Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Да, тут много необходимой информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.

Доброй ночи!

Добрый день!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 559 і від 25 липня 2012 р. № 680, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 1 серпня 2013 р. № 561 Київ

    Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 559 і від 25 липня 2012 р. № 680

    Кабінет Міністрів України постановляє:

    1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 559( 559-2012-п ) "Про затвердження Порядку обчислення стажу державної служби" (Офіційний вісник України, 2012 р., № 47, ст. 1844) і від 25 липня 2012 р. № 680( 680-2012-п ) "Питання присвоєння рангів державним службовцям та визначення співвідношень між рангами державних службовців і рангами посадових осіб місцевого самоврядування, військовими званнями, дипломатичними рангами та іншими спеціальними званнями" (Офіційний вісник України, 2012 р., № 57, ст. 2286) зміни, що додаються.

    2. Ця постанова набирає чинності з дня набрання чинності Законом України від 17 листопада 2011 р. № 4050-VI( 4050-17 ) "Про державну службу".

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 19

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 561

    ЗМІНИ, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 559( 559-2012-п ) і від 25 липня 2012 р. № 680( 680-2012-п )

    1. У постанові Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 559( 559-2012-п ):

    1) доповнити постанову пунктом 11 такого змісту:

    "11. Стаж державної служби за періоди роботи (служби) до набрання чинності цим Законом обчислюється відповідно до Порядку обчислення стажу державної служби( 283-94-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 травня 1994 р. № 283 (ЗП України, 1994 р., № 8, ст. 213), та інших актів Кабінету Міністрів України.";

    2) пункт 2 Порядку обчислення стажу державної служби ( 559-2012-п ), затвердженого зазначеною постановою, після абзацу дванадцятого доповнити новим абзацом такого змісту:

    "стаж наукової роботи, набутий в державних установах, організаціях, закладах на посадах, визначених переліком посад наукових (науково-педагогічних) працівників підприємств, установ, організацій, вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, перебування на яких дає право на призначення пенсії та виплату грошової допомоги у разі виходу на пенсію відповідно до статті 24  ( 257-2004-п )Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" ( 257-2004-п ), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2004 р. № 257 (Офіційний вісник України, 2004 р., № 10, ст. 590), незалежно від наявності перерв у роботі.".

    У зв’язку з цим абзаци тринадцятий і чотирнадцятий вважати відповідно абзацами чотирнадцятим і п’ятнадцятим.

    2. Пункт 3 Порядку присвоєння рангів державним службовцям( 680-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 р. № 680, викласти в такій редакції:

    "3. Державним службовцям, яким присвоєно ранг відповідно до Закону України від 16 грудня 1993 р. № 3723-XII( 3723-12 ) "Про державну службу" (далі — Закон), присвоюється ранг у межах відповідної підгрупи, до якої належить посада, на рівні раніше присвоєного рангу (найвищого, середнього, найнижчого) в межах відповідної категорії посад з урахуванням відпрацьованого часу на займаній посаді.

    У разі належності посади державної служби до підгрупи, в межах якої передбачено присвоєння рангу нижчого, ніж присвоєний державному службовцю згідно із Законом( 3723-12 ), за ним зберігається раніше присвоєний ранг.

    Державним службовцям, яким присвоєно 1 ранг в межах першої категорії посад згідно із Законом( 3723-12 ), зберігається присвоєний ранг.

    Державним службовцям, яким присвоєно 2 ранг в межах першої категорії посад згідно із Законом( 3723-12 ), зберігається присвоєний ранг або присвоюється черговий ранг з урахуванням відпрацьованого часу на займаній посаді, крім підгрупи 1-I.

    Державним службовцям, яким присвоєно 3 ранг в межах першої категорії посад згідно із Законом( 3723-12 ), зберігається присвоєний ранг або присвоюється черговий ранг у межах підгрупи I-3 з урахуванням відпрацьованого часу на займаній посаді, а в межах підгрупи I-2 присвоюється 2 ранг, крім підгрупи I-1.

    Державним службовцям, посади яких віднесено до другої, третьої категорії посад відповідно до Закону( 3723-12 ) та які буде віднесено до підгруп I-2, II-1, присвоюється 2 ранг у межах відповідної підгрупи, до якої належить посада.".

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В офисе Омбудсмена состоялся тренинг касательно прав человека в местах лишения свободы

    25 октября с. г. в офисе Уполномоченного Верховного Совета Украины по правам человека состоялся семинар-тренинг «Мониторинг соблюдения прав человека в местах лишения свободы», который проводился ...

    Збірну України з футболу очолить Микола Павлов

    Федерація футболу України вибрала Миколу Павлова, який очолює наразі ФК Іллічівець (Маріуполь), новим головним тренером національної збірної.

    Нащадки Болівара руку не міняють

    Попри серйозну боротьбу з опозиційним кандидатом та нещодавні проблеми зі здоровям, чинний президентБоліваріанської республіки, який перебуває при владі у Венесуелі з 1999 року, твердить, що ...

    Совет судей общих судов рекомендовал судей на админдолжности в судах

    Сегодня на своем заседании Совет судей общих судов принял решение внести представления в Высший совет юстиции относительно назначения судей на административные должности в судах.





    Юридическая практика:
    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...


    Консультации по наследству:
    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca