Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш портал на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Этот портал весьма прост в пользовании. На нем здорово проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

Этот интернет портал здоровский! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще!

Как много нужной информации.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Житомирські працівники ДАІ затримали іноземця, який смертельно травмував пішохода й утік з місця ДТП

    Житомирські працівники ДАІ затримали іноземця, який смертельно травмував пішохода й утік з місця ДТПЦя трагедія сталася у вечірній час на 125-му кілометрі автодороги Київ-Ковель біля с. Йосипівни, Малинського району, Житомирської області. До міліції надійшло телефонне повідомлення про те, що на дорозі під час дорожньо-транспортної пригоди загинула жінка.

    Як повідомив начальник Малинського міськвідділу міліції Михайло Старовойт, за вказаною у повідомленні адресою невідкладно прибула слідчо-оперативна група, працівники якої почали огляд місця події. На місці трагедії було встановлено особу загиблої, нею виявилася 54-річна мешканка одного з сіл району. Згодом з’ясувалося, що в той злощасний вечір жінка поверталася додому зі столиці.

    На місці дорожньо-транспортної пригоди експерти виявили уламки та частини деталей автомобіля, яким, ймовірно, було збито людину. За ними правоохоронці встановили марку та колір автівки та зорієнтували на її розшук працівників зовнішніх нарядів міліції Малинського та сусідніх районів Житомирщини.

    — Орієнтування на розшук автомобіля «Лексус» чорного кольору отримали й працівники Державтоінспекції, — говорить начальник відділення ДАІ Малинського МВ УМВС Володимир Савченко. — За вісім кілометрів від місця ДТП на іншій автодорозі інспектори виявили автомобіль, що за зовнішніми ознаками відповідав орієнтуванню.

    Підозри правоохоронців посилилися, коли на виявленому автомобілі вони побачили значні механічні пошкодження, характерні для наїзду на перешкоду. Транспортний засіб був заблокований, а от водія в його салоні не було. Проте ще за кілька хвилин ДАІшники виявили чоловіка, який зізнався, що перебував за кермом «Лексуса» та скоїв ДТП.

    За словами затриманого, 26-річного громадянина іншої держави, він позичив автомобіль у друзів зі столиці, аби навідатися до родичів у м. Коростень Житомирської області. Дорожньо-транспортна пригода сталася, коли молодий чоловік вже повертався у столицю. У вечірніх сутінках він не помітив жінку, що перетинала проїзну частину дороги по пішохідному переходу. А коли зрозумів, що накоїв, злякався і втік.

    Наразі за фактом порушення правил безпеки, що призвели до смерті потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Чинне українське кримінальне законодавство за подібні дії передбачає від 3 до 8 років ув’язнення.

    ДАІ Житомирської області)

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про внесення зміни № 33 до офіційного тексту ТП СНД на 2013 фрахтовий рік по БЧ, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    О внесении изменения № 33 к официальному тексту ТП СНГ на 2013 фрахтовый год по БЧ На основании письма БЧ от 20.06.2013 № 21-07-06/9705 и пункта 1.2 Общих положений Тарифной политики Железных дорог государств — участников СНГ( 998_535 ) Укрзализныця, как Управление делами Тарифной политики, информирует о внесении изменения № 33 к официальному тексту Тарифной политики( 998_535 ) по БЧ.

    На Харківщині в ДТП семеро людей загинуло та 13 отримали травми (оновлюється)

    Сьогодні, близько 15 години 45 хвилин, у Балакліївському районі Харківської області сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Юристи в питаннях спадщини дають відповіді на питання про те, як вступити в спадщину, якщо немає заповіту, і про те як відбувається спадкування за правом представлення.

    Відбулася робоча зустріч із представниками Проекту Twinning

    10 жовтня 2012 року в приміщенні Державної судової адміністрації України відбулася робоча зустріч із представниками Проекту Twinning «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних ...





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca