Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Сайт - отпад. Благодарю. Чрезвычайно полезный и удобный интернет сайт.

Спасибо творцам сайта!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Удачи!

Огромное спасибо от кого зависит разработка этого интернет проекта.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Інструкції про розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Морської охорони та льотного складу Державної прикордонної служби України, Адміністрація Державної прикордонної служби УкраїниАДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 17.09. 2012 № 731
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 жовтня 2012 р. за № 1684/21996

    Про затвердження Інструкції про розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Морської охорони та льотного складу Державної прикордонної служби України

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 року № 889( 889-2010-п ) «Питання грошового забезпечення окремих категорій військовослужбовців Збройних Сил, Державної прикордонної служби, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та осіб начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій» (зі змінами) та з метою визначення розмірів, порядку та умов виплати щомісячної додаткової грошової винагороди окремим категоріям військовослужбовців Державної прикордонної служби України НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Інструкцію про розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Морської охорони та льотного складу Державної прикордонної служби України, що додається, яку застосовувати з 1 серпня 2012 року.

    2. Наказ Адміністрації Державної прикордонної служби України від 25 листопада 2010 року № 894( z1245-10 ) «Про затвердження Інструкції про розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям плаваючого і льотного складу Державної прикордонної служби України», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 грудня 2010 року за № 1245/18540, визнати таким, що втратив чинність.

    3. Директору Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Держприкордонслужби спільно з управлінням правового забезпечення Міжнародно-правового департаменту Адміністрації Держприкордонслужби забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Контроль за виконанням наказу покласти на Фінансово-економічний департамент та управління внутрішнього аудиту Адміністрації Держприкордонслужби.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України

    М. М. Литвин

    ПОГОДЖЕНО: Міністерство соціальної політики України Заступник Міністра — керівник апарату Міністерство фінансів України Заступник Міністра

    В. М. Коломієць С. О. Рибак

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Адміністрації Державної прикордонної служби України 17.09.2012  № 731

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 жовтня 2012 р. за № 1684/21996

    ІНСТРУКЦІЯ про розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Морської охорони та льотного складу Державної прикордонної служби України

    I. Загальні положення

    1.1. Цю Інструкцію розроблено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 року № 889( 889-2010-п ) «Питання грошового забезпечення окремих категорій військовослужбовців Збройних Сил, Державної прикордонної служби та внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та осіб начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій» (зі змінами).

    1.2. Щомісячна додаткова грошова винагорода (далі — винагорода) виплачується у межах фонду грошового забезпечення, затвердженого в кошторисі Адміністрації Держприкордонслужби України та органу Державної прикордонної служби України (далі — орган Держприкордонслужби).

    1.3. Винагорода виплачується за місцем штатної служби військовослужбовцям загонів Морської охорони та їх структурних підрозділів за поточний місяць одночасно з виплатою грошового забезпечення за поточний місяць, а військовослужбовцям льотного складу за минулий місяць одночасно з виплатою грошового забезпечення за поточний місяць на підставі наказу командира (начальника) органу Держприкордонслужби, командирам (начальникам) органів Держприкордонслужби — на підставі наказів старших командирів (начальників) органів Держприкордонслужби із зазначенням у ньому розміру винагороди.

    Підставою для видання наказу командира (начальника) органу Держприкордонслужби про виплату винагороди військовослужбовцям, які проходять військову службу на посадах льотного складу, є витяги з журналів хронометражу польотів або копії польотних листів про здійснення польотів за планами застосування авіації в охороні державного кордону та виключної (морської) економічної зони у складі екіпажів літаків, вертольотів.

    1.4. Винагорода не включається до складу грошового забезпечення, з якого здійснюється обчислення одноразових додаткових видів грошового забезпечення.

    1.5. У разі переміщення військовослужбовців по службі в інші органи Держприкордонслужби в грошовому атестаті зазначається, у якому розмірі та за який період військовослужбовцю виплачена винагорода.

    1.6. Командир (начальник) органу Держприкордонслужби має право зменшувати розмір винагороди за:

  3. появу на службі в нетверезому стані, у стані наркотичного або токсичного сп'яніння;
  4. порушення статутних правил несення служби;
  5. особисті незадовільні показники в професійній та спеціальній підготовці;
  6. порушення та упущення, які призвели до аварій, подій, пов'язаних із загибеллю людей, поломок військової техніки й озброєння, пошкодження майна, інших матеріальних збитків, скоєння злочинів, а також завдання шкоди здоров'ю військовослужбовців або інших осіб.

    1.7. Зменшення розміру винагороди проводиться за період, у якому було допущено порушення. Якщо порушення було виявлено в місяці, за який уже виплачено винагороду, або після виплати винагороди, то зменшення розміру винагороди проводиться в наступному місяці або в тому розрахунковому періоді, у якому його було виявлено. Рішення про зменшення розміру винагороди оформляється наказом командира (начальника) органу Держприкордонслужби на підставі поданих за командою рапортів безпосередніх командирів (начальників) підлеглих військовослужбовців. У рапортах з клопотанням про зменшення розміру винагороди зазначаються конкретні причини, які стали підставою для цього (матеріали службового розслідування додаються до наказу).

    II. Винагорода військовослужбовцям, які займають посади в загонах Морської охорони та їх структурних підрозділах

    2.1. Військовослужбовцям, які займають посади в загонах Морської охорони та їх структурних підрозділах, винагорода в розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення за займаною посадою, на яке військовослужбовець має право, виплачується пропорційно часу виконання обов'язків за займаною посадою.

    До місячного грошового забезпечення, з якого визначається винагорода, включаються посадовий оклад, оклад за військовим званням та щомісячні додаткові види грошового забезпечення (крім винагород та морського грошового забезпечення), на які військовослужбовець має право за займаною ним штатною посадою.

    2.2. Винагорода військовослужбовцям, які займають посади в загонах Морської охорони та їх структурних підрозділах, виплачується в розмірі — до 100 відсотків місячного грошового забезпечення на місяць, визначеного пунктом 2.1 цього розділу.

    Конкретні розміри винагороди зазначеним військовослужбовцям установлюються наказом Адміністрації Держприкордонслужби України з урахуванням конкретної займаної посади, особливостей і умов проходження служби в межах видатків на грошове забезпечення, передбачених для Адміністрації Держприкордонслужби України у державному бюджеті на відповідний рік.

    2.3. Військовослужбовцям, призначеним на посади в загони Морської охорони та їх структурні підрозділи, винагорода виплачується з дня, з якого вони приступили до виконання обов'язків за посадами, але не раніше дня видання наказу про призначення.

    Військовослужбовцям, які вибувають із загону Морської охорони, раніше дня, установленого для виплати грошового забезпечення, або, яких звільнено з військової служби, належні суми винагороди виплачуються до дня їх виключення зі списків особового складу.

    III. Винагорода військовослужбовцям льотного складу авіації Держприкордонслужби

    3.1. Військовослужбовцям льотного складу, які виконують польоти за планами застосування авіації в охороні державного кордону та виключної (морської) економічної зони у складі екіпажів літаків, вертольотів, виплачується винагорода в розмірі, що не перевищує місячного грошового забезпечення за займаною посадою льотного складу, на яке військовослужбовець має право, на останній день місяця, за який виплачується винагорода, пропорційно часу виконання обов'язків за займаною посадою.

    До місячного грошового забезпечення, з якого визначається винагорода, включаються посадовий оклад, оклад за військовим званням та щомісячні додаткові види грошового забезпечення (крім винагород), на які військовослужбовець має право за займаною ним штатною посадою.

    3.2. Винагорода військовослужбовцям льотного складу виплачується щомісяця в таких розмірах:

    які проходять військову службу на посадах льотного складу і допущені до самостійного виконання завдань у складі екіпажів літаків, вертольотів авіації Держприкордонслужби та які протягом місяця виконували польоти за планами застосування авіації в охороні державного кордону та виключної (морської) економічної зони, — до 100 відсотків місячного грошового забезпечення, визначеного пунктом 3.1 цього розділу;

    які проходять військову службу на посадах льотного складу і допущені до самостійного виконання завдань у складі екіпажів літаків, вертольотів авіації Держприкордонслужби та які протягом місяця не виконували польотів за планами застосування авіації в охороні державного кордону та виключної (морської) економічної зони, — до 20 відсотків місячного грошового забезпечення, визначеного пунктом 3.1 цього розділу.

    Конкретні розміри винагороди зазначеним військовослужбовцям установлюються наказом Адміністрації Держприкордонслужби України служби в межах видатків на грошове забезпечення, передбачених для Адміністрації Держприкордонслужби України у державному бюджеті на відповідний рік.

    3.3. Військовослужбовцям, які проходять військову службу на посадах льотного складу, винагорода виплачується з дня, з якого вони приступили до виконання обов'язків за посадами, але не раніше дня видання наказу про призначення.

    Військовослужбовцям, які вибувають із авіаційних частин Держприкордонслужби раніше дня, установленого для виплати грошового забезпечення, або яких звільнено з військової служби, належні суми винагороди виплачуються до дня їх виключення зі списків особового складу.

    3.4. Військовослужбовцям, які проходять службу на посадах екіпажів літаків, вертольотів, призначеним до складу екіпажів інших літаків, вертольотів, відповідно до наказу для виконання обов'язків тимчасово відсутніх членів екіпажу винагорода за встановленими нормами виплачується на загальних підставах з військовослужбовцями цих екіпажів літаків, вертольотів.

    3.5. Військовослужбовцям льотного складу, призначеним до складу екіпажів літаків, вертольотів, відповідно до наказу для виконання обов'язків тимчасово відсутніх членів екіпажу винагорода за встановленими нормами виплачується на загальних підставах з військовослужбовцями цих екіпажів літаків, вертольотів.

    3.6. Військовослужбовцям, звільненим з льотної роботи на підставі постанови військово-лікарської комісії, винагорода виплачується до дня звільнення від льотної роботи, визначеного в постанові військово-лікарської комісії, про що оголошується в наказі командира (начальника) органу Держприкордонслужби.

    Директор Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Держприкордонслужби генерал-лейтенант

    Я. Р. Рудик

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Щодо направлення придністровської сторони, Міністерство закордонних справ України

    Державній митній службі України Департаменту розвитку митної інфраструктури та міжнародного співробітництва Щодо направлення придністровської сторони

    Електоральна тінь оксамитового сезону

    Середина жовтня. Крим. Кінець оксамитового сезону. У Києві вже прохолодно, та й тут у першій половині місяця було не дуже комфортно. Але мені вдалося схопити літо за хвіст. Лагідне, тепле не ...

    Про внесення зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. № 19, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. № 19 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну у додаток( 19-2011-п ) до постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. № 19 "Питання використання спирту етилового для виробництва лікарських засобів" (Офіційний вісник України, 2011 p., № 2, ст. 115), замінивши у пункті 24 у графі "Найменування суб’єкта підприємницької діяльності" слова "ЗАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" словами "ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця".

    Норма забезпечення меблями, інвентарем і предметами господарчого призначення виправної колонії середнього рівня безпеки, Міністерство юстиції УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України 27.07.2012  № 1118/5 ( z1274-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 липня 2012 р. за № 1279/21591





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...


    Консультации по наследству:
    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...

    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca