Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромнейшее спасибо за тот большущий труд, который Вы делаете каждый день для всех нас. Молодцы!!!

Доброе утро!

Вы класс!!! Все что делаете для пользователей важно!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, на суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 13 лютого 2013 р. № 104 Київ

    Про затвердження Порядку списання заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, на суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу

    Відповідно до частини восьмої статті 1 Закону України ( 5213-17 ) "Про деякі питання заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу — учасників Державного концерну "Укроборонпром" та забезпечення їх стабільного розвитку" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок списання заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, на суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу ( 104-2013-п ), що додається.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 26

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 104

    ПОРЯДОК списання заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, на суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу

    1. Цей Порядок визначає механізм списання заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка на покриття тимчасових касових розривів Пенсійного фонду України, пов’язаних з виплатою пенсій, на суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу.

    2. Пенсійний фонд України на підставі даних головних управлінь Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі щодо сум списаної заборгованості державних підприємств оборонно-промислового комплексу, в тому числі казенних підприємств, які включені до складу Державного концерну "Укроборонпром" (далі — підприємства оборонно-промислового комплексу), складає довідку про суми списаної заборгованості таких підприємств.

    У зазначеній довідці відображаються суми списаної заборгованості в розрізі видів платежів, а саме заборгованість із сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування; внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування; єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі — єдиний внесок) у розрізі розмірів (у тому числі частини єдиного внеску, що підлягає розподілу на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування); з відшкодування пільгових пенсій (у тому числі витрат на їх доставку); наукових пенсій; накладених (нарахованих) сум штрафів та пені; суми штрафів та пені, які підлягають (підлягатимуть) накладенню (нарахуванню) станом на 30 жовтня 2012 року.

    Сума єдиного внеску, що підлягає розподілу на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, визначається за кожним платником із сум списаної заборгованості згідно з даними згаданих головних управлінь з урахуванням пропорцій розподілу єдиного внеску за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування, що діяли на день набрання чинності Законом України "Про деякі питання заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу — учасників Державного концерну "Укроборонпром" та забезпечення їх стабільного розвитку"( 5213-17 ).

    Окремим рядком у довідці про суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу зазначається загальна сума списаної заборгованості таких підприємств із сплати платежів, що спрямовуються до бюджету Пенсійного фонду України.

    3. Пенсійний фонд України подає Мінфіну довідку про суми списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу.

    4. Мінфін на підставі отриманої від Пенсійного фонду України довідки подає інформацію Казначейству із зазначенням суми та строків списання заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, шляхом віднесення списаної суми на взаєморозрахунки з державним бюджетом з подальшим відновленням єдиного казначейського рахунка.

    5. На підставі отриманої інформації Казначейство і Пенсійний фонд України проводять звірення списаної заборгованості за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, та складають акт звірення з відображенням суми заборгованості, яка підлягає списанню.

    Акт звірення є підставою для відображення в бухгалтерському обліку та звітності Пенсійним фондом України зменшення сум заборгованості за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, та Казначейством зменшення суми заборгованості Пенсійного фонду України за позиками, наданими за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка, шляхом віднесення списаної суми на взаєморозрахунки з державним бюджетом з подальшим відновленням єдиного казначейського рахунка.

    6. Відновлення єдиного казначейського рахунка Казначейство здійснює за рахунок економії видатків державного бюджету шляхом зменшення залишку коштів загального фонду державного бюджету.

    Після надходження інформації Мінфіну із зазначенням суми та строків відновлення єдиного казначейського рахунка Казначейство здійснює операцію відновлення єдиного казначейського рахунка.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 13 липня 2012 року № 528, Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 13 липня 2012 року № 528 З метою раціонального та цільового використання бланків листків непрацездатності( z1454-04 ), закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2012 рік( 4282-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301350 "Організація і регулювання діяльності установ та окремі заходи у системі охорони здоров'я" в частині "Забезпечення бланками листка тимчасової непрацездатності закладів охорони здоров'я", на підставі листа Державного підприємства "УКРВАКЦИНА" від 13 грудня 2012 року № 01.05.20-06/1152 НАКАЗУЮ:

    Про внесення зміни до Переліку видів публічної інформації, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, Міністерство юстиції України

    Про внесення зміни до Переліку видів публічної інформації, розпорядником якої є Міністерство юстиції України У зв'язку із втратою чинності наказом Міністерства юстиції від 07 листопада 2007 року № 1053/5( v1053323-07 ) "Про затвердження Регламенту Міністерства юстиції України" НАКАЗУЮ:

    КГГА хочет заменить маршрутки на автобусы и троллейбусы

    Столичная власть начала эксперимент по замене малогабаритных маршрутных такси на 7 дорожных участках на транспорт обычного режима движения, то есть автобусы и троллейбусы.

    101-річна китаянка воскресла на власному похороні

    В китайській провінції Гуандун 101-річна жінка раптово воскресла на похоронах, чим вразила своїх рідних та односельців.





    Юридическая практика:
    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...

    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca