Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит наполнение интернет сайта.

Спасибо творцам сайта!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Удачи!

Друзья класс!!! Все что делаете для пользователей необходимо!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Підприємці сплатили вчетверо більше

    Підприємці сплатили  вчетверо більше

    Бюджет наповнено без фіскального тиску

    Фінансове становище держави стабільне. Саме цією фразою почав свій брифінг перед виїзним засіданням колегії ДПС очільник податкової Олександр Клименко. Попри реорганізацію, яка оптимізує роботу відомства і перетворює його з фіскального на сервісне, зі своїм основним завданням —мобілізацією коштів до державного бюджету податківці впоралися.

    Коштів більше, ніж торік

    За словами О. Клименка, з тих платежів, які контролюються податковими органами, до загального фонду держбюджету надійшло понад 101 млрд грн, до місцевих — більше 40 млрд. Якщо порівняти ці цифри з першим півріччям минулого року, перевиконання до державного бюджету становить 13,6 млрд грн, до місцевих — майже 6 млрд.

    У повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, акцизу з увезених на митну територію України підакцизних товарів, рентної плати за вітчизняний природний газ, транзитне транспортування блакитного палива, частини чистого прибутку (доходу) державних підприємств, збору у вигляді цільової надбавки до чинного тарифу на електричну та теплову енергію, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо.

    За перше півріччя зафіксовано найбільші надходження від податку на прибуток: 28,5 млрд грн. (виконання майже на 108%), ПДВ — 39,8 млрд грн, акцизного податку — 10,6 млрд грн. Що ж до суми, заявленого до відшкодування ПДВ, то вона наближається до 21,3 млрд грн. Фактично на рахунки платників відшкодовано понад 23 млрд грн, що в 1,1 раза більше, ніж за аналогічний період торік. Причому, в автоматичному режимі повернули 12.5 млрд грн, або 54,4% всієї суми ПДВ. З початку дії цієї системи кількість її користувачів збільшилася вдесятеро.

    З кожного по нитці — бюджет у «сорочці». Фото з сайту wordpress.com

    Контроль послаблено

    — Хочу акцентувати увагу на перевиконанні на 0,2% індикативних показників Міністерства фінансів, — наголосив О. Клименко. — Це означає глибоку фахову та аналітичну роботу з нашого боку, яка дала змогу уникнути зайвого фіскального тиску вже на початку планування. Для бізнесу це гарантія того, що нинішня податкова політика є зрозуміла та передбачувана.

    Нині кількість перевірок зменшилася майже втричі. За весь рік буде проконтрольовано не більше 8 тис. суб’єктів господарювання. Окрім того постаудит, яким раніше займалися податківці, замінюється автоматизованими системами контролю. Тож сумлінний платник, переконаний керівник ДПС, уже почав забувати, що таке перевірки податкової.

    Значно полегшує життя бізнесу електронна звітність. Майже у 2,5 раза, а точніше 45 млн документів отримали і відпрацювали сервери ДПС. Кількість тих, хто звітує електронкою, постійно зростає.

    Та й загалом розбудова сервісної інфраструктури ДПС сприяє підвищенню рівня обслуговування платників. У 400 містах України буде відкрито 476 сервісних центрів. Нині вже працюють 388 таких центрів. У шести регіонах цей процес завершився. Малі та середні підприємці на місці отримують усі послуги, яких потребують.

    А що це саме так і ця сфера підприємництва успішно розвивається О. Клименко підтвердив конкретикою —кількість спрощенців зросла на 15%. Перереєстрація пройшла успішно. За перше півріччя в Україні з’явилося 149 тис. підприємців, а сплата податків цією категорією зросла вчетверо. Стосовно п’ятої та шостої групи підприємців, то їм надано можливість просто і комфортно вести бізнес.

    Для того, щоб і надалі стимулювати бізнес-спільноту, податкова тісно співпрацює з Мінфіном та профільним комітетом Верховної Ради. Вже запроваджена спрощена процедура отримання свідоцтва платника ПДВ, надана можливість перереєстрації, до кінця року відмінено штрафні санкції для цього сегменту. Є низка напрацювань, які проголосовані парламентом у другому читанні і перебувають на підписі у Президента.

    Передусім це стосується річної декларації на прибуток. Малий бізнес звітуватиме лише один раз на рік. Середнім та великим підприємствам запропонували систему, яка зрозуміла і не потребує додаткового часу як на звітність, так і на адміністрування податків.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Щодо застосування кодів економічної класифікації видатків, Державна казначейська служба України

    Державна казначейська служба України розглянула лист <...> щодо застосування кодів економічної класифікації видатків( v0011201-11 ) і в межах компетенції повідомляє.

    «Динамо» – ПСЖ: прогнози спеціалістів

    Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч 5-го туру Ліги чемпіонів між київським Динамо і паризьким ПСЖ.

    С 1 января 2014 г. изменится цена на проезд в общественном транспорте

    КГГА подтверждает, что с введением с 1 января 2014 г. единого билета на общественный транспорт цена проезда изменится. Об этом сегодня во время прямой телефонной линии в "Комсомольской правде ...

    Держдепартамент переходить у чоловічі руки

    Новим Державним секретарем США в адміністрації переобраного на другий термін Барака Обами буде сенатор Джон Керрі.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд


    Консультации по наследству:
    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca