційних відрахувань, підвищення або зниження цін і тарифів на паливно-енергетичні та інші матеріальні ресурси, може проводитися перерахування тарифів шляхом коригування лише тих складових частин структури тарифів, за якими відбулися цінові зміни в бік збільшення або зменшення.

    Можливість застосування та порядок встановлення двоставкового тарифу на послуги з централізованого опалення визначені пунктами 88 — 90 та 103 Порядку.

    Відповідно до статті 1 Закону України "Про житлово-комунальні послуги"( 1875-15 ) послуги з опалення відносяться до комунальних послуг.

    Згідно зі статтею 16 Закону України "Про теплопостачання" ( 2633-15 ) та статтями 5, 6 Закону України "Про державне регулювання у сфері комунальних послуг"( 2479-17 ) Комісія не має повноважень та засобів регуляторного впливу щодо визначення виконавців послуг та встановлення тарифів на комунальні послуги.

    Згідно зі статтею 7 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" ( 1875-15 ) та статтею 28 < class=st96>Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"( 280/97-ВР )

    Враховуючи викладене вище, зазначені вимоги перевірки умов правильності визначення складових двоставкового тарифу на послуги з централізованого опалення та здійснення контролю за дотриманням законодавства щодо захисту прав споживачів у сфері житлово-комунальних послуг належать до повноважень органів місцевого самоврядування.

    З повагою,

    Член Комісії

    С. Дунайло

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    У пакистанському місті вбиті двоє громадян США

    Двоє американських громадян загинули внаслідок вибуху замінованого автомобіля в місті Пешавар, розташованому на північному заході Пакистану неподалік від кордону з Афганістаном.

    В КГГА назвали дату начал строительства мобильной связи в метро

    Пресс-секретарь заместителя главы Киевской государственной городской администрации Руслана Крамаренко Олеся Остафиева сообщила, что строительство сети мобильной связи в Киевском метрополитене ...

    Про анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку На підставі заяви та документів, що надійшли до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, відповідно до Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку( z0976-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.06.2006 № 432 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2006 за № 976/12850 (із змінами) (далі — Порядок), НАКАЗУЮ:

    Юридические услуги и адвокат по наследству

    Какие существуют очереди наследования по закону, по каким принципам переходит право наследования и когда требуется вмешательство адвоката по наследству.





    Юридическая практика:
    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca