Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот сайт классный! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Действуйте!

Привет!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему очень рад и доволен! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Этот интернет портал не просто лучший друг - ваш портал, - родственник для всех, кто живёт взглядами!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження робочого проекту МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 02.07.2013  № 419
  2. Про затвердження робочого проекту "Реконструкція газопроводу Мар'ївка — Херсон II н. DN 1000 PN 5.4 МПа з влаштуванням 2-х камер запуску-приймання очисного поршня та заміною 0,4 км труби DN 700 на DN 1000"

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560( 560-2011-п ) "Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України" і на підставі експертного звіту Державного підприємства "Укрдержбудекспертиза" м. Херсона від 12.12.2012 № 22-00338-12 НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити робочий проект "Реконструкція газопроводу Мар'ївка — Херсон II н, DN 1000 PN 5.4 МПа з влаштуванням 2-х камер запуску — приймання очисного поршня та заміною 0,4 км труби DN 700 на DN 1000" (замовник — ПАТ "Укртрансгаз") з такими основними техніко-економічними показниками:

    Загальна кошторисна вартість будівництва, тис. грн.

  3. 42297,262
  4. у тому числі:
  5. будівельно-монтажні роботи
  6. 18831,650
  7. вартість обладнання
  8. 14322,283
  9. інші витрати

  10. 9143,329
  11. Довжина траси газопроводу, км

  12. 0,912
  13. Діаметр газопроводу (умовний), мм

  14. 1000
  15. Тривалість будівництва, міс.

    6

    2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С. М.

    Міністр

    Е. Ставицький

    {Текст взято з сайту Міненерговугілля України http://mpe.kmu.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони Відповідно до частини четвертої статті 63 Кодексу цивільного захисту України( 5403-17 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    Модернізація української ГТС обійдеться в 4,5 мільярди євро

    Модернізація української газотранспортної системи обійдеться в 4,5 млрд. євро. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров у статті для німецької газети Франкфуртер альгемайне.

    «Новый канал» потребовал от «1+1» 1,2 млн грн за программу с О.Фреймут

    Вчера, 2 октября, Хозяйственный суд Киева начал рассмотрение иска «Нового канала» (входит в медиа­группу StarLightMedia Виктора Пинчука) к телеканалу «Студия 1+1» (группа «1+1 медиа» Игоря Коломойского) за нарушения прав интеллектуальной собственности. Об этом сообщает Капитал.

    У МДЦ «Артек» в Криму відбувся фінал Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху та гри команд КВН ЮІР

    11 вересня в Міжнародному дитячому центрі Артек завершилися змагання серед загонів юних інспекторів руху й гри серед шкільних команд КВН-ЮІР.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca