Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет сайт не только лучший друг - этот ресурс, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

Для меня это просто большая находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет сайте и уходить отсюда совсем не собираюсь.

Огромное спасибо от кого зависит разработка этого портала.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про надання права першого та другого підписів на документах Міненерговугілля, Міністерство енергетики та вугільної промисловості УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 16.07.2013  № 454
  2. Про надання права першого та другого підписів на документах Міненерговугілля

    З метою визначення права першого та другого підписів на документах Міненерговугілля та відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року № 758( z1206-12 ) "Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України" НАКАЗУЮ:

    1. Надати право першого підпису на фінансових та банківських документах (платіжні доручення, заявка на видачу готівки та перерахування коштів на вкладні рахунки, відомості для зарахування коштів на вкладні рахунки, чеки, заяви на акредитиви, розподіли відкритих асигнувань загального та спеціального фондів державного бюджету, мережа розпорядників та одержувачів коштів державного бюджету, розподіли показників зведених кошторисів і зведених планів асигнувань загального та спеціального фондів державного бюджету, кошториси, плани асигнувань загального та спеціального фонду бюджету, розрахунки видатків на утримання центрального апарату, плани використання бюджетних коштів та інші):

    Міністру — Ставицькому Е. А.

  3. заступнику Міністра — керівнику апарату — Бондаренку А. Ю.
  4. заступнику Міністра — Чеху С. М.
  5. Уповноважити першого заступника Міністра Поповича І. М. на погодження планів використання бюджетних коштів за бюджетними програмами, відповідальними виконавцями яких є Департамент реструктуризації вугільної промисловості, Департамент економіки і фінансів.

    2. Право другого підпису на фінансових та банківських документах надати:

  6. директору Департаменту бухгалтерського обліку — Пержинській С. Л.,
  7. начальнику відділу з оплати праці та соціальних питань Департаменту бухгалтерського обліку — Нікіташ Л. М.

    3. Уповноважити заступника Міністра Чеха С. М. на підписання бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм, а у разі його відсутності особою, яка відповідно до розподілу функціональних повноважень виконує обов'язки заступника Міністра.

    4. Уповноважити першого заступника Міністра Поповича І. М., заступника Міністра Чеха С. М. на підписання договорів на виконання науково-дослідних робіт та актів виконаних за цими договорами робіт, відповідно до розподілу функціональних повноважень між Міністром та його заступниками.

    5. Надати право підпису заступнику Міністра — керівнику апарату Бондаренку А. Ю., начальнику Адміністративно-господарського управління Дячуку Г.І. на таких документах:

  8. договори про оренду приміщень;
  9. договори про виконання робіт і послуг для апарату управління, акти виконаних робіт за цими договорами;

  10. договори про матеріальну відповідальність;
  11. довіреності на одержання товарно-матеріальних цінностей.
  12. 6. Уповноважити першого заступника Міністра Поповича І. М. на підписання:

    договорів на виконання проектів ліквідації гірничих підприємств та актів виконаних за цими договорами робіт;

    завдань на голосування уповноваженій особі, яка представляє інтереси держави в особі Міненерговугілля на загальних зборах та наглядових радах товариств вугільної галузі, корпоративні права яких належать державі в особі Міненерговугілля;

    затвердження окремих щомісячних показників діяльності вугледобувних підприємств, зокрема — обсягу продукції.

    7. Установити, що фінансову та бюджетну звітність Міненерговугілля підписують заступник Міністра — керівник апарату Бондаренко А. Ю., заступник Міністра Чех С. М. — перший підпис, та директор Департаменту бухгалтерського обліку Пержинська С. Л., а у разі її відсутності — особа, що виконує обов'язки такої посадової особи — другий підпис.

    8. Визначити посадовими особами, уповноваженими підписувати розрахунково-звітні документи центрального апарату Міністерства (перелік яких додається), з правом першого підпису — директора Департаменту бухгалтерського обліку Пержинську С. Л.; з правом другого підпису — начальника відділу з оплати праці та соціальних питань Департаменту бухгалтерського обліку Нікіташ Л. М.

    9. Заступника Міністра — керівника апарату Бондаренка А. Ю., заступника Міністра Чеха С. М. уповноважити підписувати договори, які укладаються у межах реалізації проектів, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями, а також акти виконаних робіт за ними.

    10. Уповноважити першого заступника Міністра Поповича І. М., заступника Міністра — керівника апарату Бондаренка А. Ю., заступника Міністра Чеха С. М. на підписання договорів про списання державного майна, що не внесено до статутних капіталів господарських товариств у процесі корпоратизації, але перебуває на їхньому балансі, та актів приймання-передачі державного майна — відповідно до розподілу функціональних повноважень.

    11. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міненерговугілля від 29.03.2011 № 30( va030732-11 ) "Про надання права першого та другого підписів на документах Міненерговугілля".

  13. 12. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
  14. Міністр

    Е. Ставицький

    {Текст взято з сайту Міненерговугілля України http://mpe.kmu.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Президент Беларуси намерен взимать по $100 со своих же граждан при выезде за границу

    Президент Беларуси Александр Лукашенко официально заявил, что предлагает ввести выездную пошлину для выезжающих за рубеж за покупками белорусов.

    Утвержден порядок предоставления денежной помощи на проживание переселенцам

    Кабинет министров Украины утвердил порядок предоставления ежемесячной адресной помощи лицам, которые перемещаются с временно оккупированной территории Украины и районов проведения антитеррористической операции, для покрытия расходов на проживание. Об этом говорится в постановлении правительства № 505 от 1 октября 2014 года.

    Монголи демонтували головний пам'ятник Леніну і виставили його на аукціон

    Влада Улан-Батора прийняли рішення прибрати пам'ятник Леніну з центру столиці Монголії. Вчора монумент, встановлений 58 років тому, був демонтований і виставлений на аукціон.

    Атом під контролем

    Підвищення безпеки має найвищий пріоритет у роботі атомних електростанцій. На цьому наголосив перший віце-президент технічний директор ДП НАЕК Енергоатом Олександр Шавлаков під час парламентських ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...


    Консультации по наследству:
    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca