Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Спасибо творцам сайта!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Удачи!

Этот интернет проект - класс очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться высоко и всего самого... в Вашей работе!

Этот интернет проект отличный! Пользовался очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Корюківським відкритим акціонерним товариством «СПМК-3», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 03.09.2013  № 1722
  2. Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Корюківським відкритим акціонерним товариством «СПМК-3»

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення Корюківським відкритим акціонерним товариством «СПМК-3» (далі — Корюківське ВАТ «СПМК-3») вимог п. 5 розділу ХVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про акціонерні товариства» ( 514-17 ) в частині не приведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 3 вересня 2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019), здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019).

    3. Заборонити ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019).

    4. Зобов'язати ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Асоціації «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українській Асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704) довести до відома членів відповідних асоціацій інформацію про дане рішення Комісії.

    6. Зобов'язати Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019), дане рішення Комісії.

    7. ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    8. Зобов'язати Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Центральний територіальний департамент Комісії з доданням копій відповідних документів.

    9. Центральному територіальному департаменту Комісії за результатом аналізу отриманих документів надати до Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) інформацію про усунення порушення Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019) з доданням копій відповідних документів та проекту рішення щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    10. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення Корюківське ВАТ «СПМК-3» (код за ЄДРПОУ 00913019), Центральному територіальному департаменту Комісії, відповідним учасникам Національної депозитарної системи.

    11. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів повідомити про прийняте рішення Асоціацію «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українську Асоціацію Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійну асоціацію реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704).

    12. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  3. 13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 03.09.2013 р. № 44

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Автовідповідь сусідам

    Кабмін своєю постановою встановив утилізаційний збір не придатних для використання російських транспортних засобів та кузовів для них.Документом передбачено, що імпортери російських транспортних ...

    Совет министров Крыма до 10 октября должен подготовить предложения по «языковому закону»

    Верховный Совет Крыма поручил Совету министров автономии до 10 октября подготовить и внести на рассмотрение крымского парламента предложения по реализации в автономии Закона об основах государственной ...

    Депутат Киевсовета через суд добивается признания законности работы этого органа

    Депутат Киевского городского совета Юрий Дмитрук требует признать право нынешнего Киевсовета работать до очередных местных выборов. Административный иск с данным требованием уже подан в Окружной ...

    АМКУ оштрафовал «Автоцентр-Ужгород» и «Закарпат-Авто» за искажение результатов торгов

    Антимонопольный комитет оштрафовал ООО «Автоцентр-Ужгород» и ООО «Закарпат-Авто» на сумму 12 тыс. грн за искажение результатов торгов. Об этом сообщается на сайте АМКУ.





    Юридическая практика:
    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...

    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca