Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо от кого зависит разработка этого интернет проекта.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.

Вы супер!!! Все что вы делаете для пользователей очень важно!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

На Херсонщині відбувся брифінг щодо запобігання руйнування доріг

    На Херсонщині відбувся брифінг щодо запобігання руйнування дорігДля захисту асфальтобетонного покриття, що при високих температурах під дією підвищених осьових навантажень транспорту деформується, влітку 2014 року на цей період обмежується рух вантажних транспортних засобів. Подібна практика прийнята в багатьох країнах із схожим кліматом.

    Однак, такі заходи досить часто не знаходять підтримки в самих водіїв великовантажівок та керівників підприємств-вантажоперевізників, яких в першу чергу турбує доставка вантажу. Тож на необхідності дотримання вимог чинного законодавства та безпеки дорожнього руху в сфері перевезення вантажів вкотре акцентувалась увага на брифінгу, який днями відбувся в Управлінні ДАІ Херсонщини.

    На брифінг запрошено керівників обласних підрозділів Служби автомобільних доріг, облавтодору, Укртрансінспекції, Управління дорожньої інфраструктури Херсонського міськвиконкому, керівників і власників найбільших автопідприємств, які здійснюють перевезення вантажів, та представників засобів масової інформації.

    На початку зустрічі заступник начальника Управління ДАІ полковник міліції Олександр Мікла запропонував присутнім переглянути відеосюжет, в якому було продемонстровано ділянки доріг, на яких внаслідок руйнування утворилися вм’ятини, колійність, хвилі горбів і впадин, зсуви та напливи. У сюжеті наведено думки фахівців дорожніх організацій, а також водіїв легкових транспортних засобів та мешканців селищ, якими проходять автодороги. Усі вони одностайно підтримували доцільність введення обмежень руху фур та вантажівок у спекотну погоду.

    Учасники брифінгу нагадали присутнім, що з 1 червня на території Херсонської області в денний час доби (з 08.00 до 20.00 включно) при температурі повітря вище 28°С обмежується рух транспортних засобів загальною масою понад 24 тони та з навантаженням на одиночну вісь більше сім тон автомобільними дорогами з асфальтобетонним покриттям. На автошляхах встановлено відповідні тимчасові дорожні знаки (розпорядження Херсонської обласної державної адміністрації від 22.05.2014 р. № 349).

    Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Херсонській області Ігор Школенко зауважив, що при температурі повітря близько 30°С температура покриття проїзної частини сягає 70-80°С, що значно зменшує його несущу спроможність, а під впливом великовагових транспортних засобів відбувається більше руйнувань.

    Тимчасові обмеження не поширюються на перевезення вантажів гуманітарної допомоги, бетонних і асфальтобетонних сумішей, бітумів дорожніх, швидкопсувних вантажів, пов'язані із запобіганням або ліквідацією надзвичайних ситуацій. У перелік винятків також потрапляють транспортні засоби, що використовуються для утримання, ремонту і розвитку автомобільних доріг.

    Для транспортних засобів, що потрапляють під обмеження, визначені майданчики та місця відстою:

    № з/п

    Індекс дороги

    Назва дороги

    Кілометрова прив'язка

    1

    М-14

    Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог)

    184 км

    2

    М-14

    Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог)

    203 км +500м

    3

    М-14

    Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог)

    378 км

    4

    М-17

    Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч

    13 км

    5

    М-17

    Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч

    55 км

    6

    М-17

    Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч

    114 км

    7

    М-18

    Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта

    498 км

    8

    М-18

    Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта

    526 км

    9

    Р-57

    Цюрупинськ-Гола Пристань-Скадовськ

    18 км

    10

    Т-04-03

    Мар'янське-Берислав-а/д Р-47

    9 км

    11

    Т-04-03

    Мар'янське-Берислав-а/д Р-47

    44 км

    12

    Т-04-03

    Мар'янське-Берислав-а/д Р-47

    58 км

    13

    Т-04-03

    Мар'янське-Берислав-а/д Р-47

    98 км

    14

    Т-08-04

    Кам'янка Дніпровська-Велика Лепетиха — Каховка

    27 км

    15

    Т-15-01

    Миколаїв-Станіслав-Херсон

    30 км

    16

    Т-15-05

    Снігурівка-Антонівка-а/д Р-47

    38 км

    17

    Т-22-02

    Нова Каховка-Армянськ

    53 км

    Чимало питань до учасників брифінгу поставили журналісти. Адже від стану дорожнього покриття залежить не тільки комфорт поїздки, а й безпека руху.

    Наостанок полковник міліції Олександр Мікла підкреслив, що за пересуванням великовагового транспорту буде забезпечено відповідний контроль як з боку ДАІ, так і інших компетентних служб, та звернувся до керівників і власників автопідприємств, які здійснюють перевезення вантажів, з проханням враховувати доведену інформацію під час планування транспортних перевезень на літній період.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про внесення змін до Положення про Українську частину Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейськими Співтовариствами (Європейським Союзом), Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Положення про Українську частину Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейськими Співтовариствами (Європейським Союзом)

    Гірники захопили кабінет директора шахти і вимагають зустрічі з Ахметовим та губернатором області

    Сьогодні о 7 годині ранку представники Незалежної шахтарської профспілки зайняли кабінет директора шахти Червоний партизан, розташованої в Свердловську Луганської області.

    Як виграти суд про спадщину?

    Ми розповімо, як виграти будь-який судовий процес за спадковим спором за допомогою адвоката по спадковому праву.

    В’язницю може замінити пробація

    Відповідний законопроект, який розробило Міністерство юстиції, схвалено 16 січня на засіданні уряду.За словами керівника відомства Олександра Лавриновича, проектом закону передбачається утворення ...





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca