Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Для меня это была просто большая находка! Вторую неделю сижу здесь на интернет портале и валить отсюда не собираюсь.

Для меня это была огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь на ресурсе и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

Как много актуальной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

На Житомирщині з працівниками ДАІ провели додаткові заняття щодо протидії корупції

    На Житомирщині з працівниками ДАІ провели додаткові заняття щодо протидії корупціїЧи не найбільш гострою проблемою сучасного українського суспільства є корупція — протиправна діяльність, що полягає у використанні службовими особами їх прав і посадових можливостей для особистого збагачення.

    З метою запобігання корупційним проявам серед працівників Державтоінспекції області, а також недопущення випадків надання правопорушниками неправомірної винагороди правоохоронцям, на Житомирщині тривають профілактичні заходи з виявлення та документування фактів спроби дачі хабара інспекторам ДАІ.

    Днями, з підпорядкованим особовим складом проведено додаткові заняття з вивчення вимог законодавства з питань запобігання та протидії корупції. Змістовну й корисну бесіду з правоохоронцями провів начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції обласної прокуратури старший радник юстиції Валентин Гордієнко.

    «Неправомірна вигода це — родове поняття», — зазначає Валентин Гордієнко, — «яке включає в себе три самостійні склади злочину, а саме: одержання неправомірної вигоди (ст. 368 КК України), давання неправомірної вигоди (ст. 369 КК України) і провокацію неправомірної вигоди (ст. 370 КК України)».

    Разом із представником органів прокуратури працівники ДАІ повторили порядок документування фактів давання хабара правоохоронцям, прийняття відповідних рішень та взаємодію зі слідчо-оперативною групою райвідділу.

    Загалом з початку проведення заходів з протидії корупції працівниками ДАІ Житомирщини задокументовано вісім фактів протиправних діянь. Останній такий випадок трапився 18 липня, коли працівникам відділу ДАІ Овруцького району, Житомирської області, щоб уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, 33-річний житель Овруцького району пропонував грошову винагороду. Даний факт відповідно задокументований.

    Отже очищення суспільства від корупціонерів та хабарників є одним із першочергових завдань правоохоронців, які мають діяти рішуче та безкомпромісно.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Щодо тарифів на електроенергію, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Кримське місіонерське товариство «Ефес» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, розглянула ваш лист від 19.09.2012 № 11 щодо тарифів на електроенергію і повідомляє.

    Генпрокуратура обвинила суд в побеге экс-беркутовца Д.Садовника

    Генеральная прокуратура Украины обвиняет суд в побеге бывшего командира «Беркута» Дмитрия Садовника. Об этом в эфире «Подробностей» на «Интере» заявил начальник главного следственного управления ...

    Про призначення Соркіна І.В. на посаду Голови Національного банку України, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 18 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Допоможемо вирішити будь-які проблеми зі спадщиною і розповімо, як проходить успадкування квартири за заповітом без суду.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій


    Консультации по наследству:
    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca