Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромнейшее спасибо за тот большущий труд, который Вы делаете каждый день для всех нас. Молодцы!!!

Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный портал!

Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря интересному сайту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Змін до Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, органами Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138, Державна казначейська служба УкраїниДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 07.10.2013  № 145
  2. Про затвердження Змін до Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, виданих як електронний документ, органами Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138

    З метою удосконалення Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, виданих як електронний документ, органами Державної казначейської служби України( v0138840-13 ), затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138, та приведення його у відповідність до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2013 року № 683( 683-2013-п ) "Деякі питання випуску фінансових казначейських векселів" НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Зміни до Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, виданих як електронний документ, органами Державної казначейської служби України( v0138840-13 ), затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138, що додаються.

    2. Керівникам самостійних структурних підрозділів апарату Державної казначейської служби України та начальникам Головних управлінь Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі в межах повноважень здійснити заходи щодо забезпечення виконання вимог цього наказу.

    3. Департаменту інформаційних технологій, корпоративної телекомунікації та захисту інформації (Шевчук В. М.) забезпечити доопрацювання прикладного програмного забезпечення з урахуванням вимог цього наказу.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників Голови Державної казначейської служби України відповідно до розподілу обов'язків та начальників Головних управлінь Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

    Перший заступник Голови

    О. С. Даневич

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Державної казначейської служби України 07.10.2013  № 145

    ЗМІНИ до Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, виданих як електронний документ, органами Державної казначейської служби України ( v0138840-13 ), затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138

    1. До Порядку видачі, обігу, обліку і сплати фінансових казначейських векселів, виданих як електронний документ, органами Державної казначейської служби України( v0138840-13 ), затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 20.09.2013 № 138, внести такі зміни:

    1) Пункт 5( v0138840-13 ) доповнити абзацом другим такого змісту:

    "Фінансові казначейські векселі, видані органами Казначейства в документарній формі як електронний документ, підписуються шляхом накладення електронного цифрового підпису керівника органу Казначейства або уповноваженої ним особи та електронного цифрового підпису головного бухгалтера або уповноваженої ним особи.";

    2) пункт 15( v0138840-13 ) викласти у такій редакції:

    "15) Витяги з затвердженого реєстру платників податку, яким відшкодування з бюджету податку на додану вартість може здійснюватися шляхом видачі фінансових казначейських векселів, є підставою для випуску фінансових казначейських векселів для відшкодування з бюджету податку на додану вартість платникам податку в порядку, встановленому Кабінету Міністрів України.

    Випуск фінансових казначейських векселів для відшкодування з бюджету податку на додану вартість платникам податку здійснюється структурними підрозділами бухгалтерського обліку операцій державного бюджету Головних управлінь Казначейства шляхом автоматичного формування шаблонів бланків фінансових казначейських векселів в системі електронного обігу фінансових векселів, номінал яких становить 1/5 суми відшкодування з бюджету податку на додану вартість платникам податку.

    У разі, якщо сума векселя становить понад 1 млн. гривень, на вимогу першого векселедержателя, допускається її оформлення векселями з меншим номіналом без зміни строку платежу, шляхом введення відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів в ручному режимі.";

    3) пункт 16( v0138840-13 ) доповнити абзацом другим такого змісту:

    "Видача фінансових казначейських векселів для відшкодування з бюджету податку на додану вартість платникам податку здійснюється шляхом введення структурними підрозділами бюджетних надходжень Головних управлінь Казначейства відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів.";

    4) пункти 27( v0138840-13 ) та 28( v0138840-13 ) викласти у такій редакції:

    "27) На підставі затвердженого Реєстру розпорядників бюджетних коштів, які подали заяви на отримання фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах, отриманого від Міністерства фінансів України, Управління міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Казначейства України формує витяги з затвердженого реєстру розпорядників бюджетних коштів, які подали заяви про отримання фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах, і направляє Головним управлінням Казначейства, які доводять цю інформацію до управлінь (відділень) Казначейства.

    Витяги з затвердженого реєстру розпорядників бюджетних коштів, які подали заяви на отримання фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах, та договори про проведення розрахунків із застосуванням фінансових казначейських векселів, укладені між розпорядником бюджетних коштів та юридичними особами — іншими учасниками розрахунків, подані розпорядниками бюджетних коштів до Головних управлінь Казначейства, є підставою для випуску казначейських фінансових векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

    Випуск фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах здійснюється структурними підрозділами бухгалтерського обліку операцій державного бюджету Головних управлінь Казначейства шляхом автоматичного формування шаблонів бланків фінансових казначейських векселів в системі електронного обігу фінансових векселів, номінал яких становить 1/5 суми бюджетної заборгованості з різниці в тарифах.

    У разі, якщо сума векселя становить понад 1 млн. гривень, на вимогу першого векселедержателя допускається її оформлення векселями з меншим номіналом без зміни строку платежу, шляхом введення відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів в ручному режимі.

    28) Структурні підрозділи міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Головних управлінь Казначейства звіряють інформацію, отриману від управлінь (відділень) Казначейства та розпорядників бюджетних коштів, які ними обслуговуються, з даними витягів з затвердженого реєстру розпорядників бюджетних коштів, які подали заяви на отримання фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах, та договорами про проведення розрахунків із застосуванням фінансових казначейських векселів, укладені між розпорядником бюджетних коштів та юридичними особами — іншими учасниками розрахунків, і видають фінансові казначейські векселі.

    Видача фінансових казначейських векселів для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах здійснюється шляхом введення структурними підрозділами міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Головних управлінь Казначейства відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів.

    Про видані фінансові казначейські векселі структурні підрозділи міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Головних управлінь Казначейства повідомляють розпорядників бюджетних коштів шляхом надання їм Повідомлень про проведені операції з фінансовими казначейськими векселями, сформованих у системі електронного обігу фінансових векселів.";

    5) у пункті 31( v0138840-13 ) після слів "(додаток 10), і" доповнити словами "разом із заявами,";

    6) пункти 33( v0138840-13 ) та 34( v0138840-13 ) викласти у такій редакції:

    "33) На підставі затвердженого Реєстру розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, які подали заяви про отримання фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості, отриманого від Міністерства фінансів України, Відділ обслуговування державного боргу Казначейства України формує витяги з затвердженого реєстру розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, які подали заяви про отримання фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості, та направляє Департаменту обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів, Управлінню бухгалтерського обліку операцій державного бюджету Казначейства України та Головним управлінням Казначейства, які доводять цю інформацію до управлінь (відділень) Казначейства.

    Витяги з затвердженого реєстру розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, які подали заяви про отримання фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості, є підставою для випуску фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості розпорядників та одержувачів бюджетних коштів у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

    Випуск фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості здійснюється Відділом обслуговування державного боргу Казначейства України та структурними підрозділами бухгалтерського обліку операцій державного бюджету Головних управлінь Казначейства шляхом автоматичного формування шаблонів бланків фінансових казначейських векселів в системі електронного обігу фінансових векселів, номінал яких становить 1/5 суми фактичної бюджетної заборгованості.

    У разі, якщо сума векселя становить понад 1 млн. гривень, на вимогу першого векселедержателя допускається її оформлення векселями з меншим номіналом без зміни строку платежу, шляхом введення відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів в ручному режимі.

    34) Департамент обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України звіряє інформацію, отриману від розпорядників і одержувачів бюджетних коштів, які ним обслуговуються, з даними витягів з затвердженого реєстру, заявами і видає фінансові казначейські векселі.

    Структурні підрозділи з обслуговування кошторисів розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів Головних управлінь звіряють інформацію, отриману від управлінь (відділень) Казначейства та розпорядників і одержувачів бюджетних коштів, які ними обслуговуються, з даними витягів з затвердженого реєстру і видають фінансові казначейські векселі.

    Видача фінансових казначейських векселів для погашення фактичної бюджетної заборгованості розпорядників та одержувачів бюджетних коштів здійснюється шляхом введення Департаментом обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України та структурними підрозділами з обслуговування кошторисів розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів Головних управлінь Казначейства відповідної інформації до системи електронного обігу фінансових векселів.

    Про видані фінансові казначейські векселі Департамент обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України та структурні підрозділи з обслуговування кошторисів розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів Головних управлінь Казначейства повідомляють розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом надання їм Повідомлень про проведені операції з фінансовими казначейськими векселями, сформованих у системі електронного обігу фінансових векселів.";

    7) пункти 38( v0138840-13 ) та 39( v0138840-13 ) викласти у такій редакції:

    "38) Індосація фінансових казначейських векселів, виданих для погашення фактичної бюджетної заборгованості розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, здійснюється Департаментом обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України та структурними підрозділами обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Головних управлінь Казначейства.

    Індосація фінансових казначейських векселів, виданих для погашення бюджетної заборгованості з різниці в тарифах, здійснюється структурними підрозділами міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Головних управлінь Казначейства на підставі довіреностей на проведення індосаменту, наданих розпорядниками бюджетних коштів та юридичними особами — учасниками розрахунків.

    На підставі інформації про проведену індосацію (додаток 13), отриману з системи електронного обігу фінансових векселів, Департамент обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України та відповідні структурні підрозділи Головних управлінь Казначейства формують коригувальні реєстри та зведення реєстрів відкритих асигнувань з приміткою "коригування відкритих асигнувань, за якими проведені касові видатки" у порядку, визначеному наказом Державної казначейської служби України від 07.06.2013 № 101( v0101840-13 ).

    39) Після проведення індосації Департамент обслуговування головних розпорядників коштів та інших клієнтів Казначейства України, структурні підрозділи обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів та структурні підрозділи міжбюджетних відносин та моніторингу видатків місцевих бюджетів Головних управлінь Казначейства надають розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів і іншим клієнтам Казначейства України у встановленому законодавством порядку Повідомлення про проведені операції з фінансовими казначейськими векселями, сформовані у системі електронного обігу фінансових векселів.".

    Заступник начальника Управління методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності

    Л.І. Литвиненко

    {Текст взято з сайту Казначейства України http://www.treasury.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Верховный Суд Украины не всегда придерживался требований собственной учетной политики, - Счетная палата

    Счетная палата провела аудит состояния использования бюджетных средств, выделенных Верховному Суду Украины в 2013 году и I квартале 2014 года и пришла к выводу, что ВСУ в течение указанного периода ...

    Брюссель чекає на саміт

    Під час телефонної розмови першого віце-премєр-міністра Сергія Арбузова з віце-президентом Європейської комісії, комісаром з питань економічної та фінансової політики Оллі Реном обговорено підготовку ...

    На Львівщині нафта потрапила у річку

    На Львівщині у річку Тисменицю з дощовими водами потрапила нафта.

    Про усунення порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії ВАТ АПК «Південний», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про усунення порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії ВАТ АПК «Південний» Відповідно до Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики( 1059/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059, Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії ( z0174-96 ), затверджених постановою НКРЕ від 08.02.1996 № 3 (далі — Ліцензійні умови), та на підставі акта планової перевірки від 12.10.2012 № 16, здійсненої сектором НКРЕ у Одеській області, щодо порушення ВАТ АПК «Південний» (Одеська область, Іванівський р-н, смт Радісне, вул. Шевченка, 1, ЄДРПОУ 30819298) підпункту 3.5.1. Ліцензійних умов у частині надання ліцензіатом на обґрунтовану вимогу НКРЕ інформацію або звіти про ліцензовану діяльність ліцензіата, які необхідні НКРЕ для виконання своїх обов’язків, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ЗОБОВ`ЯЗУЄ:





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca