Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Да, тут много необходимой информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.

Этот интернет проект отличный! Пользовался очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще!

Благодарим всех за качественную работу. Ваш сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет проекты. Сайт достаточно многообразен в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАНД», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 24.09.2013  № 1979
  2. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАНД»

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАНД» (код ЄДРПОУ — 35043687) (далі — ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД») вимог п. 5 розділу ХVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про акціонерні товариства»( 514-17 ) в частині не приведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 24 вересня 2013 року внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД».

    3. Зобов'язати ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889) та ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    4. Асоціації «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українській Асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704) довести до відома членів відповідних асоціацій інформацію про дане рішення Комісії.

    5. ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    6. Зобов'язати ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Департамент спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) з доданням копій відповідних документів.

    7. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) за результатом аналізу отриманих документів про усунення порушення ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» підготувати проект рішення Комісії щодо відновлення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    8. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ВАТ «ЗНВКІФ «ГРАНД» та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    9. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів повідомити про прийняте рішення Асоціацію «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українську Асоціацію Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійну асоціацію реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704).

    10. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  3. 11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 24.09.2013 р. № 49

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В одной из столичных саун клиентам предоставляли сексуальные услуги. ВИДЕО

    Сотрудники Управления по борьбе с преступлениями , связанными с торговлей людьми , получили информацию , что в одной из столичных саун клиентам предоставляются сексуальные услуги.

    Лише у березні співробітники столичної ДАІ виявили троє(!) нетверезих водіїв, які перевозили людей

    Безпека пасажирів завжди була у центрі уваги співробітників Державтоінспекції. Особливо ця тема стає актуальною у зимовий період і у міжсезоння. Мокра або вкрита ожеледицею дорога екзаменує водіїв ...

    В ГПУ обсудили нарушения прав адвокатов при осуществлении досудебного расследования

    8 апреля с. г. председатель Национальной ассоциации адвокатов Украины, Совета адвокатов Украины Лидия Изовитова приняла участие в совещании Генеральной прокуратуры Украины относительно соблюдения ...

    Верховный Суд Украины не всегда придерживался требований собственной учетной политики, - Счетная палата

    Счетная палата провела аудит состояния использования бюджетных средств, выделенных Верховному Суду Украины в 2013 году и I квартале 2014 года и пришла к выводу, что ВСУ в течение указанного периода ...





    Юридическая практика:
    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...


    Консультации по наследству:
    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca