Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет портал суперовый! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!

Друзья класс!!! Все что делаете для пользователей необходимо!!!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет проектик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Домовленості слід перенестина економічні проекти

    Домовленості слід перенестина економічні проекти

    Віктор Янукович переконаний, що завдання Києва та Нікосії — розвивати партнерство

    Дводенний візит до Кіпру Президента Віктора Януковича розпочався із зустрічі у форматі віч-на-віч з Президентом цієї республіки Дімітрісом Хрістофіасом та українсько-кіпрських переговорів у розширеному складі. Глава Української держави заявив: «Україна готова до розвитку та поглиблення ефективного співробітництва з Республікою Кіпр у різних сферах — ми відкриваємо новий етап відносин та готові до їх всебічного поглиблення».

    Перший офіційний візит глави Української держави до Кіпру відбувся на найвищому рівні. Фото Aндрiя МOСIЄНКA

    Документи посилять діалог

    Президент назвав справді знаковою подією візит Дімітріса Хрістофіаса в Україну в липні 2011 р. «Рішення, які ми з вами прийняли минулого разу, і є логічним продовженням угод, підписаних у цей день. Вони відкривають нову якість відносин у гуманітарному просторі, сфері бізнесу, за всіма напрямками економіки та на політичному рівні», — наголосив він.

    У свою чергу Президент Кіпру висловив переконання, що для цього країни мають міцний фундамент. «Взаємини між Кіпром та Україною будуть розвиватися, — наголосив він. — Насамперед це відносини, які будуються на принципах рівності, взаємної поваги та поваги до суверенітету і незалежності двох країн».

    У присутності глав держав було підписано низку українсько-кіпрських документів: конвенцію між урядами про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням щодо податків на доходи та майно; міжурядові угоди про морське торговельне судноплавство, про повітряне сполучення, про співробітництво в галузі охорони здоров’я та медичної науки; меморандум про взаєморозуміння у галузі сільського господарства між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства, природних ресурсів і навколишнього середовища Кіпру; угоду між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту і Спортивною організацією Кіпру про співробітництво в галузі фізичної культури та спорту; меморандум про взаєморозуміння щодо інвестиційного співробітництва між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України і Кіпрським агентством зі сприяння інвестицій; меморандум про взаєморозуміння між Донецьким національним технічним університетом та Кіпрським інститутом.

    Нам потрібні інвестиції

    Вже спілкуючись з представниками ЗМІ, Віктор Янукович розповів, що під час переговорів сторони знайшли нові можливості для поглиблення двосторонньої співпраці та обговорили актуальні питання взаємодії на міжнародній арені.

    А Президент Кіпру висловив задоволення інтенсифікацією розвитку співпраці між державами за останній період часу (йдеться про економічну взаємодію, співробітництво в інвестиційній сфері).

    Продовжуючи тему, Президент України сказав: «Ми ставимо амбітне завдання — конвертувати високий рівень політичних контактів у конкретні спільні економічні проекти». Для цього глави держав доручили відповідним відомствам зосередити зусилля на започаткуванні роботи Українсько-кіпрської міжурядової комісії з питань економічного, наукового, технічного та промислового співробітництва.

    Україна зацікавлена і в залученні кіпрських інвестицій у реалізацію Національних проектів. Президент мав на увазі розвиток транспортної та туристично-спортивної інфраструктури, будівництво промислових та житлово-комунальних об’єктів, впровадження проектів у сфері охорони навколишнього середовища та відновлювальних джерел енергії.

    Також він наголосив, що міжурядова Конвенція про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням щодо податків на доходи замінить застарілу угоду між урядами Кіпру та колишнього СРСР про уникнення подвійного оподаткування від 1982 р. та сприятиме вдосконаленню договірно-правової бази торговельно-економічного й інвестиційного співробітництва. Її високо оцінив і Президент Кіпру, зазначивши, що цей документ працюватиме на посилення договірно-правової бази.

    Започаткуємо міжурядову співпрацю

    Окрему вдячність Віктор Янукович висловив цій середземноморській державі за готовність надавати підтримку Україні на шляху євроінтеграції. «Ми щиро вдячні кіпрській стороні, яка нині головує в Раді ЄС, особливо Дімітрісу Хрістофіасу, за готовність надавати активну підтримку на шляху зближення України з Євросоюзом, зокрема з метою прискорення підписання Угоди про асоціацію, а також лібералізації візового режиму», — заявив він.

    Також обговорено перспективи взаємодії України та Кіпру на міжнародній арені, зокрема в контексті головування України в ОБСЄ у 2013 р., одним із пріоритетів якого є сприяння врегулюванню довготривалих конфліктів. «Україна виступає за досягнення взаємоприйнятного та справедливого рішення щодо «кіпрського питання» на основі принципів міжнародного права та відповідних резолюцій Ради Безпеки ООН», — передає слова Президента його прес-служба.

    А вже під час зустрічі з головою Палати представників Республіки Кіпр Яннакісом Оміру Віктор Янукович говорив про співпрацю на міжурядовому рівні. Найближчим часом відбудеться й установче засідання Українсько-кіпрської комісії з питань економічного, наукового, технічного та промислового співробітництва, яка стане інструментом виконання домовленостей.

    Він звернув увагу і на активізацію двосторонніх відносин країн, відзначивши важливість обміну візитами на найвищому рівні, та високо оцінив рішення уряду Кіпру про запровадження електронних віз для громадян України. «Фактично ми відкрили шлях нашим громадянам і нашому бізнесу для встановлення ділових відносин, розвитку туризму», — сказав глава держави.

    У свою чергу Яннакіс Оміру зауважив, що нині українсько-кіпрські зв’язки перебувають на дуже високому рівні. Він мав на увазі дипломатичні, політичні, економічні відносини.

    Водночас голова Палати представників Кіпру звернув увагу на тісні відносини між парламентами двох країн, високо оцінивши підписання меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво. І окремо повідомив про намір відвідати Україну з візитом найближчим часом.

    У рамках офіційного візиту Віктор Янукович також узяв участь у роботі представницького українсько-кіпрського бізнес-форуму та зустрівся з главою Кіпрської православної церкви архієпископом Хризостомом ІІ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про зняття з реєстрації першої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками служби енергогосподарства товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда та товариством з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда, Національна служба посередництва і примирення

    Про зняття з реєстрації першої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками служби енергогосподарства товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда та товариством з обмеженою відповідальністю "Єлисаветградська транспортна кампанія" міста Кіровограда

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року в одномандатних виборчих округах Відповідно до статті 78 Конституції України( 254к/96-ВР ), частин першої( 4061-17 ), третьої ( 4061-17 ), шостої( 4061-17 ), сьомої статті 101 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", на підставі відповідних протоколів Центральної виборчої комісії про результати виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах, керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктами 13( 1932-15 ), 15 статті 19 ( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України ( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Про розгляд листа стосовно застосування спеціального режиму оподаткування, Міністерство доходів і зборів України

    Державна податкова служба України розглянула лист <...> стосовно застосування спеціального режиму оподаткування згідно зі ст. 209 Податкового кодексу України( 2755-17 ) (далі — Кодекс) і повідомляє.

    виданої ТОВ „БОБРІВСЬКА ГІДРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про анулювання ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ „БОБРІВСЬКА ГІДРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ" Згідно з повноваженнями, наданими Законом України „Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...

    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...

    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca