Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет портал просто обалденный. Действительно нужный и в тоже время функциональный ресурс.

Этот сайт отличный! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Хочется просто сказать огромное спасибо!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему сильно рад! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Інструкція щодо заповнення форми звітності № 37/1 «Звітність про кількість одержаних технічних та інших засобів інвалідами, дітьми-інвалідами, які перебувають на обліку, що зняті з обліку, за 20 _______ рік», Міністерство охорони здоров'я УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 12.02.2013 № 109

Форма № 37/1 (річна)

    ЗВІТНІСТЬ ( z0644-13 BF33.doc ) про кількість одержаних технічних та інших засобів інвалідами, дітьми-інвалідами, які перебувають на обліку, та тих, що зняті з обліку, за 20 _______ рік

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги

    М. Хобзей

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 12.02.2013 № 109

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 квітня 2013 р. за № 644/23176

    ІНСТРУКЦІЯ щодо заповнення форми звітності № 37/1 «Звітність про кількість одержаних технічних та інших засобів інвалідами, дітьми-інвалідами, які перебувають на обліку, та тих, що зняті з обліку, за 20 _______ рік»

    I. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми звітності № 37/1 «Звітність про кількість одержаних технічних та інших засобів інвалідами, дітьми-інвалідами, які перебувають на обліку, та тих, що зняті з обліку, за 20 рік» (далі — форма № 37/1).

    1.2. Форма № 37/1 складається один раз на рік Міністерством охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, структурними підрозділами з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій (далі — структурний підрозділ з питань охорони здоров’я) і подається до 15 березня Міністерству охорони здоров’я України.

    1.3. Міністерство охорони здоров’я України подає звіт за формою № 37/1 по Україні до 15 квітня Державній службі статистики України.

    II. Порядок заповнення форми № 37/1

    2.1. Форма № 37/1 містить інформацію про кількість одержаних технічних та інших засобів інвалідами, дітьми-інвалідами, які перебувають на обліку, та тих, що зняті з обліку, за звітний рік.

    2.2. Форму  № 37/1 заповнюють посадові особи структурних підрозділів з питань охорони здоров’я.

    2.3. В адресній частині форми № 37/1 вказуються найменування  структурного підрозділу з питань охорони здоров’я та його місцезнаходження.

    2.4. Форма № 37/1 заповнюється на підставі форм первинної облікової документації: форми № 164-3/о «Журнал реєстрації заяв інвалідів, дітей-інвалідів про взяття їх на облік для отримання і заміни технічних та інших засобів» (далі — форма № 164-3/о); форми № 169-1/о «Відомості для забезпечення інваліда, дитини-інваліда технічними та іншими засобами» (далі — форма № 169-1/о) та форми № 169/о «Картка забезпечення технічними та іншими засобами», затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 12 лютого 2013 року № 109.

    2.5. При заповненні бланка форми № 37/1 у графах 1, 2 зазначаються порядковий номер та найменування технічних та інших засобів.

    2.6. У графі 3 вказується залишок технічних та інших засобів на початок звітного року в одиницях згідно з даними бухгалтерського обліку закладів охорони здоров’я.

    2.7. У графах 4, 5 записується кількість інвалідів та дітей-інвалідів, які перебувають на обліку, згідно з формою № 164-3/о.

    2.8. У графах 6, 7 зазначається кількість інвалідів та дітей-інвалідів, які зняті з обліку, згідно з формою № 164-3/о.

    2.9. У графі 8 вказується кількість технічних та інших засобів, одержаних структурним підрозділом з питань охорони здоров’я з початку звітного року, в одиницях згідно з даними бухгалтерського обліку закладів охорони здоров’я.

    2.10. У графу 9 вписується вартість одержаних технічних та інших засобів у гривнях згідно з формою № 169-1/о.

    2.11. У графі 10 зазначається загальна кількість виданих технічних та інших засобів в одиницях згідно з формою № 169-1/о.

    2.12. У графу 11 вноситься залишок технічних та інших засобів на кінець звітного року в одиницях.

    2.13. Дані графи 11 дорівнюють сумі граф 3 та 8 за мінусом даних графи 10 у кожному з рядків.

    2.14. Дані рядка 33 «Усього» за всіма графами дорівнюють сумі рядків 1 — 32.

    2.15. У формі № 37/1 заповнюються розбірливо усі рядки та графи в абсолютних цифрах, при відсутності даних ставиться відповідний знак (-).

    2.16. Після заповнення форми № 37/1 зазначаються дата заповнення (число, місяць, рік), прізвища, імена, по батькові особи-виконавця та керівника, їх підписи, номер телефону, факсу, електронна адреса та проставляється печатка.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги

    М. Хобзей

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про встановлення річних норм нальоту годин для визначення льотному складу авіації Збройних Сил України тривалості щорічної додаткової відпустки, Міністерство оборони України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 11 липня 2013 р. за № 1170/23702 Про встановлення річних норм нальоту годин для визначення льотному складу авіації Збройних Сил України тривалості щорічної додаткової відпустки

    Про План заходів Держкомтелерадіо України на 2013 рік, Державний комітет телебачення і радіомовлення України

    Про План заходів Держкомтелерадіо України на 2013 рік З метою унормування послідовних і узгоджених дій структурних підрозділів апарату Держкомтелерадіо України, спрямування їх на виконання покладених на Держкомтелерадіо України завдань та реалізацію функцій, визначених Положенням про Держкомтелерадіо України( 559/2011 ), державними та галузевими програмами у сфері телебачення і радіомовлення, в інформаційній та видавничій сферах, поліграфії та з урахуванням затвердженого наказом Держкомтелерадіо України від 29.10.2012 № 291 Плану діяльності Державного комітету телебачення і радіомовлення України на 2013 — 2015 роки НАКАЗУЮ:

    Про проведення проекту "V Зимова Студреспубліка", Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій Керівникам вищих навчальних закладів I — IV рівнів акредитації

    Постанова НКРЕ № 886 від 10.07.2013

    Відповідно до Закону України Про засади функціонування ринку природного газу та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, затвердженого Указом Президента ...





    Юридическая практика:
    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...


    Консультации по наследству:
    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...

    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca