Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Как много необходимой информации. Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Благодарим всех, от кого зависит продвижение этого интернет портала.

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет проектик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Тестуванням по псевдо-терористах

    Тестуванням по псевдо-терористахНа щастя, це повідомлення виявилося неправдивим і закладеної «бомби» правоохоронці, які прибули на місце події разом із фахівцями-вибухотехніками, не знайшли. Але того дня їм усе-таки довелося добряче попрацювати: евакуювати з Палацу спорту майже 500 чоловік, оглянути приміщення площею понад 16 тис. кв. м тощо. А затриманий безробітний 28-річний харків’янин, ніби так і треба, пояснив свій вчинок: був п’яний і просто… пожартував.

    Нині проти «жартівника» порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу: свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, яке передбачає обмеження волі терміном до п’яти років. Скільки дадуть за «жарт» молодикові, який довів мало не до інфаркту кілька сотень харків’ян та обійшовся державі в чималу копієчку, вирішить суд. І злочин, а саме так кваліфікує такі дії громадян Кримінальний кодекс, буде покарано.

    Та чи зупинить це інших «жартівників», які в різних містах країни не припиняють повідомляти про закладені вибухові пристрої? Лише на Харківщині до телефонно-диспетчерських пунктів органів внутрішніх справ надійшло цього року понад 10 повідомлень про уявне замінування. Проти дев’ятьох осіб, які розважалися в такий спосіб, правоохоронці порушили кримінальні справи, частину з яких вже розглядають у судах.

    Пік дзвінків припав на травневі свята, коли протягом тижня, а саме 6, 9, 10 та 12 травня, було зафіксовано чотири неправдиві повідомлення про мінування в громадських місцях. Правоохоронці цей факт пояснюють тим, що люди перебрали оковитої. Адже, за статистичними даними, більшість травневих псевдотерористів — чоловіки, які телефонують переважно після вживання міцних напоїв. Що ж до соціального статусу «мінерів», то найчастіше телефонними злочинцями стають школярі або психічно неврівноважені особи. Зокрема й серед харківських телефонних терористів були школяр, чоловік, що проходить лікування у психіатра, та пенсіонер.

    Психологи дії таких людей кваліфікують як результат внутрішнього конфлікту, пов’язаний зі стиранням реальності та фантазій, розмитим розумінням добра і зла. Починається все, як правило, з малого. Наприклад, бажання зателефонувати в школу і зірвати урок, відчувши себе великим і значущим; далі — конкретна дія, і як наслідок ці люди отримують значну для них порцію адреналіну. Зрозуміло, що серед телефонних терористів є й справді хворі на психічні порушення й інші недуги: травми головного мозку, інфекції, інтоксикації, психотравми, вроджену неповноцінність нервової системи, спричинену спадковістю.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    У российских чиновников отнимут имущество, если они не докажут законность его приобретения

    Президент РФ Владимир Путин подписал пакет законов о контроле за расходами лиц, замещающих государственные должности, и иных лиц. Сегодня эти документы размещены на государственном портале официального ...

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66, Центральна виборча комісія

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66 Відповідно до частин першої — шостої статті 19 Закону України ( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", частини першої статті 30 Закону України "Про Державний реєстр виборців"( 698-16 ), Порядку утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі( v0011359-12 ), затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 24 січня 2012 року № 11, керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 7 ( 1932-15 )-1( 1932-15 ) статті 17( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України ( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    що втратив чинність, наказу Держмиткому України від 31.05.96 № 237, Державна митна служба України

    Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Держмиткому України від 31.05.96 № 237 З метою приведення актів Держмитслужби України у відповідність до законодавства України НАКАЗУЮ:

    «Реал» – найдорожчий спортивний клуб планети

    Мадридський Реал очолив рейтинг найдорожчих футбольних клубів планети за версією Forbes. Королівський клуб потіснив з першого місця рейтингу Манчестер Юнайтед.





    Юридическая практика:
    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...

    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca