Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Да, тут много необходимой информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.

Как много актуальной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

Огромное спасибо создателям этого портала!!! Он действительно - большая находка! Всё просто отлично!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Аварія літака в Донецьку: п’ятеро загиблих, восьмеро госпіталізовано

    Аварія літака в Донецьку: п’ятеро загиблих, восьмеро госпіталізованоУ результаті аварійної посадки пасажирського літака Ан-24 авіакомпанії «Південні авіалінії» в Донецькому міжнародному аеропорту ім. Прокоф’євазагинули п'ятеро людей.

    Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області повідомляє про госпіталізацію восьми людей.

    Одеська обласна рада підтвердила, що в результаті аварійної події загинув радник голови Одеської облради Валерій Бабков.

    За останньою інформацією Держслужби з надзвичайних ситуацій, на борту літака перебували 52 людей (пасажири та члени екіпажу). Причина та обставини події встановлюються.

    Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом аварійної події в аеропорту Донецька.

    Розслідування факту аварії знаходиться на особистому контролі прокурора Донецької області, повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

    Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група, до складу якої входять слідчі органів міліції, прокуратури та СБУ.

    Літак, який виконував чартерний рейс Одеса-Донецьк 13 лютого під час приземлення о 18:09 вилетів за межі злітно-посадкової смуги в Донецькому міжнародному аеропорту. Від удару літак перевернувся, його корпус розколовся і почалося задимлення.

    За повідомленнями, літаку довелося приземлятися в умовах густого туману, а після аварії багато людей вибиралися з нього самотужки.

    На борту літака перебували футбольні вболівальники, які летіли на «Донбас-Арену», де о 21:45 мав розпочинатися матч між донецьким «Шахтарем» і дортмундською «Боруссією».

    Футболісти та вболівальники перед початком матчу вшанували пам'ять загиблих в авіакатастрофі хвилиною мовчання.

    За словами одного з членів екіпажу, якого цитують російські інформагентства, під час аварійної посадки було прийнято рішення піти на друге коло, у цей час літак здійснив різкий крен, почалося загоряння правого двигуна.

    Як повідомила прес-секретар ДСНС Світлана Бородіна, пасажири самі змогли вибратися з палаючого літака. «Екіпаж вийшов самостійно, решта пасажирів теж, їм надається медична допомога на місці події», — повідомила пані Бородіна.

    Восьмеро пасажирів літака госпіталізовано до лікарень Донецька, повідомили у ДСНС

    Пізніше деякі з тих, що вижили розповіли журналістам, що врятуватися від загибелі у вогні їм допомогла тріщина, що виникла у фюзеляжі.

    «Ми йшли на вже зниження, коли відчули, що швидкість літака збільшується, після чого почався крен вліво. Сталося зіткнення з землею, після чого літак зім'яло в прямому сенсі як консервну банку. Завдяки тій тріщині, яка утворилася в літаку, ми змогли вчасно залишити літак до загоряння», — цитує «5 канал» розповідь одного з пасажирів літака Олега Ошеки.

    «Якщо б, напевно, не ця тріщина, то ми б звідти не вибралися», — додає інший пасажир літака Дмитро Вербицький.

    Пасажирські турбогвинтові літаки Ан-24 вироблялися серійно в СРСР з 1962 по 1979 роки. З 2010 року це вже дев'ятий серйозний інцидент з літаком цієї марки.

    У серпні 2010 року при нічному заході на посадку в аеропорту Ігарки за поганих погодних умов Ан-24 авіакомпанії «Катекавіа» приземлився в лісі за 700 метрів до злітно-посадкової смуги, зруйнувався і частково згорів. З 15 осіб, що перебували на борту, загинули 12.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Пляжу – паспорт, відпочиваючим – рятувальника

    Губить людей не пиво губить людей вода. Ці рядки із жартівливої пісеньки мають у собі чималу долю істини. Згубною за певних умов може опинитися і та вода, котра потрапляє до людського організму, ...

    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Допомагаємо дієво в оскарженні спадщини, допомагаємо відстояти права на спадкове майно і позбавити негідного спадкоємця спадщини в суді.

    Раздел акций между наследниками

    Если частью наследства являлись акции предприятия, требуется консультация юриста по акциям для правильного раздела акций.

    Парламент не поддержал изменения в Закон Украины о местных выборах

    Парламент не смог принять во втором чтении и в целом проект Закона Украины о внесении изменений в Закон Украины «О выборах депутатов Верховного Совета Автономной Республики Крым, местных советов ...





    Юридическая практика:
    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...


    Консультации по наследству:
    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca