Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря интересному сайту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.

Друзья супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- необходимо!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Різдвяний ярмарок — найтепліший

    Різдвяний ярмарок — найтепліший

    Мистецький Арсенал дав старт новій традиції

    Ліна ПАРТОЛЕНКО для «Урядового кур’єра», Володимир ЗАЇКА (фото), «Урядовий кур’єр»

    У стінах столичного Мистецького Арсеналу вперше відбувся Теплий різдвяний ярмарок. Протягом трьох днів відвідувачі купували новорічні подарунки, брали участь у майстер-класах, слухали казки і вірші чи просто насолоджувались горнятком гарячого шоколаду.

    Їх не лякали десятиградусний мороз і неочікувана плата за вхід у розмірі 50 гривень (дітям до 10 років дозволяли заходити вільно). Переборовши ці перешкоди, гості потрапляли в обійми великого червоного серця і хмаринки, з якої падав майже справжній сніг.

    Відома новорічна музика з американських фільмів, сучасні джазові обробки різдвяних мотивів створювали атмосферу, відмінну від тої, яка лишилася за дверима Мистецького Арсеналу. Навколо — безліч приємних речей, які можна придбати на згадку, подарувати рідним чи знайомим. Зрозуміло, чому подібні ярмарки стали невід’ємним атрибутом Різдва та Нового року в країнах Західної Європи. Приємно, що тепер ця традиція пропишеться і в нас.

    Усі гарні ялинки додому не забереш, а от на фото вони залишаться

    «Тут смачно, цікаво, весело, пізнавально. Святкуйте!» — такими словами у перший день заходу вітали відвідувачів організатори.

    Ярмарок представив безліч цікавої продукції, втім, на мою думку, смаколиків було найбільше. Львівська Майстерня Шоколаду, улюблениця киян, пропонувала цукерки з горішками, трюфелями, праліне за 5—6 грн/шт., шоколадні плитки — за 25 гривень. У хлопців з «Confiture» не лишень купували, а й куштували варення: баночки лимонно-імбирного, виноградного, ківі-лаймового — за 40 гривень.

    Смачні пряники продавчині пропонували покласти усвяткові корзинки

    У будь-якому куточку Мистецького Арсеналу можна було скуштувати каву, причому на будь-який смак. Ще пропонували глінтвейн, імбирний чай, грог (ром чи коньяк з окропом або чаєм та цукром.).

    Ті, хто мали на меті придбати подарунки, йшли з ярмарку не з порожніми руками. У майстрині Анжеліки купували, як вона каже, «талісмани гарного настрою», тобто іграшки-коти, виготовлені зі звичайнісіньких шкарпеток, за 75 грн, традиційні ляльки-мотанки — за 60—160 грн, ляльки щастя — за 60 грн.

    Мали популярність вироби у техніці декупаж

    (вирізування візерунків із різних матеріалів та наклеювання їх на поверхню, що декорується): щітки для волосся, дощечки — від 50 грн. Записники і торбинки, виконані вручну чи за допомогою комп’ютерного принту, пропонували за 50 і 85 гривень відповідно.

    У такій креативній рукавичці із сіна знайдуться несподівані подарунки

    Затримувалися відвідувачі і біля стендів «Видавництва Старого Лева», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», газети «День». Непідробний інтерес викликала невеличка експозиція фото Вікторії Савостьянової, яка багато подорожує і ділиться своїми враженнями з іншими.

    Та найбільше їх юрмилося біля ялинок і прикрас до них. Оздоблена штучна ялинка мала ціну 3.000—7.300 грн, креативна — із сіна від творчої майстерні «Сеновал» — 130—210 грн, тематичні рукавичка і чобіток так само із сіна — 130 грн. Скляна іграшка, виконана вручну, — від 50 грн, до речі, в цій справі можна було спробувати і свої сили; кулька з повсті — також 50 грн, набір скляних кульок — від 85 грн.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Питання видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, Кабінет Міністрів України

    Питання видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України ( 5067-17 ) "Про зайнятість населення" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Про обрання суддів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 27 частини першої статті 85( 254к/96-ВР ), частини першої статті 128 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Хозсуд вернул общине Киева земельный участок стоимостью свыше 2 млн грн

    Хозяйственный суд Киева вернул столичной общине земельный участок на ул. Владимирской стоимостью свыше 2 млн грн. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры г. Киева.

    Миссия ОБСЕ анализирует законодательную базу по парламентским выборам на Украине

    На встрече в Министерстве юстиции Украины представители миссии ОБСЕ с украинскими экспертами обсудили роль Минюста в избирательном процессе и возможные пути сотрудничества в течение деятельности ...





    Юридическая практика:
    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій


    Консультации по наследству:
    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...

    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca