Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря интересному сайту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.

Чувствуется неподдельная забота о ближних. Благодаря интересному порталу, наконец, надумался купить отдельную линию.

Ваш интернет сайт не только лучший друг - этот ресурс, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

У водяному полоні

    У водяному полоні

    Закарпатці потерпають не лише через стихію, а й внаслідок недопрацювання комунальників та органів місцевого самоврядування

    Закарпаття довго залишалося острівцем спокою на тлі надзвичайних снігопадів і сильних морозів, у полоні яких узимку опинялися інші регіони України. Здавалося, до кінця цієї пори року стихія вже не турбуватиме.

    Та сталося інакше, і порушниками спокою стали не сніг і мороз, а опади, які загостювали з іншої пори року. Протягом останніх трьох днів минулого тижня майже безперервно лив дощ. Вода переповнила меліоративні канали і дренажні системи, річки на багатьох ділянках вийшли з берегів.

    — До неділі було підтоплено понад 220 дворогосподарств та майже 100 гектарів сільськогосподарських угідь, — розповів начальник Територіального управління МНС у Закарпатській області Мирослав Щербей. — Довелося задіяти 129 чоловік особового складу, 26 одиниць техніки, 8 мотопомп. На ранок вівторка підтоплених дворогосподарств не було, вода залишалася на 31 гектарі сільгоспугідь.

    Енергетики змушені були відімкнути електроенергію у 18 населених пунктах Міжгірського, Воловецького, Тячівського та Рахівського районів. Уранці у вівторок кількість населених пунктів без світла зросла до 21, однак перелік районів змінився: Міжгірський, Великоберезнянський, Рахівський. Шість населених пунктів залишалися без електроенергії повністю: автоматика відімкнула її через значні снігопади.

    Хоч би з якою самовідданістю намагалися ліквідовувати наслідки паводків працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, миттєво розгребти «завали», створені бездіяльністю органів місцевого самоврядування в населених пунктах, неможливо. Яскравий приклад — ситуація в місті Виноградів, де у водяному полоні опинилися кілька вулиць. На них вода стікала потоком із Чорної гори. Не потрапляючи у зливову каналізацію, дощові потоки заливали дворогосподарства, опинялися в підвалах і підсобних приміщеннях. Ціна питання — зіпсовані продукти і пошкоджене майно.

    У Виноградові величезне озеро утворилося на вулиці із символічною назвою — Комунальна. Розміщені на ній виробниче управління житлово-комунального господарства та «Виноградівський райавтодор» виразно продемонстрували всю глибину своєї безпорадності. І місцевим депутатам, і виконавчій гілці влади доведеться відповідати перед городянами й ліквідовувати наслідки біди не лише на словах.

    Але місто на березі Тиси — далеко не єдине, чиї основні проблеми впираються в недопрацювання комунальників чи в технологічні помилки.

    Сильні опади призвели до підтоплення населених пунктів. Фото з сайту zk.mns.gov.ua

    Неозорі водяні плеса утворилися на вулицях і городах сіл Макарьово і Барбово Мукачівського району з цілком прозаїчної причини: тут не подбали про розчищення дериваційних каналів. Звідси вода витекла на дворогосподарства, в багатьох із яких вирощують розсаду ранніх овочів. Повінь забрала з собою надії на врожай і прибуток.

    Рівно опівночі проти понеділка під потоками переповненої річки Стара опинилася автодорога міжнародного значення Київ — Чоп. Державтоінспектори налагодили на цій ділянці «живе» регулювання руху, а рятувальники відкачували воду. Вже через кілька годин вона повернулася в русло.

    В Ужгороді залило вулицю Учительську. На вулиці Пестеля підмило один із житлових будинків: той склався, немов картковий. Щоб запобігти витоку газу, довелося перекрити його цілій вулиці. Утім, незабаром подачу блакитного палива відновили.

    У гірських районах на автошляхи попадали дерева, перекриваючи рух транспорту. Рятувальники і енергетики вчасно прибували на проблемні ділянки автотрас. Крім того, надавали допомогу з перетягування багатотонних вантажівок через Абранський перевал. На «київській» трасі через складну ділянку переправлено чотири фури, на під’їзді до пункту перетину кордону «Ужгород» допомогу надано вантажному авто.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Астрономи знайшли загадкові планети

    Три незалежні команди астрономів за допомогою космічного телескопа Спітцер знайшли планети, хмари яких в буквальному сенсі складаються з піску.

    Чиновники РГА торговали невостребованными земельными паями

    Постановлением Киевского апелляционного административного суда удовлетворена апелляционная жалоба и исковые требования Фастовского межрайонного прокурора. Этим решением суд отменил распоряжение ...

    Про встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств на вересень 2013 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств на вересень 2013 року Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" та Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств ( v0866227-07 ), затвердженого постановою НКРЕ від 26.06.2007 № 866, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Щодо набрання чинності міжнародним договором України, Міністерство закордонних справ України

    Копія: Міністерству юстиції України Апарату Верховної Ради України Секретаріату Кабінету Міністрів України Міністерство фінансів України Посольство України в Мексиканських Сполучених Штатах





    Юридическая практика:
    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...


    Консультации по наследству:
    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca