Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный портал!

Этот интернет сайт отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще!

Да, тут много актуальной информации.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Наступна зима боргів може й не подарувати

    Наступна зима боргів може й не подаруватиУряд вимагає з бюджетних і комерційних споживачів розрахунку за надані послуги теплокомуненерго.

    8,4 тис. громадян мають намір узяти участь у державній програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів («Доступне житло»). Таку інформацію станом на 6 липня повідомив на селекторній нараді з регіонами міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Їм пропонують 5 тис. 967 квартир у 149 об’єктах.

    У рамках реалізації програми укладено 63 угоди, зокрема 23 в Києві. Профінансовано 31 кредит на загальну суму приблизно 10 млн грн, з яких у Києві 16 кредитів на 6,5 млн грн, шість кредитів в Сумській області на 880 тис. грн, три кредити в Криму на 900 тис. 700 грн, по два припадає на Полтавську і Харківську області, а також по одному кредиту в Кіровоградській та Чернігівській областях.

    Глава відомства також повідомив, що на початку роботи наступної сесії Верховної Ради у вересні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства звертатиметься до народних депутатів із проханням ухвалити рішення про виділення з держбюджету 6 млрд грн для погашення різниці в тарифах на теплоенергію, повідомляє РБК-Україна.

    На нараді за участі заступників Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних (міських) держадміністрацій, міських голів обласних центрів та міст обласного значення, керівників профільних підприємств і організацій ішлося й про збитки житлово-комунального господарства, які сягнули 2,5 млрд грн. З них збитки сфери теплоенергетики становлять 1,7 млрд грн, решта припадає на каналізаційне господарство. Цю інформацію оприлюднив перший заступник міністра Олександр Аліпов.

    Найбільше збитків мають: Донецька область — 432 млн грн, Дніпропетровська — 293 млн грн, Луганська — 247 млн грн, місто Харків — 175 млн грн і АР Крим — 187 млн.

    Водночас рівень дебіторської заборгованості державних бюджетних установ і комерційних структур за надання комунальних послуг становить 15 млрд грн, з яких борг комерційних споживачів — 2,7 млрд грн. «Щодо дебіторської заборгованості, то вона зросла на 1,5 млрд грн, або майже на 10%», — уточнив заступник міністра.

    Найбільший обсяг дебіторської заборгованості мають: Дніпропетровська область — 2,6 млрд грн, там вона зросла на 15%, Донецька область — 1,9 млрд грн (зростання на 7%), Харківська область — 1,6 млрд грн (навпаки, скоротилася на 8%), Луганська область — 1,1 млрд грн (зросла на 4%) і Київ — 3 млрд грн (зросла більш ніж на 50%).

    Основними категоріями боржників є державні бюджетні установи, на які припадає приблизно 500 млн грн. Зокрема, Міноборони заборгувало 112 млн грн, Міносвіти — 103, Мінохорониздоров’я — 24, МВС — 20 млн грн. Бюджетні установи заборгували за другий квартал 902 млн грн, а це в 1,7 раза більше, ніж з початку року.

    Недостатня робота проводиться і з комерційними споживачами, хоча вони з початку року на 6% скоротили борги. Найбільше — в Дніпропетровській області (865 млн грн), у Харківській (339 млн грн), у Луганській (226 млн грн), Донецькій (207 млн грн), у місті Києві — 263 млн грн.

    «Я прошу заступників голів облдержадміністрацій приділити цьому увагу. Комерційні споживачі повинні або повністю розраховуватися, або не отримувати цю послугу», — наголосив Олександр Аліпов.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Ужгородські працівники ДАІ разом із журналістами виявляли любителів поговорити за кермом по телефону

    В Україні на даний час триває спецоперація під умовною назвою Мобільний телефон, в ході якої працівники ДАІ виявляють водіїв, котрі полюбляють розмовляти по мобільних телефонах під час руху автомобіля, ...

    що надаються за запитами на інформацію, та їх розмір у Міністерстві надзвичайних ситуацій України, Міністерство надзвичайних ситуацій України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 серпня 2012 р. за № 1317/21629 Про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, та їх розмір у Міністерстві надзвичайних ситуацій України

    Школярі повторили Правила дорожнього руху в музеї миколаївської міліції

    Музей міліції Миколаївської області гостинно відчинив свої двері перед дітьми. Екскурсію для учнів загальноосвітньої школи № 59 та їх батьків організували працівники ДАІ.

    Про встановлення вимог щодо провадження інших, видів діяльності Комунальному підприємству Дніпродзержинської міської ради «Дніпродзержинськтепломережа», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про встановлення вимог щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності Комунальному підприємству Дніпродзержинської міської ради  «Дніпродзержинськтепломережа»





    Юридическая практика:
    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...


    Консультации по наследству:
    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...

    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca