Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Друзья супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- необходимо!!!

Очень оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных сайт! Хочется поддержать Вас денежкой. Как это можно организовать?

Привет!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про внесення змін до Порядку видачі свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 11.03.2013  № 401/5
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 березня 2013 р. за № 391/22923

    Про внесення змін до Порядку видачі свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю

    Відповідно до статті 11 Закону України "Про нотаріат" ( 3425-12 ) НАКАЗУЮ:

    1. Внести до Порядку видачі свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю( z1170-12 ), затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11 липня 2012 року № 1043/5, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 12 липня 2012 року за № 1170/21482, такі зміни:

    1.1. У пункті 1( z1170-12 ) слова "менше як трьох років" замінити словами "менш як шість років, з них помічником нотаріуса або консультантом державної нотаріальної контори — не менш як три роки, або у передбаченому Законом України "Про нотаріат" ( 3425-12 ) випадку успішно".

    1.2. У пункті 4( z1170-12 ):

  3. доповнити пункт новим абзацом другим такого змісту:
  4. "При поданні заяви особисто уповноважена особа структурного підрозділу Міністерства юстиції України, до компетенції якого належить питання нотаріату, встановлює особу заявника за паспортом громадянина України, про що проставляє відмітку на заяві.".

    У зв’язку з цим абзаци другий — сьомий( z1170-12 ) вважати відповідно абзацами третім — восьмим;

  5. в абзацах п’ятому, шостому слово "копія" замінити словом "фотокопія";
  6. в абзаці сьомому слова "відповідних сторінок паспорта, які містять відомості про прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання" замінити словом "паспорта";

  7. абзац восьмий викласти в такій редакції:
  8. "При поданні документів особисто вірність їх фотокопій засвідчується уповноваженою особою Міністерства юстиції України. У разі направлення документів поштою вірність фотокопій засвідчується нотаріально.".

    1.3. Абзац другий пункту 5( z1170-12 ) виключити.

    1.4. Пункт 7( z1170-12 ) після слів "цього Порядку" доповнити словами "або якщо подані документи оформлені з порушенням встановлених вимог".

    1.5. В абзаці другому пункту 8( z1170-12 ) слова "начальником відповідного відділу або особою, яка виконує його обов’язки", "юридичних послуг" виключити.

    1.6. У пункті 14( z1170-12 ):

  9. доповнити пункт новим абзацом другим такого змісту:
  10. "При поданні заяви особисто уповноважена особа структурного підрозділу Міністерства юстиції України, до компетенції якого належить питання нотаріату, встановлює особу заявника за паспортом громадянина України, про що проставляє відмітку на заяві.".

    У зв’язку з цим абзаци другий — п’ятий( z1170-12 ) вважати відповідно абзацами третім — шостим;

    в абзаці п’ятому слова "відповідних сторінок паспорта, які містять відомості про прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання" замінити словом "паспорта";

  11. доповнити пункт новим абзацом такого змісту:
  12. "При поданні документів особисто вірність фотокопії паспорта засвідчується уповноваженою особою Міністерства юстиції України. У разі направлення документів поштою вірність фотокопії паспорта засвідчується нотаріально.".

    1.7. В абзаці другому пункту 19( z1170-12 ) слова "начальником відповідного відділу або особою, яка виконує його обов’язки" виключити.

    2. Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу (Чижмарь К. І.) забезпечити:

    2.1. Подання цього наказу на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року № 493( 493/92 ) "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади".

    2.2. Належне виконання цього наказу.

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К.І.

    Міністр

    О. Лавринович

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Как юридически правильно избавиться от других наследников

    Опытный адвокат по наследству объяснит, как юридически правильно избавиться от других наследников, особенно если не было написано завещание.

    ПАСЕ намерена помочь властям Украины в проведении конституционной реформы

    Парламентская ассамблея Совета Европы (ПАСЕ) готова помочь новым властям Украины в проведении конституционной реформы. Об этом сообщает пресс-служба ассамблеи по итогам сегодняшнего заседания ...

    Розміщено рішення ради суддів адміністративних судів

       На сторінці ради суддів адміністративних судів веб-порталу судової влади України розміщено рішення Ради, засідання якої відбулося 12 липня 2013 року.

    Суд в Испании выдал ордер на арест бывшего председателя КНР по обвинению в геноциде

    Судья Высокого суда Испании Исмаэль Морено выдал ордер на арест бывшего председателя КНР Цзян Цзэминя, премьер-министра Ли Пэна и трех других чиновников по обвинению в геноциде народа Тибета, ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca