Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Да, тут много актуальной информации.

Здравствуйте!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему сильно рад и доволен! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

Для меня это находка! Уже неделю зависаю у Вас на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Збірна Фоменка налаштована на боротьбу

    Збірна Фоменка налаштована на боротьбу

    Новий футбольний рік синьо-жовті розпочали з перемоги у спарингу з Норвегією

    Під час першої зустрічі нового керманича національної команди з журналістами один з молодих колег запитав, у який футбол гратимуть синьо-жовті — відверто захисний чи атакувальний на межі авантюри.

    — Так званого авантюрного футболу сьогодні не існує, — відповів з усмішкою Михайло Фоменко. — Можливо, хтось так грає у другій лізі, та й то навряд. Сучасний футбол запрограмований і добре організований: саме у цьому напрямку і працюватимемо.

    Тим з уболівальників, кому пощастило на власні очі бачити, як свого часу надійно і напрочуд раціонально діяв на полі центральний захисник київського «Динамо» і збірної Союзу, неважко було уявити тактичну манеру нашої дружини. Саме таку гру ми й побачили в Севільї на «Стадіо Олімпіко». Максимальна надійність в обороні, де ніхто не звільняється від чорнової роботи з відбирання втраченого м’яча, та швидкі атаки за участю флангових захисників — такий вигляд мала візитівка української команди в дебютному для Фоменка матчі.

    Новий керманич трохи здивував стартовим складом, який почав контрольну зустріч із норвежцями. Особливо це стосується лінії захисту, де прогнозовано з’явився лише київський динамівець Євген Хачеріді. Компанію в центрі йому склав дніпропетровець Мандзюк, на флангах розташувалися Шевчук з «Шахтаря» та ще один підопічний Ханде Рамоса Федецький.

    Ще одна несподіванка — відсутність Коноплянки, якого в півзахисті замінив Морозюк з донецького «Металурга». З капітанською пов’язкою партнерів вивів на поле єдиний легіонер — півзахисник мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук, для якого цей поєдинок виявився 125-м у синьо-жовтій футболці.

    Ставка на моторного і винахідливого Миколу Морозюка, якого до табору збірної востаннє викликали два роки тому під час міжнародного турніру на Кіпрі, спрацювала вже в першому таймі. Невисокий на зріст гравець «Металурга» виграв боротьбу на другому поверсі й ефектно відкрив рахунок забитим за збірну м’ячам.

    Подвоїв перевагу Андрій Ярмоленко, який розіграв нехитру комбінацію з колишнім одноклубником Романом Зозулею. Лідер київського «Динамо» був помітною фігурою у товариському спарингу проти одного з найсильніших клубів російської Прем’єр-ліги — махачкалінського «Анжі». Підтвердив Андрій свій величезний потенціал і в збірній.

    25-річний вихованець львівського футболу Микола Морозюк (№ 25) забив свій перший м’яч у складі збірної. Фото с сайту ФФУ

    Відзначу також дебют у складі головної команди країни ще одного киянина. 23-річний Андрій Богданов, який раніше захищав кольори молодіжної збірної України (27 ігор, 5 голів), здатен додати надійності нашій середній лінії. На звичному рівні зіграв Андрій П’ятов. Воротар донецького «Шахтаря» виправив помилку Мандзюка, якого іспанський арбітр не тільки покарав пенальті, а й вилучив з поля за фол останньої надії. Андрій парирував удар Ельюнуссі з одинадцятиметрової позначки.

    Якби нашими суперниками у відбірній групі до чемпіонату світу—2014 були норвежці, українці не заперечували б. Із п’яти проведених матчів Анатолій Тимощук і його партнери перемогли в чотирьох, не пропустивши жодного м’яча.

    ПРЯМА МОВА

    Михайло ФОМЕНКО, головний тренер збірної України:

    — Завдання перемогти будь-якою ціною перед хлопцями не стояло. Для мене головним було, щоб команда продемонструвала змістовну гру. Потрібно було познайомитися з гравцями, оцінити, хто на що здатен. На мою думку, позитивних моментів у діях нашої збірної значно більше, ніж негативних. Однак працювати є над чим. У нас ще буде тренувальний збір напередодні березневого матчу з Польщею.

    Андрій ЯРМОЛЕНКО, півзахисник збірної України:

    — Звичайно, приємно починати новий футбольний рік із перемоги. Це додасть нам упевненості в наступних офіційних іграх. Усі хлопці, які давно не бачилися, намагалися повністю віддаватися грі: моментами в нас виходили непогані комбінації.

    ТАБЛО «УК»

    Товариські матчі

    Україна — Норвегія — 2:0 Голи: Морозюк (18), Ярмоленко (41)

    Нідерланди — Італія — 1:1 Голи: Ленс (33) — Верратті (90)

    Англія — Бразилія — 2:1 Голи: Руні (26), Лампард (60) — Фред (48)

    Ірландія — Польща — 2:0 Голи: Кларк (35), Хулахан (76)

    Франція — Німеччина — 1:2 Голи: Вальбуена (44) — Мюллер, Хедіра (74).

    Греція — Швейцарія — 0:0

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    З нагоди Дня усиновлення

    Шановні друзі!День усиновлення, який ми традиційно відзначаємо наприкінці вересня, можна назвати другим днем народження багатьох сімей та дітей.

    ЦВК: явка на виборах до ВР склала майже 58 відсотків

    Явка виборців на виборах до парламенту України за даними з 225 округів склала 57,99%.

    В Германии суд признал компанию Motorola виновной в нарушении патента компании Microsoft

    Компания Motorola Mobility нарушила патент компании Microsoft, касающийся технологии ввода информации в мобильных устройствах, так решил вчера суд в Мюнхене (Германия). Об этом сообщает FOSS ...

    Исполняется 15 лет со вступления для Украины в силу Конвенции о защите прав человека и основоположных свобод

    11 сентября с. г. исполняется 15 лет со вступления для Украины в силу Конвенции о защите прав человека и основоположных свобод (Конвенция), сообщил министр юстиции Александр Лавринович. Министр ...





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...


    Консультации по наследству:
    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...

    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca