Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов!

Этот интернет проект просто отпад. Благодарю. Действительно нужный и в тоже время функциональный сайт.

Хочется просто сказать огромное спасибо!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему сильно рад! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Кокс і Кваснєвський дякують за сприяння

    Кокс і Кваснєвський дякують за сприянняПрем’єр-міністр Микола Азаров провів зустріч зі співголовами моніторингової групи, створеної за ініціативи Президента Європарламенту Мартіна Шульца, — екс-президентом Європейського парламенту Петом Коксом та колишнім президентом Польщі Александером Кваснєвським.

    Члени моніторингової місії завершили свій візит в Україну і повертаються до Страсбурга, де відзвітують перед Європарламентом про результати своєї роботи, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

    Екс-президент Європарламенту Пет Кокс подякував главі українського уряду за максимальне сприяння в роботі місії. «Пане Прем’єр-міністре, ми хочемо публічно подякувати за всю цю допомогу, яка була надана і вами особисто, і вашими колегами, щоб ми могли впоратися з нашою дуже щільною програмою, яка була б неможливою без політичної підтримки з вашого боку. Ми дуже високо цінуємо вашу допомогу і, безумовно, завтра під час нашого звіту у Страсбурзі будемо говорити про цю вашу підтримку як один з найбільш позитивних аспектів у нашій місії», — заявив Пет Кокс.

    Він також запевнив Миколу Азарова, що моніторингова місія Європарламенту, яка працювала в Україні весь цей час, має велике бажання допомогти історичному прогресу у відносинах Україна — ЄС.

    Глава уряду подякував членам моніторингової місії за роботу та зазначив, що високо цінує напружену роботу представників Європарламенту.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Деякі питання Української державної корпорації “Укрзакордоннафтогазбуд”, Кабінет Міністрів України

    Деякі питання Української державної корпорації "Укрзакордоннафтогазбуд" 1. Визначити, що функції з управління Українською державною корпорацією "Укрзакордоннафтогазбуд" та контроль за її діяльністю здійснює Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

    Экс-президента Франции Н.Саркози допросят по делу о незаконном финансировании выборов

    Следователи допросят бывшего президента Франции Николя Саркози по «делу Беттанкур» о якобы незаконном финансировании избирательной кампании в 2007 году.

    Деякі питання Комітету з фізичного виховання та спорту, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2012 р. за № 1439/21751 Деякі питання Комітету з фізичного виховання та спорту Відповідно до статей 1( 1085/2010 ) і 5 ( 1085/2010 )Указу Президента України від 09 грудня 2010 року № 1085( 1085/2010 ) „Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", підпункту 59 пункту 4 Положення про Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України( 410/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 08 квітня 2011 року № 410, та з метою приведення установчих документів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України у відповідність із Законом України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців" ( 755-15 ), НАКАЗУЮ:

    Про затвердження Правил плавання та лоцманського проведення суден у зоні дії поста регулювання руху суден «Маріуполь», Міністерство інфраструктури України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 вересня 2012 р. за № 1479/21791 Про затвердження Правил плавання та лоцманського проведення суден у зоні дії поста регулювання руху суден "Маріуполь"





    Юридическая практика:
    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...


    Консультации по наследству:
    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca