Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Для меня это находка! Вторую неделю сижу на сайте и валить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря столь занимательному ресурсу я, наконец-то, решился обзавестись выделенной линией.

Друзья супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- необходимо!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

У Криму плюс 14, а в північних областях мінус 25

    У Криму плюс 14, а в північних областях мінус 25Директор Гідрометцентру України Микола Кульбіда заявляє про ускладнення на цьому тижні погодних умов, які викликані великими температурними перепадами і можуть призвести до ожеледиці на дорогах.

    Як передає кореспондент УНІАН, про це М. Кульбіда повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві.

    «Небезпечних явищ протягом поточного тижня слід чекати — це ожеледь, ожеледиця на дорогах, у південних областях — тумани і в Карпатах — лавинна небезпека», — сказав він.

    За його словами, на поточному тижні територією України перемістяться кілька атмосферних фронтів, які зумовлять опади — у північних областях переважно у вигляді снігу, у західних — мокрого снігу, у південних, східних та центральних областях — дощ з переходом у сніг.

    «При зміні повітряних мас слід чекати посилення ожеледних явищ і ожеледиці на дорогах, також налипання мокрого снігу», — повідомив він.

    М. Кульбіда поінформував, що 21-23 січня температурний режим не буде змінюватися суттєво. Зокрема, у західних та північних областях вночі очікується від 3° до 8° морозу, а вдень — близько 0°. В той час як на півдні, сході і в більшості центральних областей температура повітря вночі буде плюсовою, а вдень досягатиме 3-8° тепла, на півдні — 9° тепла, а в Криму — від 9 до 14° тепла.

    Водночас, починаючи з 24 січня, синоптики прогнозують зниження температури на 4-7 градусів, а протягом 25-27 січня — подальше зниження.

    «Вночі у північних, західних та центральних областях очікується 12-17° морозу, місцями на півночі — 20-25° морозу, а в денні години — від 7 до 13° морозу», — уточнив директор Гідрометцентру.

    М. Кульбіда також повідомив, що у південних областях, у Закарпатській, Луганській та Донецькій областях температурний режим буде вищим — вночі 5-10° морозу, вдень — 0-5° морозу, а в Криму збережеться тепла погода.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про відмову в анулюванні ліцензії на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про відмову в анулюванні ліцензії на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів За підсумками розгляду заяви та документів, поданих до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на анулювання ліцензії, відповідно Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку( z0976-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.06.2006 р. № 432, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2006 за № 976/12850 (далі — Порядку), зі змінами, НАКАЗУЮ:

    Юрій СЬОМІН: «Динамо» буде боротися тільки за золоті медалі»

    Головний тренер київського Динамо Юрій Сьомін заявив, що в новому сезоні його команда боротиметься виключно за титул чемпіона України.

    Про затвердження величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Західенерго", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Західенерго" Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р( 648-2004-р ) "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей у період до 2020 року" (зі змінами, унесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.06.2008 № 850-р), наказу Міністерства палива та енергетики України від 24.05.2006 № 183( z0701-06 ) "Про затвердження Порядку підготовки та фінансування проектів з метою реалізації плану реконструкції та модернізації теплових електростанцій", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2006 за № 701/12575, ураховуючи наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 20.04.2012 № 253 "Про внесення змін у додаток до наказу Міністерства палива та енергетики від 09.10.2008 № 499", розпорядження Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 807-р( 807-2012-р ) "Про схвалення техніко-економічного обґрунтування "Реконструкція енергоблока № 4 Ладижинської теплової електричної станції публічного акціонерного товариства "Західенерго", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції України від 15 грудня 2006 року N 95/5, Міністерство юстиції України

    Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції України від 15 грудня 2006 року № 95/5 Відповідно до абзацу третього пункту 10 розділу X "Перехідні положення" Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"( 5076-17 ), пункту 3 Положення про Міністерство юстиції України( 395/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року № 395, НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca