Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный портал!

Да, тут много актуальной информации.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Завдяки небайдужості громадянина столичні інспектори затримали нетверезого водія маршрутки

    Завдяки небайдужості громадянина столичні інспектори затримали нетверезого водія маршруткиУважність за кермом це одна з головних умов безпечного пересування для всіх водіїв і особливо для тих, хто керує маршрутним транспортом. Адже кермувальнику такого транспорту варто хоч на якусь мить відволіктись і одразу під загрозою життя та здоров’я десятків людей. А якщо водій, що перевозить людей знаходиться у стані сп’яніння — це за будь-яких умов потенційний злочинець.

    У випадку, що трапився цієї п’ятниці на контрольному пункті ДАІ «Гостомель» злісного порушника вдалось вчасно зупинити і таким чином уникнути великого лиха.

    До інспекторів, що чергували того вечора на стаціонарному посту близько 23.00 години звернувся водій легковика. Він повідомив, що з боку Ірпеня до столиці прямує «Богдан». Його водій небезпечно маневрує і створює аварійні ситуації. Трохи згодом працівники ДАІ побачили ту саму маршрутку «Богдан». Коли машина зупинилась то сумнівів, що водій перебуває в стані сп’яніння не було. Прилад «Драгер» показав 2,47 проміле. А це значить, що керманич автобуса перебував у важкому ступені алкогольного сп’яніння. Фахівці твердять, що це по суті смертельна доза для людини.

    Що могло б трапитись з пасажирами цього маршруту зрозуміло кожному. На порушника було складено відповідний протокол.

    Як буде покараний водій «Богдана» вирішить суд. Але виникає питання. Як керівники автопідприємства контролюють роботу підлеглих, якщо людина перебувала на маршруті в такому стані.

    "Щодня працівники столичної ДАІ виявляють та документують близько 40 водіїв, які керують автотранспортом у нетверезому стані", — повідомив начальник управління ДАІ Києва Микола Макаренко. Також він нагадав, що згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення, за керування автомобілем у нетверезому стані передбачено такі покарання: штраф від двохсот до трьохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб. Повторне порушення тягне за собою покарання у вигляді позбавлення права керування строком від двох до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або 10-15 діб адміністративного арешту з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого. Для тих, хто двічі протягом року допускає таке порушення, передбачено позбавлення права керування строком до 10 років з оплатним вилученням транспортного засобу.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Звіт про вжиті заходи для забезпечення покращення розрахунків за енергоносії, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

    З метою поліпшення стану розрахунків споживачів за використаний природний газ колегія ВИРІШИЛА: 1. Заступнику Міністра — керівнику апарату Бондаренку А. Ю., Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видів палива (Рубан І. В.), Юридичному департаменту (Миргородський О. П.), НАК "Нафтогаз України" (Бакулін Є.М.):

    Депутаты хотят, чтобы все сельские жители могли стать предпринимателями или юрлицами

    Депутаты от фракций «Блок Петра Порошенко» и «Батькивщина» предлагают Совету дать возможность личным крестьянским хозяйствам получать статус юридического лица или физического лица-предпринимателя. Соответствующее предложение закреплено во внесенных ими законопроектах «О внесении изменений в некоторые законы Украины относительно стимулирования создания и деятельности семейных фермерских хозяйств» и «О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины (относительно стимулирования создания и деятельности семейных фермерских хозяйств)», зарегистрированных 23 декабря.

    Щодо індексації заробітної плати, Міністерство соціальної політики України

    Щодо індексації заробітної плати Департамент стратегічного планування Міністерства соціальної політики України розглянув лист <...> щодо індексації заробітної плати і повідомляє.

    На Сумщині відбулося свято для малечі «День з працівниками ДАІ»

    Аби нагадати дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, інспектори ДАІ провели акцію День з працівниками ДАІ на базі Управління Державтоінспекції в Сумській області





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...


    Консультации по наследству:
    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca