Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Благодарим Вас за тот огромнейший труд, который Вы делаете постоянно для пользователей. Умнички!!!

Ваш сайт - супер так много чего тут интересного и необходимого. Желаю так держать и всего самого... наилучшего во всем.

Друзья класс!!! Все что делаете для пользователей необходимо!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Гідрологічна ситуація на Дунаї стабілізована, рівень води знижується

    Гідрологічна ситуація на Дунаї стабілізована, рівень води знижується«У зв’язку із скасуванням загрози підтоплення населених пунктів на українській ділянці ріки Дунай, ми дали команду згортати польові табори в Ренійському та Кілійському районах Одеської області, в яких зосереджено особовий склад Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також плавзасоби, інженерна, рятувальна техніка та насосне обладнання для оперативного залучення при ускладненні паводкової ситуації», — сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

    Він зазначив, що завдяки вжитим превентивним заходам, Уряду вдалося захистити людей та не допустити виникнення надзвичайних ситуацій на українській ділянці ріки Дунай під час проходження великої кількості води з Європи.

    «Уряд працював на упередження. Був створений Міжвідомчій оперативний штаб з координації дій центральних та місцевих органів влади, який працював в цілодобовому режимі. Як голова Штабу, я кожні 2 години отримував оперативне зведення ситуації, яка знаходилась на постійному контролі Уряду», — сказав Олександр Вілкул.

    Під керівництвом Міжвідомчого штабу всі аварійно-оперативні служби були приведені до найвищого ступеня готовності для швидкого реагування на можливі небезпечні ситуації та недопущення підтоплень населених пунктів.

    Олександр Вілкул зазначив, що в райони можливого підтоплення було передислоковано 1200 рятувальників та 400 одиниць спеціальної техніки з АР Крим, Одеської, Вінницької, Запорізької та Миколаївської областей. «У разі необхідності напоготові були додаткові сили з інших областей», — сказав Віце-прем’єр.

    Також у посиленому режимі працювала Державне агентство водних ресурсів, яке постійно контролювало стан гідротехнічних споруд та забезпечувала спеціальний режим проходження води. Вчасно були проведені скиди води, щоб не допустити різкого підвищення її рівня.

    «Усі 225 км захисних дамб та 13 основних шлюзів-регуляторів, які входять до складу системи протипаводкового захисту на українській ділянці ріки Дунай, були приведені до найвищого ступеню готовності для прийому великої кількості води, що рухається з Західної Європи», — сказав Олександр Вілкул.

    З метою попередження надзвичайних ситуацій під час пропуску паводку на річці Дунай в Одеській області, Міжвідомчій штаб проводив цілодобовий моніторинг ситуації в регіоні. «Ситуація була детально проаналізована, було складено план дій, спрогнозовано приток води, об’єм та час її прибуття», — сказав віце-прем’єр-міністр.

    Також вівся обмін даними зі штабами інших країн. Зокрема, з Румунською стороною було відпрацьовано спільні дії щодо зменшення рівня води за допомогою румунських та українських каскадів гідротехнічних споруд. За рахунок цього на румунській ділянці Дунаю був зрізаний пік рівня води. Це значно зменшило потік води, яка пришла до України.

    «Таким чином, завдяки діям Уряду на Бессарабії було створено єдиний фронт захисту людей та населених пунктів від шкідливої дії вод», — сказав Олександр Вілкул. — Наразі ситуація на Дунаї стабілізована, рівень води знижується. Загрози людям та населеним пунктам немає».

    За інформацією Українського Гідрометцентру станом на 2-3 липня 2013 року на українській ділянці ріки Дунай біля міста Рені рівень води буде на 20% менший за небезпечний (535 см) і становитиме 415-425 см. В місті Ізмаїл рівень води складе 290-295 см, що майже на 22% менше небезпечного (370 см). Біля міста Кілія рівень води буде на 35% менше небезпечного (265 см) і становитиме 170-175 см. Біля міста Вилкове рівень води становитиме 135-140 см, що на 13% менше за небезпечний (155см).

    «В цілому найближчими днями відбудеться зниження рівнів води ще на 5-15 см. Протягом усього липня зниження води триватиме. Загроза підтоплення минула. У зв’язку з тим, Міжвідомчім оперативним штабом було прийняте рішення скасувати найвищий стан готовності сил реагування Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС)», — сказав Олександр Вілкул.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В США 12-летнему мальчику предъявлено обвинение в вооруженном ограблении кафе

    В США 12-летний мальчик был арестован по обвинению в вооруженном ограблении, после того, как он заехал на велосипеде в одно из кафе недалеко от Сиэттла, и, угрожая пистолетом, потребовал коробку ...

    Про затвердження робочого проекту "Технічне переоснащення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС) Дніпропетровськ-1 по вул. Криворізьке шосе, 30 в с. Дороге Дніпропетровського району Дніпропетровської області", Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

    Про затвердження робочого проекту "Технічне переоснащення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС) Дніпропетровськ-1 по вул. Криворізьке шосе, 30 в с. Дороге Дніпропетровського району Дніпропетровської області"

    Щодо усунення порушень законодавства про цінні папери ТОВ «АКМА», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо усунення порушень законодавства про цінні папери ТОВ «АКМА» Відповідно до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), керуючись статтею 108 Цивільного кодексу України( 435-15 ), на підставі листа Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) у зв’язку з виявленням в діях товариства з обмеженою відповідальністю «АКМА» (код за ЄДРПОУ 13731416), яке є правонаступником закритого акціонерного товариства «АКМА» (код за ЄДРПОУ 13731416), порушення вимог пункту 3 розділу ІІІ Порядку скасування реєстрації випусків акцій( z0822-13 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.04.2013 № 737, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.05.2013 за № 822/23354 (пункту 3.1 глави 3 розділу ІІІ Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску акцій( z0180-99 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30.12.1998 № 222, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.03.1999 за № 180/3473) (далі — Порядок), з метою захисту інтересів держави та інвесторів у цінні папери Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    висунутих Українською партією "Зелена планета", в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Українською партією "Зелена планета", в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії 9, 11 та 13 серпня 2012 року надійшли заяви Української партії "Зелена планета" разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України, висунутих 5 серпня 2012 року на V позачерговому з’їзді цієї партії, в одномандатних виборчих округах.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій


    Консультации по наследству:
    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca