Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо от кого зависит разработка этого интернет проекта.

Огромнейшее спасибо создателям этого интернет портала!!! Он действительно - находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет проект на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Сайт многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

В Україні переписали Правила дорожнього руху

    В Україні переписали Правила дорожнього рухуУ понеділок, 11 лютого, на закритому засіданні Кабінету міністрів була прийнята нова редакція правил дорожнього руху (ПДР). Документ набирає чинності 15 квітня і передбачає багато нововведень. Наприклад, вводяться такі поняття, як «газон» («ділянка однорідної території з дерновим покриттям, який штучно створюється шляхом посіву і вирощування дерностворюючих трав») і «маневрування» («початок руху, перестроювання транспортного засобу з однієї смуги на іншу, поворот вправо або вліво, розворот, рух заднім ходом, з'їзд на узбіччя»). Зупинка і стоянка на газонах буде заборонена, передає ТСН з посиланням на «Коммерсант-Украина».

    Згідно з новими ПДР, темним часом доби є «частина доби від заходу до сходу сонця». Раніше було передбачено, що це період від кінця вечірніх сутінків (30 хв після заходу сонця) до початку ранкових сутінків (30 хв до сходу). Крім того, згідно зі змінами, дорожні знаки стають важливішими за дорожню розмітку (раніше дорожні знаки нерідко суперечили розмітці).

    Також буде введено низку нових дорожніх знаків, наприклад, Пункт зупинки трамвая, Кінець пункту зупинки трамвая, Культова споруда, Промислова зона, Фото-, відеофіксація порушень. До білої та жовтої дорожньої розмітки додасться розмітка синього (місця паркування на проїжджій частині) та помаранчевого кольору (тимчасова розмітка).

    Разом з тим, в новій редакції закріплено положення, згідно з яким з 1 жовтня по 1 травня всі транспортні засоби за межами населених пунктів повинні будуть їздити з увімкненими ходовими вогнями або ближнім світлом фар. На думку авторів змін, це дозволить поліпшити реакцію водіїв на мінливі дорожні умови.

    З ПДР виключено пункт, згідно з яким обгін транспортних засобів дозволяється лише з лівого боку. «Цей пункт суперечив поняттю «обгін», який сам по собі передбачає виїзд на зустрічну смугу, знаходиться тільки зліва по ходу руху автомобіля. Праворуч, як відомо, може бути тільки смуга для руху в одному напрямку з вами», — розповіли у ДАІ, зазначивши, що дана поправка не означає дозволу на обгін справа по узбіччю дороги. Важливим є і те, що з остаточного варіанта нової редакції ПДР було виключено

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Китай скоротить інвестиції в британські проекти

    Уряд Китаю скорочує рівень інвестицій у великі інфраструктурні проекти Великобританії. Про це повідомляє телеканал Росія 24.

    Щодо доопрацювання електронних контрольно-касових апаратів, Міністерство доходів і зборів

    Щодо доопрацювання електронних контрольно-касових апаратів Державна податкова служба України звертає увагу на те, що у зв'язку з прийняттям Порядку передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв'язку до органів державної податкової служби( z1744-12 ) та Вимог щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних( z1743-12 ), затверджених наказом Міністерства фінансів України 08.10.2012 № 1057, в Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій( v1159837-12 ) наказом Державної податкової служби України 21.12.2012 № 1159 внесені моделі з версіями внутрішнього програмного забезпечення, що відповідають зазначеним вимогам. Такі версії внутрішнього програмного забезпечення в реєстрі позначені "*****". Виробники повинні забезпечувати доопрацювання моделей реєстраторів розрахункових операцій, які знаходяться у користувачів, шляхом заміни версії внутрішнього програмного забезпечення відповідної моделі реєстратора розрахункових операцій на версію, що відповідає вимогам документів, введених наказом Міністерства фінансів України 08.10.2012 № 1057( z1743-12 ). Доопрацювання слід проводити згідно з Порядком доопрацювання електронних контрольно-касових апаратів( z0133-00 ), затвердженим рішенням Державної комісії з питань впровадження електронних систем і засобів контролю та управління товарним і грошовим обігом при Кабінеті Міністрів України від 30 листопада 1999 р. № 11, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 7 березня 2000 р. за № 133/4354. Обов'язково до формуляра (паспорта) реєстратора розрахункових операцій повинна вноситься відмітка про проведене доопрацювання. ДПС України доручає довести цей лист до відома виробників РРО, центрів сервісного обслуговування та користувачів РРО.

    Оформлення спадщини після смерті батька

    Юридичні тонкощі і секрети про те, як проходить оформлення спадщини після смерті батька або матері.

    У Бангладеші спалахнула швейна фабрика: сотні людей блоковано у будівлі

    Велика пожежа спалахнула на швейній фабриці у передмісті столиці Бангладеш міста Дакка через добу після того, як в результаті подібної НП загинули понад 120 осіб.





    Юридическая практика:
    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca