Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
. Случайно набрел на сайт, чему очень рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

Этот интернет портал суперовый! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!

Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - просто молодцы.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Масштабної епідемії грипу не буде

    Масштабної епідемії грипу не буде

    В осінньо-зимовий період слід очікувати середнього рівня цього вірусного захворювання

    Медики роблять оптимістичні прогнози і запевняють, що все під контролем. «Ситуація залишається спокійною. Сьогодні рівень захворюваності на грип та ГРВІ не перевищує епідемічних порогів у жодному регіоні. Починаючи з жовтня 2012 року захворіло 2,5 мільйона осіб (торік показники були значно вищими, захворіло 5,5 мільйона осіб). Цього року рівень захворюваності буде значно нижчим, ніж у попередні роки, але система охорони здоров’я готова до будь-якої ситуації. За прогнозами ВООЗ також не очікується масштабної епідемії, прогнозується середній рівень», — зазначила заступник міністра охорони здоров’я Раїса Моїсеєнко.

    Щеплення захищає не лише від грипу, а й від гострих респіраторних захворювань. Фото з сайту gazetavremya.ru

    Цього року в Україні циркулюють три штами вірусу грипу — нові штами А (Вікторія) і В (Вісконсін) та наш старий знайомий H1N1 (Каліфорнія), так званий «свинячий». Але його роль в епідемічному процесі, за словами фахівців, залишається другорядною, адже більшість українців уже мають до нього імунітет.

    — Вірусологічними лабораторіями Державної санітарно-епідеміологічної служби досліджено 868 зразків матеріалу від хворих на грип та ГРВІ, з них позитивних на грип типу А — 10 та грип типу В — 1, — повідомив головний санітарний лікар МОЗ Анатолій Пономаренко.

    Водночас у міністерстві наголосили, що готові до підвищення епідемічного порогу. Лікарні по всій країні забезпечені необхідними препаратами, пропонують населенню зробити щеплення. Фахівці вважають, що найкращим методом уберегтися від захворювання залишається вакцинація. Але люди не поспішають цього робити. З початку нового року вакцинувалося 315 тисяч осіб (0,7% населення).

    — Щеплення підвищує опірність організму до збудників вірусу та захищає не лише від грипу, а й від інших гострих респіраторних захворювань. Помилковою є думка, що вакцинація має бути проведена не пізніше від двох тижнів до прогнозованого початку епідемії. Одну з вакцин — інактивовану — вводять і після спалаху епідемії, якщо з якихось причин ви не змогли зробити це вчасно. Організм може мати достатньо часу, щоб виробити протигрипозний імунітет, уберегти вас від захворювання та захистити при повторних спалахах грипу. Особливо це стосується дітей, адже вони належать до групи ризику, — завважує головний позаштатний спеціаліст МОЗ за напрямком «дитячі інфекційні хвороби» Сергій Крамарєв.

    В Україні дозволені до використання 6 вакцин виробництва Франції, Німеччини, Нідерландів, Росії.

    — У цьому епідемічному сезоні ми маємо захист від інфекції, адже всі вакцини включають ті штами, які циркулюють в Україні, — розповів Анатолій Пономаренко.

    Медичні установи України в достатній мірі укомплектовані ліками проти грипу та ГРВІ. Про це заявив заступник начальника інформаційно-аналітичного управління Державної служби з лікарських препаратів Микола Холоденко.

    — Порівняно з минулим роком загальна кількість протигрипозних препаратів зросла на 23%, а вироби медичного призначення на 17%. Нині в 11 провідних дистриб’юторів на центральних складах зберігається 21 мільйон упаковок протигрипозних засобів. Вже майже 9 мільйонів упаковок вони вивезли в регіони, — повідомив він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Від Мар’ївки — до Шинданда і Герата

    Ошатний і затишний будинок Лучанінових легко впізнати серед інших, що розташувалися в мальовничому вибалку: цегляний, доглянутий, зі своєрідним епіграфом у вигляді мальовничої альтанки та ліси ...

    Суд в США признал виновными СМИ, опубликовавшие фото со страницы пользователя соцсети

    В США создан один из первых судебных прецедентов, касающихся интеллектуальной собственности, размещенной в соцсетях: суд пришел к выводу, что средства массовой информации не имели права публиковать ...

    Круїзний лайнер «Тріумф» відтягли до берега

    Аварійний круїзний лайнер Тріумф відбуксирували в американський порт Мобіл в штаті Алабама. Для цього знадобилося одразу 4 судна.

    Юридические услуги и адвокат по наследству

    Какие существуют очереди наследования по закону, по каким принципам переходит право наследования и когда требуется вмешательство адвоката по наследству.





    Юридическая практика:
    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...

    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca