Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение портала.

Чувствуется истинная забота о ближних. Благодаря столь занимательному интернет сайту я, наконец-то, решился.

Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря столь занимательному ресурсу я, наконец-то, решился обзавестись выделенной линией.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Чистота — запорука… футболу

    Чистота — запорука… футболу

    ПІД МІКРОСКОПОМ

    За лаштунками Євро-2012 залишилася робота тих, хто створював комфорт гравцям і вболівальникам

    Відомо, що більшість європейців критично ставляться до умов існування, вживають органічні продукти, носять екобренди і прискіпливі до порядку у публічних місцях. Вирушаючи у червні до України, дехто з них, імовірно, побоювався побачити неприбране сміття на вулицях наших міст. Однак, завдання підтримувати туристичні маршрути, фан-зони, стадіони, аеропорти та й просто центральні вулиці на високому рівні, забезпечити бездоганний сервіс гостям і не створити дискомфорту жителям, хоч і було складним, виявилося цілком посильним для господарів чемпіонату.

    Варто нагадати, що до початку європейської першості сприйняття країни вимірювалося кількома негативними стереотипами: бродячі собаки, расисти на стадіонах, забруднені вулиці й дороги, відсутність санітарних норм тощо. Євро-2012 минуло, і разом із ним стихли полярні емоції: голосні співи й запальні танці вболівальників та з одного боку, і гострі вислови і критичні зауваження — з другого. Ми чули різноманітні думки експертів та аналітиків. Були й такі, хто стверджував, що Україна не здатна не лише брати на себе серйозні міжнародні зобов’язання, а й успішно виконувати їх.

    Підлога в терміналах аеропортів першою відчула «зоряні ноги» футболістів. Фото автора

    Загалом на розвиток інфраструктури і спортивних об’єктів Польща й Україна витратили 30,2 млрд євро. Це зумовило високі темпи зростання капіталовкладень у минулому році — 9% для України та 8,5% для Польщі. Такі результати оприлюднили аналітики АТ «Ерсте Банк». Опитування засвідчило, що більшість фанатів були зачаровані чудовими краєвидами, зеленими деревами й високими показниками щодо підтримання європейських стандартів екологічності навколишнього середовища країни.

    Сьогодні, коли емоційний стан стабілізувався, настав час зробити об’єктивні висновки і проаналізувати копітку працю тисяч людей, чию діяльність не висвітлювали спалахами відеокамер.

    Євро-2012 побило всі рекорди серед попередніх чемпіонатів щодо кількості відвідувачів матчів. За даними Держприкордонслужби, за період з 8 червня до 1 липня цього року український кордон перетнули 7 млн туристів, серед них 2 млн футбольних фанів — людей, які звикли підтримувати власні традиції вболівання пивом і швидкою їжею.

    Лише київську фан-зону відвідало понад 1 500 000 чоловік. І саме тут ми побачили зразковий результат у питаннях безпеки, чистоти й порядку, бездоганного сервісу й чудової атмосфери свята.

    Аби забезпечити належні умови, компанія, яка обслуговувала Євро-2012, завезла до столичної фан-зони понад сім тисяч пакетів для сміття, які виготовляли за спеціальним екопроектом із вторинної сировини. Але ні країна, ні організатори, ні міська влада не могли передбачити таке масштабне збільшення кількості фанатів, що призвело до критичної необхідності у розширенні як самої фан-зони, так і часу її роботи.

    За словами генерального директора клінінгової компанії «Імпел Гріффін» Віталія Опанасюка, у проект «Фан-зона» було інвестовано великі кошти компанії й залучено найкращих постачальників. «Вигравши тендер на обслуговування фан-зон Києва і Харкова, ми брали на себе відповідальність, до якої були повністю готові. Також ми працювали над обслуговуванням термінала D (аеропорту «Бориспіль»), який був побудований саме до чемпіонату. Нам вдалося значно підвищити статус України в очах європейців завдяки високому рівню організації, самовідданості й цілеспрямованості нашої команди. Адже на країну дивилася вся Європа, і перед нами стояло відповідальне завдання: продемонструвати гідний показник сервісного обслуговування. Я хочу висловити подяку всій нашій команді однодумців, партнерам і всім тим, хто брав участь в організації Євро-2012 за їхню підготовку і професіоналізм», — зазначив Віталій Опанасюк.

    Сподіваємося, що Україна, яка довела, що здатна проводити такі масштабні заходи, ще матиме змогу продемонструвати свій глобальний потенціал і зможе поділитися набутим досвідом.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Хто отримає квартиру з ремонтом?

    Державна іпотечна установа анонсує запуск ще однієї державної житлової програми оренди квартир з правом викупу під 3% річних. Щоправда, самої програми ще немає є лише проект відповідної постанови ...

    Парламент упростил процедуру призыва на военную службу при мобилизации

    Верховный Совет Украины принял закон «О внесении изменений в законы Украины «О воинской обязанности и военной службе» и «Об основах предотвращения и противодействия коррупции» (относительно призыва ...

    У столиці на блокпосту спецпідрозділ ДПС затримали керманича, який незаконно перевозив зброю

    Учора, 3 вересня, на блокпосту по вулиці Вишгородській, 150, як зазвичай несли службу працівники спецпідрозділу ДПС особливого призначення при МВС України спільно з спецпідрозділом Київ - 1.

    Экс-руководителей ГП «Информационный центр» Минюста объявили в розыск

    Бывших руководителей ГП «Информационный центр» Министерства юстиции Украины объявили в международный розыск. Об этом в интервью изданию «Урядовый курьер» рассказала министр юстиции Елена Лукаш.





    Юридическая практика:
    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд


    Консультации по наследству:
    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca