Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот портал здоровский! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Действуйте!

Этот интернет проект классный! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще!

Этот интернет проект отличный! Пользовался очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Наступна зима боргів може й не подарувати

    Наступна зима боргів може й не подаруватиУряд вимагає з бюджетних і комерційних споживачів розрахунку за надані послуги теплокомуненерго.

    8,4 тис. громадян мають намір узяти участь у державній програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів («Доступне житло»). Таку інформацію станом на 6 липня повідомив на селекторній нараді з регіонами міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Їм пропонують 5 тис. 967 квартир у 149 об’єктах.

    У рамках реалізації програми укладено 63 угоди, зокрема 23 в Києві. Профінансовано 31 кредит на загальну суму приблизно 10 млн грн, з яких у Києві 16 кредитів на 6,5 млн грн, шість кредитів в Сумській області на 880 тис. грн, три кредити в Криму на 900 тис. 700 грн, по два припадає на Полтавську і Харківську області, а також по одному кредиту в Кіровоградській та Чернігівській областях.

    Глава відомства також повідомив, що на початку роботи наступної сесії Верховної Ради у вересні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства звертатиметься до народних депутатів із проханням ухвалити рішення про виділення з держбюджету 6 млрд грн для погашення різниці в тарифах на теплоенергію, повідомляє РБК-Україна.

    На нараді за участі заступників Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних (міських) держадміністрацій, міських голів обласних центрів та міст обласного значення, керівників профільних підприємств і організацій ішлося й про збитки житлово-комунального господарства, які сягнули 2,5 млрд грн. З них збитки сфери теплоенергетики становлять 1,7 млрд грн, решта припадає на каналізаційне господарство. Цю інформацію оприлюднив перший заступник міністра Олександр Аліпов.

    Найбільше збитків мають: Донецька область — 432 млн грн, Дніпропетровська — 293 млн грн, Луганська — 247 млн грн, місто Харків — 175 млн грн і АР Крим — 187 млн.

    Водночас рівень дебіторської заборгованості державних бюджетних установ і комерційних структур за надання комунальних послуг становить 15 млрд грн, з яких борг комерційних споживачів — 2,7 млрд грн. «Щодо дебіторської заборгованості, то вона зросла на 1,5 млрд грн, або майже на 10%», — уточнив заступник міністра.

    Найбільший обсяг дебіторської заборгованості мають: Дніпропетровська область — 2,6 млрд грн, там вона зросла на 15%, Донецька область — 1,9 млрд грн (зростання на 7%), Харківська область — 1,6 млрд грн (навпаки, скоротилася на 8%), Луганська область — 1,1 млрд грн (зросла на 4%) і Київ — 3 млрд грн (зросла більш ніж на 50%).

    Основними категоріями боржників є державні бюджетні установи, на які припадає приблизно 500 млн грн. Зокрема, Міноборони заборгувало 112 млн грн, Міносвіти — 103, Мінохорониздоров’я — 24, МВС — 20 млн грн. Бюджетні установи заборгували за другий квартал 902 млн грн, а це в 1,7 раза більше, ніж з початку року.

    Недостатня робота проводиться і з комерційними споживачами, хоча вони з початку року на 6% скоротили борги. Найбільше — в Дніпропетровській області (865 млн грн), у Харківській (339 млн грн), у Луганській (226 млн грн), Донецькій (207 млн грн), у місті Києві — 263 млн грн.

    «Я прошу заступників голів облдержадміністрацій приділити цьому увагу. Комерційні споживачі повинні або повністю розраховуватися, або не отримувати цю послугу», — наголосив Олександр Аліпов.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Володимир Кличко блискуче переміг боксера, схожого на суперника Роккі Бальбоа

    Зірковий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне, який втілив на екрані образ найвидатнішого майстра шкіряної рукавички у кінематографі, назвав бій у Гамбурзі між абсолютним чемпіоном світу у ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 01.11.2012 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Нагорного Т.О., Центральна виборча комісія

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Нагорного Т. О. До Центральної виборчої комісії 7 серпня 2012 року надійшла заява разом з іншими документами Нагорного Тимофія Олександровича щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 55 у порядку самовисування.

    Про діяльність та подальший розвиток загальноосвітнього навчального закладу "Міжнародна українська школа", Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про діяльність та подальший розвиток загальноосвітнього навчального закладу "Міжнародна українська школа" Заслухавши інформацію директора загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів "Міжнародна українська школа" Іванової Л. В. та ознайомившись із доповідною запискою "Про діяльність та подальший розвиток загальноосвітнього навчального закладу "Міжнародна українська школа", колегія УХВАЛЮЄ:





    Юридическая практика:
    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій


    Консультации по наследству:
    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...

    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca