Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Друзья класс!!! Все что делаете для пользователей необходимо!!!

Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря столь занимательному ресурсу я, наконец-то, решился обзавестись выделенной линией.

Привет!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему очень рад и доволен! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про заяву кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Соколова М.В., включеного до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 1 листопада 2013 року № 282
  2. Про заяву кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Соколова М. В., включеного до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

    До Центральної виборчої комісії 30 жовтня 2013 року надійшла заява кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Соколова Михайла Володимировича, включеного до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" під № 118, у якій заявник повідомляє, що він відмовляється бути обраним народним депутатом України від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" і просить Центральну виборчу комісію виключити його з виборчого списку зазначеної партії.

    Розглянувши зазначену заяву, Центральна виборча комісія встановила.

    Постановою Центральної виборчої комісії від 8 серпня 2012 року № 202( v0202359-12 ) зареєстровано кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, зокрема Соколова Михайла Володимировича, включеного до вказаного списку під № 118.

    Згідно з частиною другою статті 3 Закону України ( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію" Комісія та її члени зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією України( 254к/96-ВР ), зазначеним та іншими законами України.

    Відповідно до статті 71 Конституції України( 254к/96-ВР ) вибори до органів державної влади та органів місцевого самоврядування є вільними і відбуваються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

    Частиною першою статті 1 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України" (далі — Закон) передбачено, що народні депутати України обираються громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

    Згідно з частиною восьмою статті 2 Закону( 4061-17 ) будь-які прямі чи непрямі привілеї або обмеження виборчих прав громадян України за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками забороняються.

    Визначене частиною першою статті 38 Конституції України ( 254к/96-ВР ) право громадян України, зокрема, бути обраними до органів державної влади та органів місцевого самоврядування за своїм змістом, як встановлено Рішенням Конституційного Суду України від 4 грудня 2001 року № 16-рп/2001( v016p710-01 ), "по суті є правом". Відповідно до частини першої статті 24 Конституції України( 254к/96-ВР ) у цьому праві, як і в інших конституційних правах і свободах, громадяни є рівними.

    Такі самі положення закріплено статтями 5( 4061-17 ) та 9 Закону( 4061-17 ), якими визначено право бути обраним та встановлено, що ніхто не може бути примушений до участі чи неучасті у виборах.

    На підставі вказаних норм Конституції України( 254к/96-ВР ) та Закону з метою реалізації волевиявлення Соколова М. В. щодо відмови бути обраним народним депутатом України від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Центральна виборча комісія вважає за необхідне скасувати реєстрацію його кандидатом у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та виключити з виборчого списку зазначеної партії.

    Враховуючи викладене, відповідно до статей 8 ( 254к/96-ВР ), 24( 254к/96-ВР ), 38 ( 254к/96-ВР ) та 71 Конституції України( 254к/96-ВР ), статей 1( 4061-17 ), 2( 4061-17 ), 5( 4061-17 ), 9 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 3( 1932-15 ), 11—13( 1932-15 ), пунктом 7 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Скасувати реєстрацію кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Соколова Михайла Володимировича, включеного до виборчого списку( v0202359-12 ) політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" під № 118, виключивши його із зазначеного виборчого списку.

    2. Цю постанову надіслати Соколову М. В., політичній партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" та оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Наследование несколькими лицами, раздел наследства

    Раздел наследства по закону при наследовании несколькими наследниками

    Справку о включении в ЕГРПОУ не нужно будет подавать в налоговую службу

    С 20 ноября с. г. государственные органы должны перестать требовать от субъектов хозяйствования справки из ЕГРПОУ и использовать самостоятельно сведения из Единого государственного реестра юридических ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 23.11.2012 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Розпочалося навчання судових адміністраторів

    8 квітня 2013 року в м. Києві розпочалася перша в Україні пілотна Програма з питань судового адміністрування. Програма впроваджується Державною судовою адміністрацією України та Національною ...





    Юридическая практика:
    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...


    Консультации по наследству:
    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca