Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Весьма оригинальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие интернет портал! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно сделать?

Благодарим всех, от кого зависит существование интернет портала.

Да, тут много необходимой информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Якщо обрали, значить довіряють

    Якщо обрали, значить довіряють

    Уряд готовий до співпраці з парламентом, що сформується за результатами виборів

    Спілкуючись із користувачами соціальної мережі Фейсбук, Прем’єр-міністр Микола Азаров розповів про своє бачення подальшого розвитку країни, торкнувшись деяких соціально-економічних питань.

    Зокрема глава уряду заявив, що Кабінет Міністрів працюватиме з тією Верховною Радою нового скликання, яка сформується за результатами виборів. Микола Азаров запевнив громадян, що, попри непросту економічну ситуацію, уряд зробить усе для розвитку країни та добробуту громадян: «Усе буде нормально: впораємося ми і з боргами, і з розвитком економіки. Ну, а кого народ обрав до парламенту — значить, тим він довіряє».

    Попереду — осмислення

    За словами Прем’єр-міністра, Україна зробила крок уперед на шляху проведення демократичних виборів. «Хоч би що хто говорив, вибори справді дали можливість нашим громадянам висловити своє ставлення до влади, до ситуації в країні», — наголосив Микола Азаров, додавши, що підсумки виборів ще належить осмислити, проаналізувати, а найголовніше — зробити висновки.

    Він також підкреслив, що адміністративний ресурс на виборах абсолютно не використовувався, яскравим доказом чого є, наприклад, програш на виборах голови Житомирської ОДА Сергія Рижука. «Думаю, кожен розуміє, що губернатор чесно працював на виборах і програв своєму суперникові, і, зрозуміло, в цьому разі говорити про використання адміністративного ресурсу не доводиться», — зазначив Прем’єр-міністр.

    За його словами, те саме можна сказати і про доступ до ЗМІ: «Майже всі наші телеканали змагалися в опозиційності: хто більше і сильніше вдарить владу. А треба сказати, що в умовах світової економічної кризи владі й так нелегко».

    Крім того, Микола Азаров підкреслив, що говорити про фальсифікації на виборах не доводитися, оскільки результати виборів для правлячої партії, що офіційно публікуються ЦВК, на 100% збігаються з даними екзит-полів і соціологічних досліджень, опублікованих за тиждень до виборів. Водночас ці дані в більший бік відрізняються для двох опозиційних партій.

    Як пожвавити життя села

    Говорячи про подальшу розбудову країни, зокрема невеликих населених пунктів, Прем’єр-міністр наголосив на тому, що це необхідно робити спільно. «Багато залежить і від уряду, і від місцевих органів влади, але ще більше залежить і від самих людей, які живуть у цих населених пунктах», — підкреслив Микола Азаров. За його словами, всі проблеми можна розв’язати одночасно, однак ініціатива має виходити саме від жителів невеликих міст і селищ.

    При цьому глава уряду зауважив, що для пожвавлення життя на селі необхідно створювати закупівельні та виробничі кооперативи, що стануть джерелом фінансування розвитку сільських населених пунктів. Свідченням того, за словами Миколи Азарова, є збільшення поголів’я ВРХ на 600 тис. тільки за рік у результаті виплат дотації на утримання молодняку. «А це означає: через кілька років наш приватний сектор на селі стане великим виробником і молока, і м’яса», — цитує слова Прем’єр-міністра департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ. Микола Азаров висловив сподівання, що в найближчі роки ситуація в глибинці змінюватиметься на краще.

    Крім того, глава уряду нагадав, що здійснюються системні кроки для подолання сирітства в Україні. Для отримання детальнішої інформації з цієї тематики Микола Азаров порадив громадянам звертатись на офіційний сайт уряду. «Раджу вам уважно почитати «Урядовий портал». На нашому сайті розміщено багато матеріалів з цієї теми. Скажу лише, що ця тема перебуває на постійному контролі уряду», — підкреслив Прем’єр-міністр.

    Так само на постійному контролі перебуває й ситуація з ціновою політикою на соціальні сорти хліба. «Жодних підстав для підвищення цін на соціальні сорти хліба немає. У нас достатні запаси і зерна, і борошна ще з торішнього врожаю, тобто закуплені за старими цінами», — поінформував Микола Азаров.

    Крім того, Прем’єр-міністр торкнувся теми вшанування пам’яті Богдана Ступки. Глава уряду висловив сподівання, що українські діячі культури висловлять практичні міркування і пропозиції щодо створення пам’ятника цьому видатному українському акторові, а громадяни України, всі, хто любив Богдана Ступку, висунуть народну ініціативу зі спорудження такого пам’ятника.

    «Мені хотілося б, щоб ця ініціатива йшла знизу, щоб на першому етапі навколо цієї ідеї об’єдналися наші видатні діячі культури і щоб вони надали уряду пропозиції. А ми, зрозуміло, готові підтримати кращі рішення», — сказав Микола Азаров.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Национальный банк Украины разъяснил порядок ареста средств

    В письме от 15 июля 2013 года № 25-110/8432 Национальный банк Украины напомнил, что вопросы ареста имущества урегулированы главой 17 Уголовного процессуального кодекса, вступившего в силу в ноябре ...

    Практика: регіональний компонент

    На Київщині консультації обласної влади з громадськістю, діяльність громадських рад, громадські слухання, обговорення проектів нормативно-правових актів на засіданнях Центру законодавчих ініціатив ...

    Вони утвердили гордість держави

    Дозвольте від щирого серця вас привітати з цією значною перемогою вона була вражаюча, гідна. З такими словами Віктор Янукович звернувся до спортсменів та їхніх тренерів під час урочистої вітальної ...

    Щоденник Паралімпіади: Україна четверта

    За результатом сьомого дня Паралімпійських ігор у Лондоні, збірна України утримує четверту позицію у світі після команд Китаю, Британії, Росії.





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...


    Консультации по наследству:
    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca