Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет проект не только друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто живёт интересными видеоидеями!

Сайт - отпад. Благодарю. Чрезвычайно полезный и удобный интернет сайт.

С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит наполнение интернет сайта.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про дотримання вимог закону при врученні протоколів про порушення митних правил, Державна митна служба УкраїниДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Департамент боротьби з контрабандою, аналізу ризиків та протидії корупції

ЛИСТ

  1. 15.08.2012 № 20/1-11/08991-ЕП
  2. Начальникам регіональної, обласних митниць та митниць

    Про дотримання вимог закону при врученні протоколів про порушення митних правил

    Відповідно до вимог ст. 494 Митного кодексу України( 4495д-17 ) протокол про порушення митних правил складається у двох примірниках, один з яких вручається під розписку особі, яка притягується до адміністративної відповідальності за порушення митних правил.

    У разі складання протоколу про порушення митних правил за відсутності особи, у відношенні якої він складений, примірник протоколу направляється рекомендованим поштовим відправленням. При цьому, примірник протоколу про порушення митних правил надсилається особі за повідомленою нею або наявною в митниці адресою (місце проживання або фактичного перебування).

    Непоодинокими є випадки, коли при складанні протоколів про порушення митних правил, особливо у відношенні осіб — нерезидентів, у митного органу виникає необхідність у отриманні відомостей щодо місця проживання або фактичного перебування правопорушників та вручення примірника протоколу про порушення митних правил. При цьому, мають місце факти, коли відповідні звернення направляються до органів, не уповноважених на виконання таких звернень.

    Зазначаємо, направлення звернень по встановленню місця проживання або фактичного перебування осіб та врученню їм відповідних документів передбачено міжнародними угодами про надання взаємної адміністративної допомоги в митних справах.

    Органами, уповноваженими на виконання таких звернень, є митні адміністрації держав, з якими укладено угоди про надання взаємної адміністративної допомоги в митних справах.

    З огляду на викладене, у разі необхідності встановлення місця проживання або фактичного перебування осіб-нерезидентів, у відношенні яких складено протоколи про порушення митних правил, необхідно керуватись вимогами відповідних міжнародних угод, а також Порядком( v0639342-05 ), затвердженим наказом Держмитслужби від 06.07.2005 № 639.

    Начальник Департаменту

    О.І. Попівняк

    WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Податок на продаж валюти є недоцільним

    Премєр-міністр Микола Азаров не підтримує запровадження пятнадцятивідсоткового податку на продаж валюти. Про це він заявив у короткому інтервю телеканалу 1+1.

    Державтоінспекція Миколаєва нагадує: час «перевзути» свій автомобіль

    Заміна шин на зимові - це не примха, а спосіб убезпечити себе і своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху під час погіршення погодних умов.

    Экс-президента Франции Н.Саркози допросят по делу о незаконном финансировании выборов

    Следователи допросят бывшего президента Франции Николя Саркози по «делу Беттанкур» о якобы незаконном финансировании избирательной кампании в 2007 году.





    Юридическая практика:
    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca