Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный портал!

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Этот сайт,действительно, на данный момент - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные интернет порталы. Этот интернет проект достаточно прост в пользовании. На нем удобно отдыхать - просто и быстро.

Большое спасибо творцам этот ресурса!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Дерзайте!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Порядку використання коштів, звільнених у запас або відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 4 березня 2013 р. № 157 Київ

    Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва (придбання) житла для військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів

    Відповідно до частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України( 2456а-17 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва (придбання) житла для військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів, що додається.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 26

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. № 157

    ПОРЯДОК використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва (придбання) житла для військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів

    1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, звільнених в запас або у відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів" (далі — бюджетні кошти).

    2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінсоцполітики, розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня — Державна служба з питань інвалідів та ветеранів (відповідальний виконавець бюджетної програми), Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, їх структурні підрозділи, міські, сільські та селищні ради або їх виконавчі органи.

    3. Державна служба з питань інвалідів та ветеранів складає списки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, які проживають у житлових приміщеннях у закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонах та не перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов (далі — військовослужбовці, звільнені у запас або відставку), на підставі пропозицій Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, узгоджених з Міноборони, ДКА, Адміністрацією Держприкордонслужби, іншими центральними органами виконавчої влади, що мають у своєму підпорядкуванні військові формування або правоохоронні органи спеціального призначення, та розподіляє бюджетні кошти між регіонами в розрізі розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня за погодженням з Мінсоцполітики з урахуванням кількості військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, які станом на 1 січня поточного року згідно із законодавством потребують відселення із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів, часу звільнення у запас або відставку.

    4. Бюджетні кошти спрямовуються на будівництво житла (придбання житла на вторинному ринку, у житлових будинках, введених в експлуатацію).

    При цьому розподіл та надання житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку, здійснюються у порядку черговості, яка визначається за датою звільнення у запас або відставку.

    Житло надається виходячи з норми не більш як 21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 10,5 кв. метра на сім’ю.

    5. За наявності на початок року бюджетної кредиторської заборгованості у розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня бюджетні кошти спрямовуються на будівництво (придбання) житла після її погашення.

    6. Вартість 1 кв. метра загальної площі житла не повинна перевищувати граничної вартості 1 кв. метра загальної площі житла, визначеної в додатку до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла ( 193-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 лютого 2012 р. № 193 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 20, ст. 753).

    При цьому перевищення нормативу загальної площі житла допускається у разі, коли оплата різниці вартості житла здійснюється за рахунок коштів військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, яким надається таке житло, та інших джерел, у тому числі коштів місцевих бюджетів.

    Під час визначення вартості житла враховуються витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

    7. Допускається співфінансування будівництва (придбання) житла за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, яким надається житло, та інших джерел.

    8. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні і необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в органах Казначейства та операції, пов’язані з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

    9. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації подають щокварталу до 10 числа наступного місяця Державній службі з питань інвалідів та ветеранів звіт про використання бюджетних коштів за формою, встановленою Службою за погодженням з Мінсоцполітики.

    Державна служба з питань інвалідів та ветеранів подає щокварталу до 15 числа наступного місяця Мінсоцполітики зведений звіт про використання бюджетних коштів для його подання до 20 числа Мінфіну.

    10. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В одной из столичных саун клиентам предоставляли сексуальные услуги. ВИДЕО

    Сотрудники Управления по борьбе с преступлениями , связанными с торговлей людьми , получили информацию , что в одной из столичных саун клиентам предоставляются сексуальные услуги.

    Украина выплатит 20 тыс. евро экипажу "Аэросвита" за запрет забастовки, - Евросуд

    Европейский суд по правам человека обязал украинское правительство выплатить 20 тыс. евро бывшим сотрудникам авиакомпании 'Аэросвит' из-за судебного запрета на проведение ими забастовки. Об этом ...

    В’язницю може замінити пробація

    Відповідний законопроект, який розробило Міністерство юстиції, схвалено 16 січня на засіданні уряду.За словами керівника відомства Олександра Лавриновича, проектом закону передбачається утворення ...

    Суд потребовал у режиссера Д.Кэмерона, обвиняемого в плагиате, черновики сценария «Аватара»

    Режиссер Джеймс Кэмерон должен будет предъявить суду черновики сценария фильма «Аватар». Такое постановление принял судья Верховного суда округа Лос-Анджелес (США) Алан Розенфилд (Alan Rosenfield), ...





    Юридическая практика:
    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...


    Консультации по наследству:
    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...

    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca