Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Спасибо его создателям и тем, от кого зависит работа этого портала.

Огромное количество необходимой информации.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

В Україні триває конкурс дитячої творчості під егідою МВС України

    В Україні триває конкурс дитячої творчості під егідою МВС УкраїниНавесні Державтоінспекція України проводить конкурс дитячої творчості «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Мета загальнодержавної акції — широке залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, розповсюдження кращих форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх, організація змістовного дозвілля дітей, привернення уваги громадськості до проблем гарантування безпеки руху юних учасників дорожнього руху.

    ДАІ проводе подібний захід вже більш ніж 10 років поспіль. Конкурс, у якому діти країни мають змогу розкрити свої творчі здібності, щороку збирає все більше юних талантів і за цей час перетворився на добру традицію.

    За умовами конкурсу, в ньому можуть прийняти участь учні дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, шкіл інтернатів, дитячих будинків, віком від 5 до 17 років включно за трьома віковими категоріями:

    На конкурс подаються самостійно підготовлені індивідуальні творчі роботи, що відповідають заданій тематиці.

    Роботи виконуються за напрямом художньої творчості — малюнок або твори декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, аплікація тощо) та фотографія.

    Оцінювання проводиться за наступними критеріями:

    На переможців чекають призи та подарунки, а кращі ідеї та роботи, за згодою самих митців, будуть згодом використані у профілактичній роботі з безпеки руху та пропаганді безпечної поведінки на дорозі серед юних учасників дорожнього руху. З нетерпінням чекаємо на переможців!

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Щодо найменування посади керівника ДНЗ, Міністерство соціальної політики України

    Щодо найменування посади керівника ДНЗ У Департаменті заробітної плати та умов праці розглянуто звернення і в межах компетенції повідомляється. Статтею 12 Закону України "Про дошкільну освіту" ( 2628-14 ) визначено типи дошкільних навчальних закладів, зокрема ясла, ясла-садок, дитячий садок, центр розвитку дитини тощо.

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 1994 р. № 302, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 1994 р. № 302 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 1994 р. № 302( 302-94-п ) "Про порядок видачі посвідчень і нагрудних знаків ветеранів війни" (ЗП України, 1994 р., № 9, ст. 218; Офіційний вісник України, 2004 р., № 2, ст. 46; 2009 р., № 3, ст. 85, № 73, ст. 2508; 2011 р., № 84, ст. 3078; 2012 р., № 7, ст. 249) такі зміни:

    На Луганщині працівники ДАІ врятували життя пораненому чоловіку

    Увагу співробітників ДАІ, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом в Краснодоні, привернув закривавлений чоловік, який стояв на узбіччі на вулиці Єрьоменка. Під'їхавши ближче, правоохоронці ...

    Куба разрешила своим гражданам выезжать из страны без виз

    На Кубе вступил в силу закон, позволяющий гражданам этой страны выезжать из страны без специального разрешения. Теперь для выезда кубинцам будет нужен лишь действующий паспорт.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...


    Консультации по наследству:
    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca