Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Чувствуется неподдельная забота о ближних. Благодаря интересному порталу, наконец, надумался купить отдельную линию.

Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

Этот сайт - обалденный. Thanky! Несомненно полезный и удобный портал.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Київ допоможе діалогу на Дністрі

    Київ допоможе діалогу на ДністріЄВРОПЕЙСЬКА БЕЗПЕКА

    Свій перший візит чинний Голова ОБСЄ Леонід Кожара присвятив врегулюванню конфлікту між Кишиневом і Тирасполем

    Врегулювання придністровського конфлікту є одним із ключових пріоритетів головування України в ОБСЄ. Тому перебуваючи з візитом у Республіці Молдова, міністр закордонних справ чинний Голова ОБСЄ Леонід Кожара приділив найбільше уваги цій темі.

    Президент Республіки Молдова Ніколае Тімофті привітав главу зовнішньополітичного відомства України із початком головування в ОБСЄ, висловивши переконання, що завдяки накопиченому унікальному досвіду офіційний Київ, без сумніву, зможе сприяти успішному просуванню процесу придністровського врегулювання.

    За словами Леоніда Кожари, те, що свій перший візит як чинного Голови ОБСЄ він здійснює саме до Молдови, свідчить про особливе значення, яке надає Україна подальшому поступальному розвитку двостороннього співробітництва та досягненню прогресу в діалозі між Кишиневом і Тирасполем.

    Він також наголосив на налаштованості України підтримувати високу динаміку переговорного процесу у форматі «5+2». Ідеться зокрема про забезпечення його збалансованого порядку денного, а також сприяння зусиллям сторін із вирішення проблемних питань, які існують.

    Ця тема звучала і під час зустрічі керівника вітчизняного МЗС із Прем’єр-міністром Республіки Молдова Владом Філатом. Сторони обговорили комплекс питань, пов’язаних із двосторонньою співпрацею та взаємодію під час українського головування в ОБСЄ.

    Прем’єр-міністр Молдови висловив готовність підтримувати активний діалог з Україною щодо двостороннього порядку денного в рамках євроінтеграційних процесів та регіональної співпраці.

    Леонід Кожара зустрівся й з головою парламенту Молдови Маріаном Лупу, порушивши питання перспективи пожвавлення двостороннього співробітництва у парламентському вимірі. Зокрема сторони наголосили на важливості посилення контактів між вищими законодавчими органами двох країн на рівні комітетів та груп дружби.

    Акцентували й на важливості забезпечення прав української меншини у Молдові та молдовської — в Україні. У цьому контексті Маріан Лупу висловився за прискорення процесу ратифікації відповідної двосторонньої угоди.

    Під час зустрічі особливий наголос було зроблено на можливостях, що відкриваються на шляху придністровського врегулювання завдяки головуванню України в ОБСЄ. Зокрема йшлося також і про парламентський вимір взаємодії між двома берегами Дністра.

    У рамках візиту до Республіки Молдова міністр закордонних справ провів зустріч із віце-прем’єр-міністром, міністром закордонних справ та європейської інтеграції Республіки Молдова Юрієм Лянке. Він привітав Леоніда Кожару з початком головування в ОБСЄ та висловив переконання, що Україна має всі можливості для надання нового імпульсу в активізації процесу придністровського врегулювання.

    Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ, глави зовнішньополітичних відомств детально обговорили широкий комплекс питань двостороннього співробітництва, домовилися забезпечити змістовну підготовку важливих візитів на вищому рівні протягом цього року. Вони позитивно оцінили інтенсивний розвиток співпраці останнього часу, висловили готовність вирішувати найближчим часом найактуальніші питання порядку денного. А окрему увагу приділили взаємодії країн у євроінтеграційній сфері.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    НБУ признал неплатежеспособными два крупнейших по депозитам украинских банка

    Фонд гарантирования вкладов физических лиц с 21 ноября ввел временную администрацию во «Всеукраинский акционерный банк» («VAB Банк») на основании решения Национального банка Украины об отнесении банка к категории неплатежеспособных, сообщается на странице Национального банка Украины в социальной сети Facebook.

    Платежи за наследство

    Нужно обязательно заплатить все налоги и пошлины, тем более, что производится возмещение излишне оплаченных сумм налогов

    Щодо внесених змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Щодо внесених змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на численні звернення суб'єктів сфери державних закупівель щодо застосування законодавства у сфері державних закупівель у зв'язку із внесенням змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель"( 2289-17 ) (далі — Закон) повідомляє.

    Судья в Одесской области подозревается в получении $5 тыс. взятки

    Отдел Генеральной прокуратуры Украины по расследованию преступлений, связанных с коррупционными деяниями, 22 октября разоблачил во время получения взятки в размере 5 тыс. долларов США одного ...





    Юридическая практика:
    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...


    Консультации по наследству:
    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca