Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот сайт просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать так держать и всего самого... Не снижайте планку!

Как много необходимой информации. Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Как много актуальной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

У суботу на Медвіні — дитячий день

    У суботу на Медвіні — дитячий день

    В Києві працює міжнародний ярмарок «Книжковий світ-2012»

    У день відкриття дійства природа влаштувала книголюбам і любителям народної творчості справжнісіньке випробування. З неба стіною падала злива, дороги стали непрохідними ріками. Та це не зупинило ні організаторів ярмарку, ні охочих його відвідати. Упевнений: хто здолав перешкоду, залишився задоволеним.

    Одні з організаторів заходу — письменники і видавці брати Капранови — не лише перенесли традиційну зустріч з любителями красного письменства на вересень, а зробили це для того, за їхніми словами, щоб дорослі й діти розпочали навчальний рік з виставки, аби сумістити книжку та школу. Бо звідти вона витісняється. А це аж ніяк не сприяє розвитку дітей.

    Аби діти і дорослі не лише читали, а й могли займатись рукоділлям (цього можна вчитися за книжками-посібниками), «Книжковий світ» доповнює ярмарок-майстер-клас, де знані майстри продають свої вироби й безкоштовно вчать таїнства творчості всіх охочих.

    І ще одна новація — доповнення до традиційної виставки: експозиція «Лялькова країна». Чого там тільки немає! І все можна не лише оглянути, а й купити. Спогади про чарівний світ дитинства представлено з усієї України і ще кількох держав.

    Особливість заходу: субота — дитячий день. Юні читачі зможуть поспілкуватися з письменниками, відвідати майстер-класи, театральні вистави, взяти участь у конкурсах і навіть… побешкетувати.

    Наука може бути веселою

    І все це підпорядковано одній меті: переконати юну зміну, що наука — не нудна річ. Таку місію взяла на себе компанія «Весела наука», яка організовуватиме диво. А що воно справді буде в день відкриття, продемонструвала представник компанії Марія Башлик. Вона володіє байкописом, вміє викликати грім, з нічого робити газовані напої, що димлять… Щоб розгадати ці секрети, виявляється, треба добре засвоювати шкільну програму. І тоді, звернулась до дітей чарівниця, кожен учень зможе бути магом.

    На відміну від багатьох однопрофільних виставок, ця видалася жвавою, підбадьорливою. Сама атмосфера налаштовує на поглиблення знань, які тут же пропонують поповнити або набути нових. Особливу популярність мають майстер-класи. Як, приміром, пройти повз чарівну писанкарку з Василькова Київської області Лесю Турікіну. Її твори кличуть, підбадьорюють. Очі роздивляються, а руки тягнуться до пензлика, аби й самому спробувати.

    — Сміливіше! — підбадьорює майстер. — У вас обов’язково вийде, треба лише дуже-дуже захотіти.

    І коли бачить, що відвідувач робить перший мазок, щиро радіє.

    — Я задоволена тим, що люди, які прийшли сюди, задоволені. Для цього працюю.

    А радість там ой яка різноманітна. Вишивають, розписують іграшки, виготовляють кераміку, витинанки, мініатюри з каміння і багато-багато іншого.

    У царстві ляльок теж очі розбігаються. Ляльок пропонують як окремі майстри, так і школи багатьох міст. Приміром, Запоріжжя представляють Віра Богар і Наталія Блюсюк. Вироби — як живі, а в майстринь очі — добрі-добрі.

    — Творення іграшки, — кажуть, — продовжує дитинство. Хто цим займається, ніколи нічого поганого не зробить.

    Ось таке захоплення і його підтекст. Чи не тому поспілкуватися з майстринями дуже багато охочих.

    Нових видань багато — нелегко обрати найцікавіше. Фото Укрінформу

    Купити книжку можуть не всі

    Складніше і тихіше триває процес власне на виставці книжок. Їх гортають. Кладуть. Знову беруть у руки. Цікаві. Гарно оформлені. На жаль, не всі можуть їх придбати, хоч і продають тут за відпускною ціною. Спостерігаючи й порівнюючи, мимоволі пригадав ярмарок книжок напередодні 1 вересня в Українському домі. Там було представлено багато цікавих новинок.

    На виставці оголосили імена цьогорічних лауреатів літературної премії імені Івана Франка. В ексклюзивному інтерв’ю «Урядовому кур’єру» відомий публіцист, лауреат Шевченківської премії Володимир Стадниченко, удостоєний премії імені Івана Франка за книжку «Садівник щастя. Сковорода як дзеркало України», висловив подяку всім, хто допомагав йому в роботі.

    — Це перше видання книжки на великому шляху до 300-річчя від дня народження нашого Перворозума. Друге має вийти друком 2017-го — на 295-річчя Григорія Сковороди — під опікою істинного сковородинця народного художника України Леоніда Андрієвського.

    Цікаво? Безперечно. Варто ознайомитися з таким виданням? Безперечно. Тим часом Леонід Іванович, який очолює видавництво «Криниця», що видало твір лауреата, пропонував відвідувачам «Садівника щастя». На жаль, розмова збилася з високих матерій на суто життєві.

    — Книжки доводиться продавати нижче собівартості, — каже Леонід Андрієвський. — І не лише нам. Подивіться на розкладки: цю літературу в радянські часи розкупили б за лічені хвилини.

    Нині читачів поменшало. У багатьох бракує коштів. Повірте, не плакатися треба. Пишатися тим, що робимо для української літератури. На жаль, у країні ніхто успіхів на цьому шляху не відзначає і не підтримує.

    Ніби на підтвердження його слів до розмови долучився Леонід Федорук, дістаючи з портфеля рукопис підготовленого до друку твору.

    — Місячну пенсію віддав за оформлення, — пояснив. — Тепер шукаю дбайливі руки, щоб передати до друку. Хто б підтримав…

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження скоригованого проекту та титулу будови “Будівництво 1-ї черги (гідротехнічні споруди) контейнерного термінала на Карантинному молу державного підприємства “Одеський морський торговельний порт” за рахунок штучно створеної території”, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження скоригованого проекту та титулу будови "Будівництво 1-ї черги (гідротехнічні споруди) контейнерного термінала на Карантинному молу державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" за рахунок штучно створеної території"

    Електоральна тінь оксамитового сезону

    Середина жовтня. Крим. Кінець оксамитового сезону. У Києві вже прохолодно, та й тут у першій половині місяця було не дуже комфортно. Але мені вдалося схопити літо за хвіст. Лагідне, тепле не ...

    Оформление наследства

    Срочная консультация юриста поможет соблюсти все формальности при вступлении в наследство.

    Про затвердження Вимог до аудиторського висновку, що подається до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку при проведенні Центральним депозитарієм щорічного аудиту своєї діяльності, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 серпня 2013 р. за № 1321/23853 Про затвердження Вимог до аудиторського висновку, що подається до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку при проведенні Центральним депозитарієм щорічного аудиту своєї діяльності





    Юридическая практика:
    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...


    Консультации по наследству:
    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...

    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca