Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Хочется просто сказать спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря интересному сайту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.

Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Ваш интернет портал -,действительно, сейчас - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Нобелівська премія миру: за що нагородили Євросоюз?

    Нобелівська премія миру: за що нагородили Євросоюз?З Другої світової війни Європа вийшла зруйнованою та злиденною.

    «Ми повинні створити щось на кшталт Сполучених Штатів Європи», — ця ідея Вінстона Черчілля в той час здавалася майже утопією.

    Але так чи інакше, Стару Європу треба було відбудовувати. «Щоб більше ніколи» — ось слова, які лежали в основі панєвропейського проекту.

    «Якщо поглянути з історичної точки зору, до Євросоюзу в Європі завжди було неспокійно. Думаю, ЄС багато зробив, щоб зберегти мир. І те, що союз розширився на схід, означає: їм вдалося стабілізувати також східну Європу», — каже мешканка Осло.

    Тож серед аргументів «за» вручення Нобелівської премії миру Євросоюзу називають історичне підґрунтя. Впродовж десятиліть європейське об’єднання міцнішало і розбудовувалася, плекаючи демократичні цінності. Це призвело до падіння Берлінської муру у 1989 році — споруди, що з 60-х років символізувала поділ світу. Руйнування стіни стало символом відкриття кордонів.

    У 2004-му сталося наймасштабніше розширення євроспільноти: одразу 10 країн, 8 з яких раніше входили до східного блоку, доєдналися до ЄС та розділили його цінності. У 2007-му надійшла черга Румунії та Болгарії. Інші, зокрема, країни колишньої Югославії, стоять на порозі. Союз європейських держав став найкращою гарантією миру на континеті. І залишається нею вже 60 років.

    Але у рішення Нобелівського комітету є і противники. Це ті, які спираються на реалії сьогодення і дивляться в майбутнє.

    Сьогоднішня Європа це: розлючені люди на судні, яке борсається в морі кризи, і керманичі, які з останніх сил намагаються виправити курс, запроваджуючи обмежувальні заходи. І все більше нерозуміння між тими, хто прокладає шлях, і тими, хто хоче зійти з корабля.

    Свідченням цього відчуження і несприйняття є зростання впливу в багатьох європейських країнах націоналістичних та сепаратистських рухів, більш того, зовсім екстремістських, як, скажімо «Золотий світанок» у Греції, що відверто пропагує ксенофобію.

    Як би там не було, контроверсійна нагорода дійшла до адресата в найскладніший за 60 років його існування момент, коли європейське об’єднання переживає економічну і ідеологічну кризу.

    Для керівників Євросоюзу церемонія вручення Нобелівської премії в Осло — привід вкотре підкреслити необхідність існування організації, попри усі її недоліки.

    Кореспондент euronews попросила поділитися своїми відчуттями трьох представників ЄС, які виходили на сцену, щоб отримати приз.

    Герман ван Ромпей, голова Європейської Ради:

    «Мета, заради якої створювали Євросоюз — це примирення націй після двох світових воєн. Я був здивований, що люди визнали і оцінили цю основну засаду союзу, навіть в такі важкі для нього часи».

    Жозе Мануел Баррозу, голова Єврокомісії:

    «З досвіду попередніх воєн ми знаємо, що популізм та націоналізм — це загроза для миру. Євросоюз — наднаціональний проект, створений заради миру. І я вірю, що нам вдасться подолати націоналізм».

    Мартін Шульц, голова Європаламенту:

    «Я чудово розумію тих, хто має сумніви щодо ЄС. Так, ми не в найкращій формі. Але ця ідея — Європи з відкритими кордонами, зі спільними інституціями, які мають долати виклики ХХІ століття так само, як робили це в ХХ-му, — ця ідея не має рівних».

    Євросоюз вже не може слугувати взірцем солідарності, адже прірва між багатшими північними країнами та південними державами, що потопають в боргах і приречені на економію, все глибшає. Декому з гостей в Осло здалося парадоксом те, що очільник Норвезького нобелівського комітету, який у промові закликав європейців спільно рухатися до майбутнього, сам є громадянином країни, яка неодноразово відмовлялася долучатися до ЄС.

    «В розпал песимістичних настроїв щодо спільного майбутнього Європи деякі європейські лідери вирішили не з’являтися на церемонії в Осло. Серед них і британський прем’єр Девід Камерон.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про дотримання вимог закону при врученні протоколів про порушення митних правил, Державна митна служба України

    ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Департамент боротьби з контрабандою, аналізу ризиків та протидії корупції Начальникам регіональної, обласних митниць та митниць

    В Киеве задержали преступную группу, совершавшую нападения на нотариальные конторы

    В Киеве задержали преступную группу. Организатором преступной деятельности был 20-летний киевлянин, исполнителями преступлений - двое друзей: старшему из ребят 20 лет, младшему - 18. В настоящее ...

    Писанки від сумчан

    Готуючись до Великоднього свята, цими днями юні жителі обласного центру взялися розмальовувати 5 тисяч писанок, які місто одержало за тогорічну перемогу у всеукраїнському проекті Парад вишиванок.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...


    Консультации по наследству:
    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca