Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Всем большое спасибо. Этот интернет портал,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет проект очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет проект на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Сайт многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.

Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный портал!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Велика справа розпочинається «солодко»

    Велика справа розпочинається «солодко»

    Домовленість про квотування українського цукру в разі створення зони вільної торгівлі нашої країни з ЄС експерти вважають першим важливим кроком у цій царині

    Чергове наближення України до створення зони вільної торгівлі з ЄС (ЗВТ) сталося наприкінці першої декади грудня. Йдеться про домовленість щодо встановлення квоти між нашою державою та поважним європейським товариством на експорт українського цукру обсягом 20 тис. тонн на рік. Звісно, за умови приєднання Києва до ЗВТ.

    Хоч сам цей факт на перший погляд може здатися рядовим (адже такі домовленості були і раніше), проте чимало експертів вважають, що цей крок справді важливий.

    Так, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Іван Бісюк констатує, що ці незначні обсяги не розв’язують проблем галузі, але вони важливі з точки зору освоєння нових ринків збуту. Також високопосадовець зазначає, що майже 250 тис. тонн цукру на рік постачає наша країна на зовнішні ринки у вигляді кондитерських виробів, і цю цифру може буде збільшено, якщо до переліку країн долучаться держави єврозони, до 300 тис. тонн кондвиробів.

    Високої думки про домовленість щодо встановлення квоти між нашою державою та країнами ЄС на постачання українського цукру також і експерт агарних ринків «Українського клубу аграрного бізнесу» Тарас Висоцький. «Це великий позитив, і річ не у такій маленькій квоті, а в тому, що це початок. Треба враховувати, що, якщо зону вільної торгівлі між нашими країнами буде таки створено, то матимемо неабиякі можливості багаторазового зростання цієї квоти, адже ЄС на сьогодні великий ринок. Європейські країни щороку імпортують значні обсяги не лише цукру, а й інших продовольчих товарів», — зазначив він кореспонденту «УК».

    На його думку, головне, що від українського цукру чекають у ЄС, — це його якість. Проте можна вже зараз казати, що найбільші виробники солодкого товару в нашій країні виробляють цукор, який цілком задовольняє всі норми і стандарти європейського співтовариства.

    Але такі домовленості між Україною та ЄС поки що лишаються тільки намірами, а не втілюються у практичний документ. Адже угоду про створення зони вільної торгівлі між нашою країною та ЄС у кращому разі буде підписано лише восени 2013 року, якщо, звісно, ці дії з тих чи тих причин не буде значно прискорено.

    Можливо, саме тому, коли кореспондент «УК» намагався взяти коментар із приводу нещодавньої «цукрової» події в аналітика консалтингового центру «ААА» Марії Колісник, то вона однозначно відмовила в ньому, пославшись на те, що оцінювати тут практично нічого.

    Слід додати, що на попередніх перемовинах України та ЄС щодо майбутнього квотування експорту нашого цукру, які відбулися ще у вересні 2011 року, йшлося не про 20 тис. тонн солодкого товару, а про 30 тис. тонн, який за умови приєднання до зони вільної торгівлі буде завезено до єврозони. Також тоді йшлося про можливий експорт 27 тис. тонн патоки та цукрового сиропу. Зараз же, як бачимо, про ці товари зовсім не йшлося.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    На Київщині працівники ДАІ затримали водія, який при перевірці документів почав чинити опір

    Днями, близько о пів на першу дня, в селі Іванків Бориспільського району, під час нагляду за дорожнім рухом інспекторів ДАІ зупинили автомобіль MAZDA.

    До Дня знань практично готові

    Кабінет Міністрів уважно й ретельно розглянув стан підготовки навчальних закладів до нового навчального року, зокрема це такі аспекти, як поточні та капітальні ремонти, стан готовності опалювальних ...

    Сербського мільярдера випустили під заставу в 12 мільйонів євро

    Найбагатшого громадянина Сербії М. Мишковича звільнять під заставу в 12 мільйонів євро. Олігарх перебуває під вартою з грудня 2012 року за звинуваченням у фінансових аферах.

    Спеціальний випуск "Урядового кур'єра" КУЛЬТУРА

    Михайло КУЛИНЯК,міністр культури України про модернізацію музейної галузі:Держава захистить майнові комплекси музеїв





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд


    Консультации по наследству:
    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca