Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо от кого зависит разработка этого интернет проекта.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.

Доброй ночи!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо права на податковий кредит, Міністерство доходів і зборів УкраїниМІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 02.07.2013  № 5976/6/99-99-19-04-02-15
  2. Щодо права на податковий кредит

    Міністерство доходів і зборів України розглянуло запит <...> щодо права на податковий кредит і повідомляє.

    Відповідно до пункту 184.1 статті 184 Податкового кодексу України( 2755-17 ) (далі — Кодекс) реєстрація платником податку на додану вартість діє до дати її анулювання, яка проводиться шляхом виключення особи з реєстру платників податку на додану вартість у відповідних випадках.

    У разі анулювання реєстрації особи як платника податку останнім звітним (податковим) періодом є період, який розпочинається від дня, що настає за останнім днем попереднього податкового періоду, та закінчується днем анулювання реєстрації (пункт 184.6 статті 184 Кодексу( 2755-17 )).

    Крім того, відповідно до пункту 184.7 статті 184 Кодексу( 2755-17 ) платник податку, у разі анулювання його реєстрації як платника податку на додану вартість, зобов'язаний визначити податкові зобов'язання по товарах/послугах, необоротних активах, суми податку по яких були включені до складу податкового кредиту та які не були використані в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності, не пізніше дати анулювання його реєстрації як платника податку.

    Таким чином, день анулювання реєстрації особи як платника податку на додану вартість є останнім днем її реєстрації як платника податку на додану вартість та останнім днем, коли платник податку на додану вартість повинен визначити податкові зобов'язання з податку, а отже, в день анулювання реєстрації особи як платника податку на додану вартість така особа має право виписувати податкові накладні.

    Враховуючи вищевикладене, якщо датою анулювання реєстрації платника податку на додану вартість є 31 березня 2013 року, то податкові накладні, виписані 31 березня 2013 року таким платником податку на додану вартість, визнаються дійсними.

    В доповнення до викладеного вважаємо за необхідне проінформувати <...>, що згідно зі статтею 1 Закону України "Про доступ до публічної інформації"( 2939-17 ) публічна інформація — це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

    Порушене у <...> листі питання носить консультативний характер та відповідає вимогам статті 52 розділу II Кодексу( 2755-17 ).

    Кодекс є законодавчим актом з питань податкового законодавства, і роз'яснення його норм є податковою консультацією (визначення надане підпунктом 14.1.172 пункту 14.1 статті 14 розділу I Кодексу ( 2755-17 )), а не наданням публічної інформації.

    Враховуючи те, що <...> звернення за змістом не відповідає вимогам до запиту на інформацію, Міністерство доходів і зборів України надає роз'яснення з порушеного у <...> зверненні питання у відповідності до вимог статті 52 розділу II Кодексу та Закону України від 02.10.96 р. № 393/96-ВР( 393/96-ВР ) "Про звернення громадян".

    Перший заступник Міністра

    С. Дериволков

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Поліський льон цвіте у згадках

    Коли виникло питання, що б таке істинно чернігівське подарувати знайомій італійській родині, знаючі люди порадили: на ура будуть прийняті кілька найпростіших лляних скатертин і серветок. Адже ...

    Обговорено засади формування звітності за 2012 рік про розгляд судових справ засобами комп’ютерних програм «Д-3» та «Діловодство спеціалізованого суду»

    18 – 19 та 20 – 21 грудня 2012 року в м. Ірпінь відбулися семінари «Засади формування звітності за 2012 рік про розгляд судових справ загальними судами України засобами комп’ютерних програм «Д-3» ...

    тоді й перерахують пенсії, Редакції виданьБуде рішення уряду, тоді й перерахують пенсії

    Поясніть, чому за осучаснення пенсій береться 2007 рік, а не нинішній чи хоча б 2012-й? З 1 травня 2012 року пенсії, призначені (перераховані) відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування"( 1058-15 ) із застосуванням показника середньої заробітної плати в середньому на одну застраховану особу в цілому по Україні, з якої сплачено страхові внески за 2006 рік (928,81 грн.), перераховувалися із застосуванням вказаного показника за 2007-й (1197,91). Це — згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 23.04.2012 року № 327 ( 327-2012-п ).

    Грек Микола Аркас започаткував у Миколаєві «Просвіту»

    Унезвичний спосіб вирішили миколаївські цінителі історії увічнити память про видатних земляків. А саме про родину Аркасів, вихідців з Греції, які оселилися в південному місті у 1793 році. Внесок ...





    Юридическая практика:
    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca