Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет проект просто отпад. Благодарю. Действительно нужный и в тоже время функциональный сайт.

Как много необходимой информации. Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про внесення змін до деяких наказів Мінсоцполітики України щодо здійснення регуляторної діяльності, Міністерство соціальної політики УкраїниМІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 19.09.2012  № 585
  2. Про внесення змін до деяких наказів Мінсоцполітики України щодо здійснення регуляторної діяльності

    З метою виконання статей 7, 10 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"( 1160-15 ) НАКАЗУЮ:

    1. Внести зміни до плану діяльності Міністерства соціальної політики України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік( v0555739-11 ), затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 16.12.2011 № 555, доповнивши його пунктами 5-1, 17-1, 17-2 та 17-3 (додаток 1).

    2. Внести зміни до Плану-графіка проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2012 рік( v0212739-12 ), затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 17.04.2012 № 212, доповнивши його пунктами 4-1, 14-1, 14-2 та 14-3 (додаток 2).

    3. Відділу взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю (Кухар М. О.) розмістити цей наказ на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

    4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Віце-прем'єр-міністр України — Міністр

    С. Тігіпко

    Додаток 1 до наказу Міністерства соціальної політики України 19.09.2012 № 585

    ЗМІНИ до Плану діяльності Міністерства соціальної політики України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік( v0555739-11 )

    № з/п

    Назва проекту регуляторного акта

    Обґрунтування необхідності прийняття регуляторного акта

    Регуляторні органи, що розроблятимуть регуляторний акт

    Структурний підрозділ, відповідальний за розроблення (супроводження) регуляторного акта

    Строк подання регуляторного акта Кабінету Міністрів України / Міністерству юстиції України

    Міністерство соціальної політики України

  3. 5-1
  4. Проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування"

    Законопроектом передбачається введення збору з операцій, які проводяться резидентами України з контрагентами, зареєстрованими в офшорних зонах, або за участю третіх осіб, зареєстрованих в офшорних зонах. Перелік офшорних зон для цілей справляння збору на обов'язкове державне пенсійне страхування встановлюється Кабінетом Міністрів України. Запровадження збору сприятиме повноцінному фінансуванню з боку держави пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами та покриттю дефіциту Пенсійного фонду України в умовах реформування системи пенсійного забезпечення.

    Мінсоцполітики

    Департамент пенсійного забезпечення

    II півріччя 2012 року

    Пенсійний фонд України

  5. 17-1
  6. Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку проведення Пенсійним фондом України та його територіальними органами планових та позапланових перевірок платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

    Необхідність розробки проекту постанови Кабінету Міністрів України передбачена пунктом 84.1.1 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 — 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" ( 187/2012 ), затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 № 187/2012, та дорученням Кабінету Міністрів України від 14.06.2012 № 24585/1/1-12 щодо внесення змін до нормативно-правових актів, якими затверджені критерії оцінки ступеня ризику від провадження певних видів господарської діяльності, а також відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедур припинення юридичних осіб та підприємницької діяльності фізичних осіб — підприємців за їх рішенням"( 3384-17 ), яким передбачено, що у разі отримання від державного реєстратора повідомлення про початок процедури припинення юридичної особи або фізичної особи підприємця органи Пенсійного фонду здійснюють позапланову перевірку платника та повідомляють про це державного реєстратора. Метою проекту постанови Кабінету Міністрів України є перегляд критеріїв оцінки ступеня ризику від здійснення господарської діяльності з метою зменшення кількості та частоти здійснення перевірок, перегляду критеріїв, за якими суб'єкти господарювання відносяться до високого та середнього ступеня ризику, та звуження кола таких суб'єктів господарювання.

    Пенсійний фонд України

    Департамент надходження доходів

    II півріччя 2012 року

  7. 17-2
  8. Проект постанови правління Пенсійного фонду України "Про затвердження Змін до Порядку взяття на облік та зняття з обліку в органах Пенсійного фонду України платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

    Необхідність розробити проект постанови правління Пенсійного фонду України обумовлена прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців"( 4839-17 ). Метою прийняття проекту постанови правління Пенсійного фонду України є удосконалення існуючого порядку взяття на облік в органах Пенсійного фонду України платників — юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців і механізму обміну інформацією між державним реєстратором та органами Пенсійного фонду України.

    Пенсійний фонд України

    Департамент надходження доходів

    II півріччя 2012 року

  9. 17-3
  10. Проект постанови правління Пенсійного фонду України "Про затвердження Змін до постанови правління Пенсійного фонду України від 08.10.2010 № 22-2"

    Проект постанови правління Пенсійного фонду України розроблено з метою удосконалення порядку формування звіту для обчислення та призначення страхових виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням. Метою прийняття цього проекту акта є врегулювання питання можливості подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування поштовим зв'язком.

    Пенсійний фонд України

    Департамент персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж

    II півріччя 2012 року

    Додаток 2 до наказу Міністерства соціальної політики України 19.09.2012 № 585

    ЗМІНИ до Плану-графіка проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2012 рік( v0212739-12 )

    № з/п

    Дата та номер регуляторного акта

    Назва регуляторного акта

    Вид відстеження

    Відповідальний за проведення відстеження

    Строк виконання заходів

    Вид даних

    Міністерство соціальної політики України

  11. 4-1
  12. Проект Закону України планується розробити у 2012 році

    "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування"

    Базове

    Департамент пенсійного забезпечення

    II півріччя

    Статистичні дані

    Пенсійний фонд України

  13. 14-1
  14. Постанова правління Пенсійного фонду України від 19.07.2012 № 12-1( z1340-12 )

    "Про затвердження Порядку, списання штрафів та пені платникам, які виконали умови договору про розстрочення сум заборгованості із сплати страхових внесків, та форми договору про розстрочення сум заборгованості із сплати страхових внесків"

    Базове

    Пенсійний фонд України

    III квартал

    Статистичні дані

  15. 14-2
  16. Проект постанови Кабінету Міністрів України

    "Про внесення змін до Порядку проведення Пенсійним фондом України та його територіальними органами планових та позапланових перевірок платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

    Базове

    Пенсійний фонд України

    IV квартал

    Статистичні дані

  17. 14-3
  18. Постанова правління Пенсійного фонду України від 19.09.2011 № 26-1( z1143-11 )

    "Про затвердження Змін до Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

    Повторне

    Пенсійний фонд України

    IV квартал

    Статистичні дані

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В Минске подписаны документы о ликвидации ЕврАзЭс

    В пятницу, 10 октября, в ходе заседания межгосударственного совета Евразийского экономического сообщества на саммите стран СНГ в г. Минске были подписаны документы о ликвидации ЕврАзЭс.

    Про призначення позачергових виборів Банюнинського сільського голови (Банюнинська сільська рада Кам’янка-Бузького району Львівської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Банюнинського сільського голови Костюка М.І. (Банюнинська сільська рада Кам’янка-Бузького району Львівської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Про призначення позачергових виборів Любельського сільського голови (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Любельського сільського голови Кобрина І. М. (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Юристы Шри-Ланки из-за увольнения старого министра юстиции ополчились против нового

    Ассоциация юристов Шри-Ланка заявила о своем намерении бойкотировать церемонию инаугурации назначенного министра юстиции Моана Пейриса (Mohan Peiris). Пейрис уже был приведен к присяге, однако ...





    Юридическая практика:
    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...

    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca